... tuotantoyksiköitä Turkissa, Lezza Foods on erikoistunut korkealaatuisten pakastettujen herkkujen valmistamiseen. Asiantuntemuksemme kattaa vuoren verran herkkuja, kuten leivonnaisia, kakkuja, turkkilaisia baklavoja, maukkaita jäätelöitä ja suuren määrän herkullisia vegaanituotteita – valmistettu huolellisesti täyttämään tiukimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Premium-aineksista huolelliseen pakkaamiseen ja turvalliseen kuljetukseen, 100 % luotettava ja säännöllinen laadunvalvontaprosessimme varmistaa, että jokainen Lezza-tuote on maku-, tuoreus- ja visuaalisen nautinnon mestariteos.
Ambachtelijke Bakkerij De Boey Sint-Gillis-Waasissa takaa joka päivä parhaat leivätja herkullisimmat leivonnaiset, kaikki käsityönä valmistettu parhaista raaka-aineista ja huolella. Valikoima koostuu leivästä, erikoisleivästä, pistoletteista, kahvileivistä, leivonnaisista ja kakuista, makeisista ja ylellisistä aamiaisista. Leipomo De Boey toteuttaa myös räätälöityjä ratkaisuja tapahtumiin ja toimittaa tuotteita ei vain yksityishenkilöille, vaan myös yrityksille Sint-Gillis-Waasissa ja sen ympäristössä. Leipomolla on myös verkkokauppa, josta kaikki tuotteet voidaan helposti tilata ja maksaa.
...So'Bake It on gluteeniton ja sertifioitu luomuleipomo-konditoria! Tuotteemme valmistetaan yksinomaan gluteenittomista jauhoista: ei maissia, ei soijaa, ... So'Bake It on myös terveellistä ja herkullista samaan aikaan! Kaikki tämä kunnioittaen tuotteidemme laatua ja alkuperää. Kutsumme teidät tutustumaan laajaan vegaanisten leivonnaisten valikoimaamme (ilman munia, ilman maitoa, ilman voita), herkullisiin räätälöityihin syntymäpäiväkakkuihin (tilauksesta) ja moniin muihin asioihin...
...Perustettu vuonna 1938 Frans Dellafaille'n toimesta, leipomo Dellafaille on jo yli seitsemänkymmentä vuotta ollut laadun ja alkuperäisyyden symboli. Leipomo tarjoaa laajan valikoiman: leipää, pistoletteja, patonkeja, kahvileivoksia, kakkuja, piirasia, patéja, spieeniä, omenapullia, marenkeja, makkaraleipää,... Dellafaille on myös hääkakkujen, erikoiskakkujen (syntymäpäivä jne.) ja täytettyjen leipien asiantuntija. Lisäksi leipomo tarjoaa myös toimituspalvelua.
... sekä lopputarkastukseen. Tarjoamme laajan valikoiman leipää: valkoista leipää, harmaata leipää, seitsemän viljan leipää, linea, luomuleipää, procornia, waldkornia, pistoletteja, piccoloja, patonkeja ja voileipiä.
Tässä artesaanileipomossa löydät laajan ja monipuolisen valikoiman leipiä, leivonnaisia ja konditoriatuotteita. Kaikki valmistetaan päivittäin tuoreena alkuperäisten reseptien mukaan ja suurimmalla kunnioituksella luonnollista makua kohtaan.
...Hugo Wafels NV/SA on belgialainen perheyritys, joka on itsenäinen ja perustettu vuonna 1990.
Olemme erikoistuneet laajan valikoiman käsintehtyjen vohveleiden tuotantoon.
Tiukka valinta raaka-aineistamme ja valvontajärjestelmät tuotannon jokaisessa vaiheessa mahdollistavat meille kaikkien tuotteidemme optimaalisen laadun takaamisen.
Vastauksena yrityksemme kasvuun muutimme vuonna 2014 Tubizeen täysin automatisoituun tuotantotilaan.
MDG-työpaja, aiemmin Espanjan työpaja, on käsityöpaja, joka valmistaa leivonnaisia. Samalla laadunhuolenpidolla käytämme vain korkealaatuisia raaka-aineita. Laaja ja monipuolinen valikoimamme tyydyttää kaikki makumieltymykset, herkullisimmista vaatimattomimpiin.
Bakkerij Dockx bvba toimii kolmella markkinasegmentillä: erikoisliikkeet, markkinakojut ja juusto- ja herkkuputiikit, joille voidaan toimittaa täydellinen valikoima tuoreita tuotteita, kuten leipää, pieniä leipiä, viinereitä, leivonnaisia ja keksejä. Toiminta-alue rajoittuu tällä hetkellä Antwerpeniin ja Kempeniin. Bakkerij Dockxilla on 24 Cereal Centeriä, joista 12 on Dockx Bakkerij -myymälöitä. Yritys jakaa seuraavia tuotteita: patonkeja, leivonnaisia, leipää, pieniä leipiä, viinereitä, patonkeja ja pieniä keksejä.
... voivat yhdistää laadun parempaan säilyvyyteen. Bakkerij Den Troon saa myös inspiraatiota kansainvälisestä keittiöstä ja tarjoaa erilaisia italialaisia ciabattoja ja meksikolaisia auringonpaisteita sekä muita eksoottisia leipiä, jotka poikkeavat tavallisista päivittäisistä leivistä. Viime aikoina leipomo tarjoaa ei vain makeita, vaan myös suolaisia täytteitä.