Tuotteet hakusanalla vitala maitoa (4)

Mantelilastut 250g

Mantelilastut 250g

Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. <strong>Koostumus:</strong> mantelit <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong> Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN* Rasva 50,6g - 72% josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20% Hiilihydraatit 9,5g - 4% josta sokerit 5g - 6%
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Pieni Himalajan Suola 1000g vivio

Pieni Himalajan Suola 1000g vivio

Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Sikurin inuliini 500G

Sikurin inuliini 500G

Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihmiset eivät pysty消化amaan, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit) juurissa ja mukuloissa. Useimmiten se saadaan sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienovaraisesti makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, se paksuntaa ja stabiloi aineita. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutettavan ruoan määrästä. Se toimii ihmisillä, joilla on vähäkalorisia dieettejä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja vaikuttaa siten myönteisesti terveyteen.