... kalkkunanrinta on vähärasvainen liha, jota pidetään ruokavaliona, mutta se on kypsennettäessä kestävämpää kuin kananliha. Siksi pehmeätämme ja viipaloimme sen ennen pakastamista. Näin se säilyttää mureutensa ja ravintoarvonsa ilman, että se kovettuu tai kuivuu täysin kypsennettäessä. Käyttämällä luonnollisia ainesosia ja ilman allergeeneja, valmistamme tämän tuotteen ajatellen pienimpiä.
...Kuvaus: Kalkkunanrinta ilman ihoa, ilman luuta, sisäfileen kanssa, luonnollinen tai pippuroitu (ennakkotilauksesta myös iholla saatavilla)
Alkuperä: Brasilia; Chile; Argentiina; Israel
Sertifikaatit: Halal, BRC ja/tai IFS teurastamosta riippuen
Säilyvyys/Säilytys: -18° C:ssa 18 -24 kuukautta teurastuspäivästä
Pakkaus: Polyblock, Jumbokartonki, kertakäyttöinen puulava; IQF, polypussi laatikossa...
... Euroopassa ja Lähi-idässä. Meillä on suuri työvoima ja hyvä määrä toimitusketjuliikkeitä tuotteillemme, kuten; Ankanrinta fileet Ankanjalat Ankan sisäelimet Ankan siivet Pakastetut kananrinta fileet Pakastetut kananjalat Pakastetut kanan sisäelimet Halal Pakastettu kanan mahanpussi Pakastetut kananmaksa Kananrinta fileet Kalkkunan reisi liha Kalkkunanrinta fileet Broilerikana ruho Broilerikana siipi...