Tuotteet hakusanalla vintage spain (3)

Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo Tuotantoalue: Taranton itäinen alue Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä Sadonkorjuuaika: Syyskuu Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin Alkoholi: 11% -12% vol. Väri: Elävä ruusu Bouquet: Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Yhteistyö suunnittelijan kanssa Bossongin ankkureiden ominaisuudet määritellään kunkin projektin erityisten parametrien sekä reikien mittojen perusteella, joihin ne on upotettava, riippuen alustan materiaalin tyypistä. Tiedonvaihto, joka liittyy rakennuksen säilyvyystilanteen tuntemukseen ja toteutettavien toimenpiteiden tavoitteisiin, piirustuksiin ja kuviin, halkeamien ja muodonmuutosten kuvioon sekä toimenpiteiden suunnitteluun, on erittäin tärkeää määriteltäessä ankkurityyppiä, joka parhaiten soveltuu sovellukseen, sekä arvioitaessa toimenpidettä taloudellisesta näkökulmasta. Paikalliset testit Tarve antaa suunnittelijainsinööreille mahdollisuus arvioida injektoitujen ankkureiden käyttäytymistä tietyssä sovelluksessa ja erityisessä ympäristössä on johtanut siihen, että Bossong on varustanut teknikkonsa liikkuvalla mittauslaitteistolla, joka mahdollistaa paikan päällä suoritettavat testit.