Bite-vaihtoehtoinen maito on 100 % kasvipohjaisia ainesosia: kauraa, mantelia, kookosta, riisiä ja soijapapuja.
Sitä voidaan käyttää kahvin, aamiaisen, smoothieiden, proteiinikoktaileiden valmistamiseen ja nopeana ateriana.
Rasva - 1,5 g: Energia 40 kcal
Hiilihydraatti 7 g: Proteiini - 0,7 g
Ravitseva LateMa-maitoshake on saatavilla laajassa valikoimassa makuja, joista lapset pitävät. Sen toiminnallinen koostumus on kehitetty lääkärien ja tutkijoiden toimesta. Maitoshaken komponentit tukevat lasten kasvua ja kehitystä.
Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g
Kaura-jauho on hyvä valinta leivontaan. Suosituimpia ruokia ovat kaurakeksit ja pannukakut. Ravintotieteilijät uskovat, että kaura on terveellisempää kuin muut viljat. Kun kaura-jauhoa lisätään leivonnaisiin, ne muuttuvat ilmavammiksi ja murenevammiksi, joten tätä jauhoa voidaan käyttää vehnäjauhon korvikkeena. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista, mikä on tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 350 g