Proteiinit, jotka saadaan maidon ja sen komponenttien eristämisestä ja saostamisesta. Erityiset prosessit mahdollistavat heraproteiinien, maitoproteiinien ja kaseiinien saamisen.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Proteiini
Sisältö: esim. 750g
Maitoproteiini, heraproteiini, munaproteiini, luonnolliset aromit, makeutusaine sukraloosi
Avaamisen jälkeen käytettävä 3 kuukauden kuluessa. Tuote säilytettävä suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna ja huoneenlämmössä (15 – 25 °C).
Tilaa PROTEIN 96 verkosta FREY Nutritionilta. Proteiini, jolla on maailman korkein proteiinipitoisuus lihasmassan lisäämiseksi ja rasvan vähentämiseksi.
Heraproteiini-isolaatti (WPI) saadaan poistamalla riittävästi ei-proteiinisia aineita herasta, jotta valmis kuiva tuote sisältää vähintään 90 % proteiinia kuivapainosta. Se tuotetaan kalvofiltrausprosesseilla ja/tai ioninvaihdolla. Heraproteiini-isolaatin happamuutta voidaan säätää lisäämällä turvallisia ja sopivia pH-säätöaineita. Meidän WPI ihmisten kulutukseen noudattaa kaikkia Euroopan unionin sääntöjä ja vaatimuksia.
Molkenproteiin Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja terveyteen, nutricosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvien lisäravinteiden tuotteiden formuloinnissa. Tämä on nopeasti kasvava markkina, joka tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden laajentaa liiketoiminta-alueitaan ja täydentää kosmetiikkahoitolinjojaan.
Meillä on erikoistuneet tilat nutricosmectic-tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen. Kaikki tilat on suunniteltu Euroopan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ja ISO- ja IFS-standardien mukaisesti.
Koneistomme mahdollistaa tämän tyyppisten tuotteiden pakkaamisen useissa muodoissa:
- Kierrettävät pullot
- Puristuskorkit ja grafiikka
- Pullot
- Ampullit
- Purkit
- Muoviputket, laminoidut ja alumiiniset
- Erityiset vakuumipakkaukset
- Kontrolloidussa ympäristössä pakkaaminen
- Yhdistepakkaus
- Aikarajoitetut korkit
{"Printing":"Yksinkertainen tai suunnittelusi mukaan","Thickness":"125 mikronia","Production Process of whey protein bag":{"A":"Taiteen vahvistus","B":"Tulostussyylien valmistus","C":"Raaka-aineiden valmistelu vastaavasti","D":"Tulostus","E":"Laminaatio","F":"Leikkaus tai taitto","G":"Pussin valmistus/leikkaus","H":"Loppukatsastus","J":"Toimitus"},"Usage":"Heraproteiinijauheen pakkaamiseen","Other information of whey protein bag":{"A":"Olemme erikoistuneet kaikenlaisten pakkausmateriaalien valmistamiseen, kuten elintarvikkeiden pussit, kahvipussit, vetoketjupussit, ziplock-pussit, seisovat pussit, mustapohjaiset pussit, alumiinifoliopussit, lemmikkieläinten ruoan pussit, tupakkapussit, hedelmäpakkauspussit, vihannespakkauspussit, paperipussit, tinarasiat, reikäpihdit muovipusseille.","B":"Teemme tulostusta suunnittelusi mukaan, lähetä meille vain kerroksellinen malli AI-, PDF- tai PSD-muodossa.","C":"Minimitilausmäärä on 10 000 kpl, mitä enemmän, sitä halvempaa.","D":"Vastaavia näytteitä on saatavilla."},"Country of origin":"Kiina (Tehtaamme sijaitsee Kiinassa ja meillä on toimisto Saksassa)","Bag type":"Seisova pussi vetoketjulla","Material":"PET+VMPET+PE","Dimension":"Vaatimustesi mukaan","Disclaimer":{"text":"Kaikki tässä esitetyt tavaramerkit ja kuvat ovat esimerkkejä tuotantokyvystämme, ne eivät ole myynnissä, ja ne ovat omistajiensa omaisuutta."},"MOQ":"10 000 kpl"}
•Sopivan valmistajan valinta
•Pakkausten ja etikettien suunnittelu
Saatuamme tulevan tuotteen kemiallisen kaavan, valitsemme parhaiten soveltuvan tehtaan sen tuotantoa varten.
Keskeiset kriteerit ovat:
•tuotantotilat, jotta toimituksissa ei ole viivästyksiä;
•toimittajat – jotta meillä on aina parhaat raaka-aineet;
•varastointivaatimukset – jotta tuotteesi saavuttaa kuluttajan alkuperäisessä muodossaan.
Suosimme myös yrityksiä, jotka osallistuvat ympäristöohjelmiin, auttaen säilyttämään luontoa.
Näin varmistamme, että tuotteesi ovat korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä markkinoilla.
Proteiinit, jotka saadaan maidon ja sen komponenttien eristämisestä ja saostamisesta. Erityiset käsittelymenetelmät mahdollistavat heraproteiinien, maidon proteiinien ja kaseiinien eristämisen.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen.
WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg.
WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta.
Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatit (liukoiset sokerit) käyttäen EU:n uusinta huipputeknologiaa.
Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.