...Täydellisesti soveltuva kaikille perustuotteille, kuten leipä, kohotetut taikinat, leivonnaiset ja muut ruoanvalmistusvalmisteet.
Hyvä tarttumattomuus
Viskositeetti: 500–600 mPa.s (25°C)
Jodiarvo: ± 110
Savupiste: 230 °C
TIHEYS: 920 kg/m3 (20°C)
Saatavilla olevat muodot: 10L – GRV 1000L...
Leipomo - Konditoria Delhaye: Emme tee leipää "nopeasti". Neljän sukupolven ajan, yli 140 vuoden aikana, olemme valinneet parhaat jauhot, joita käytämme taitavasti, kunnioittaen asioiden luontoa ja tarkkuutta. Tämän tarkoituksena on, että asiakkaamme säilyttävät "hyvän leivän" maun ja arvostavat sitä sen ansaitsemalla tavalla. Tuotteemme: Maalaileipä, luostari-leipä, hapanjuurileipä, täysjyväleipä...
Crossetin leipomo ja konditoria on perhehistoriaa. Mikä tekee Crossetista erilaisen verrattuna useimpiin muihin leipomoihin/konditorioihin? Tarjota täysin itse valmistettuja tuotteita vanhojen reseptien mukaan ja laadukkaista raaka-aineista. Täältä löydät muun muassa piirakoita, sabayoneita, javaneita, mutta myös hedelmillä täytettyjä vohveleita, sveitsiläisiä leivonnaisia, frangipaneja ja mokkia.
Agribio hallitsee täydellisen ketjun: spelttiviljely, vehnä, ruis ja tattari, näiden viljojen varastointi, lajittelu ja puhdistus sekä lopuksi jauhaminen erilaisten jauhojen tuottamiseksi ja myymiseksi.
Lyhyt ketju on siis kunnioitettu ja jatkuvasti parannettu.
Luomuleipomo
Leivät ja leivonnaiset suoraan pelloilta.
Luomuviljat
Vehnä, kuorittu speltti, kuorittu ja hiottu speltti, kuorittu...
...Anna itsellesi tauko ja nauti vierailusta saunassa rentoutuaksesi ja virkistyäksesi. Työskentele, suunnittele, esitä, kokoontukaa kaukana suurkaupungista. Idyllinen Ourenin kylä, joka säteilee rauhallisuutta, on täydellinen paikka pienille konferensseille. Seminaaritilamme tarjoaa tilaa noin kahdelle kymmenelle henkilölle. Tarjoamme lisäksi kulinaarisia herkkujamme ja Eifelin keittiön antimia, mukaan lukien hienoimmat leivonnaiset ja kakut.
Perheomisteinen leipomo-konditoria, joka sijaitsee Bouillonin sydämessä Semois-joen varrella. Erikoisuutemme: cramiques, pekonileivät, sokeripiirakat, riisipirakat sekä herkulliset belgialaiset suklaat ja käsintehdyt keksit: Croisé, Baron des Ardennes, Saveur d'automne ja Ardeur d'avance.
Dessert Factory yhdistää täydellisesti käsityöreseptit jaloihin, belgialaisiin ja 100 % luonnollisiin raaka-aineisiin.
Dessert Factoryn tavoitteena on tarjota kehittyvä valikoima markkinoiden trendien mukaan, jotta se voi vastata kuluttajien odotuksiin ja asiakkaidensa tarpeisiin:
Pehmeä, sulava, kahvileivonnainen, kakku, piirakka, gluteeniton jälkiruoka...
Olemme johtava hedelmäwaffelien markkinatoimija. Myymme osan tuotannostamme Belgian Frutti Waffles -brändin alla, ja loput menevät suurille jakelumerkeille. Tuotteemme: aprikoosivaahdot, ananasvaahdot, kirsikkavaahdot, vaniljakreemivaahdot, marjawaahdot, omena-wafflet, luumu-wafflet, raparperivaahdot.
Rapsakoita ja sulavia. Cookiserie Namuroise valmistaa amerikkalaisia keksejä: yhtä tuoreita ja pehmeitä kuin leivonnaiset. Suklaakeksi, jota kutsutaan nimellä Le p’tit Namurois, on valmistettu vanhoista vehnälajikkeista, voista ja maatilan munista. Ainoastaan suklaa ja kaurahiutaleet eivät tule Belgiasta. Rusina tai suklaa, paistettuna, lämmitettävänä tai taikinapalloina, keksit toimitetaan pyörällä muutamiin namuroisiin kauppoihin ja myös kouluille. Valmistamme myös sitruunankuorella maustettuja pikkuleipiä, bretonilaisia palleja kaurapaistoksella ja muita rapsakoita-sulavia herkkuja.