Klassinen lampaanliha tulee lampailta, jotka on teurastettu 6–12 kuukauden iässä. Herkkä liha on vaaleanpunaista.
Tarjoamme asiakkaillemme lampaan- j...
Oma lampaanhoito "valkoisen sarvettoman heidschnucken" -rodun parissa.
Lambit teurastetaan omassa tilassa. Tämän rodun liha on erittäin hienokuituist...
COURTIN HERVOUET: lintujen ja riistan asiantuntija, joka sijaitsee Rungisissa.
COURTIN HERVOUET tarjoaa kattavan valikoiman lintua, foie gras'ia ja ri...
Halal-lihamme käsitellään suurimmalla huolella ja tarkkuudella perinteisten menetelmien mukaan, jotta säilytämme aitoja makuja, joita asiakkaamme arvo...
EURODIS VIANDES on lampaanlihan tukkukauppias Rungisissa.
Teolliseen käyttöön tarkoitetuissa lampaissa on kolme erilaista tyyppiä: maidolla ruokittu ...
Keittoaineen voi ripotella kiehuvaan veteen ja antaa keittää hetken. Maustamiseen ja hienontamiseen lisää ainetta keittäviin ruokiin.
Annossuositus
2...
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käyt...
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi.
Tässä versiossa se kyps...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.