Tuotteet hakusanalla whey valmistajat (20)

Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Demineraalinen herajauhe - WP Demi

Demineraalinen herajauhe - WP Demi

Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
WHEY-PROTEIINI

WHEY-PROTEIINI

HERAPROTEIINI
Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee. Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Urheiluravitsemus - Kolmannen osapuolen valmistus "Whey Protein", "Multivitamiinit" ja "Fat Burners".

Urheiluravitsemus - Kolmannen osapuolen valmistus "Whey Protein", "Multivitamiinit" ja "Fat Burners".

Laaja kokemuksemme urheiluravitsemusteollisuudessa ja kansainvälisissä toiminnoissa mahdollistaa meille optimaalisen, nopean, räätälöidyn ja erottuvan tuotantoprosessin takaamisen, joka on mukautettu kaikkien urheiluharrastajien ja ammattiurheilijoiden tarpeisiin tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Formuloijamme, teknikkomme ja kaupallinen tiimimme ovat iloisia voidessaan neuvoa sinua parhaan vaihtoehdon löytämisessä oman brändisi kehittämiseen; aina keskittyen urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn ja terveyden optimointiin. • Proteiinit (konsentraatti tai heraproteiini-isolaatti) • Urheilulisäravinteet • Monivitamiinit • Rasvanpolttajat Tutustu laajaan makuvalikoimaan ja löydä saatavilla olevat muodot lihasmassan rakentamiseen, voimaan ja kestävyyteen tai painonhallintaan.
Talkkipulveri myytävänä - Henkilökohtaisen hoidon kemikaalit

Talkkipulveri myytävänä - Henkilökohtaisen hoidon kemikaalit

Talkkipulveri myynnissä on jalostettu hydratoitu magnesiumsilikaatti, joka on vaaleanharmaa jauhe. Se on yleinen metamorfinen mineraali, jota esiintyy luonnollisesti ympäri maailmaa. Talkki on pehmein mineraali maapallolla ja se on tri-oktahedraalinen kerrosmineraali, jolla on samanlainen rakenne kuin piropylliitillä, mutta magnesiumia on oktahedraalisissa paikoissa komposiittikerroksissa. Se on suhteellisen inertti ja käytännössä liukenematon veteen, heikkoihin happoihin ja heikkoihin emäksiin. Vaikka sillä on hyvin vähän kemiallista reaktiivisuutta, talkilla on kuitenkin affiniteetti tiettyihin orgaanisiin kemikaaleihin. Yli 900 °C talkki menettää hydroksyyliryhmänsä ja yli 1050 °C se muuttuu anhydroiseksi magnesiumsilikaatiksi. Yli 1300 °C se sulaa. Talkkia käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten paperinvalmistuksessa, muovissa, maalissa ja pinnoitteissa, kumissa, sähkökaapeleissa, keramiikassa jne. Talkin käyttötarkoitukset Talkilla on monia sovelluksia teollisuudessa, sillä se tarjoaa seuraavat toiminnot: voiteluaine, täyteaine, sähkö- ja lämpöeriste, tarttumattomuus, CAS-numero: 14807-96-6 EINECS: 238-877-9 Molekyylipaino: 379.26 MgO-pitoisuus: 31.80% SiO-pitoisuus: 60.0% Pinta-ala: 4.3 m2/g
Heraproteiini

Heraproteiini

Heraproteiini
Happoheraa (AWP)

Happoheraa (AWP)

Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi. Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista. Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen. WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg. WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta. Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Demineroitu hera (DEMI)

Demineroitu hera (DEMI)

Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio. Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan: - 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta, - 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa, - 70 % demineralisoitu herajauhe, - 90 % demineralisoitu herajauhe. Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi. Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Heraproteiinikonsentraatti 80%

Heraproteiinikonsentraatti 80%

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla. Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä. MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Herapermetaatti

Herapermetaatti

Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta. Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.
Koko maidon jauhe (FCMP)

Koko maidon jauhe (FCMP)

Täysmaitojauhe on maitotuote, joka valmistetaan tuoreen pastöroidun täysmaidon haihduttamisella. Tuotetta kutsutaan myös täysmaitojauheeksi alueesta riippuen. Täysmaitojauheella on monia käyttötarkoituksia elintarviketeollisuudessa. Sitä käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa, suklaateollisuudessa ja jäätelöteollisuudessa, sekä leipomoteollisuudessa. Sitä käytetään myös pakasteiden, maitopohjaisten juomien, pikaruokien jne. valmistuksessa.
Perunaproteiini

Perunaproteiini

Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmällä. Kuivausvaiheessa herneiden kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho kerätään ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan sentrifugoinnilla ja kerätään. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanbeige jauhe, jolla on puhdas maku.
Natriummetabisulfidi myytävänä verkossa - Elintarvikelisäaineet kemikaalit

Natriummetabisulfidi myytävänä verkossa - Elintarvikelisäaineet kemikaalit

Tarvitsetko natriummetabisulfidia myytäväksi verkossa teollisuus-, elintarvikkeiden käsittely- tai vedenkäsittelysovelluksissasi? Älä etsi enää! Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia natriummetabisulfidituotteita, jotka täyttävät erityistarpeesi. Tässä artikkelissa tarkastelemme natriummetabisulfidin käyttötarkoituksia ja etuja sekä miksi sen ostaminen verkosta on kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto. Mikä on natriummetabisulfidi? Natriummetabisulfidi on monipuolinen kemiallinen yhdiste, jolla on erilaisia sovelluksia eri teollisuudenaloilla. Sitä käytetään yleisesti voimakkaana antioksidanttina, säilöntäaineena ja desinfiointiaineena. Sen kemiallinen kaava, Na2S2O5, heijastaa sen koostumusta natriumista, rikistä ja hapesta. Tämä yhdiste tunnetaan valkoisesta, kiteisestä ulkonäöstään ja kyvystään vapauttaa rikkidioksidia kaasu muodossa liuotettaessa veteen. Natriummetabisulfidin sovellukset: 1. *ensinnäkin, Elintarvike- ja juomateollisuus: käytetään laajalti elintarvikesäilöntäaineena säilyvyyden pidentämiseksi
Esimerkki hiilihydraatituotteesta mustikkamaulla - hiilihydraatit, urheilulisät

Esimerkki hiilihydraatituotteesta mustikkamaulla - hiilihydraatit, urheilulisät

Esimerkki hiilihydraattijuomapulverista mustikkamaulla.