Espanja, Villatuerta
...Tutustu uusiin brewed-juomaresepteihimme, jotka on inspiroitu aidoista ja houkuttelevista makuista: limetti, inkiväärijuuri, omena ja valkoinen viinirypäle. Eksoottinen ja virkistävä sekoitus, jossa on erilainen aromi ja maku, tarjoaa fermentoidun juoman, joka edistää suoliston mikrobiston ylläpitoa ja maistuu yksinkertaisesti herkulliselta. Käytämme perinteistä korkealaatuisten juomien valmistustekniikkaa, jossa yhdistyvät luonnollisten ainesosien uuttaminen ja fermentointi.
... poistettiin varsista ja murskattiin, siirtyen peristalttisen pumpun kautta 9.000 kilon kapasiteetilla varustettuun valmistustankkiin. Fermentoinnin maksimi lämpötila 26 celsiusastetta. Viini siirrettiin erottelun jälkeen 15 päivän fermentointi/macerointi jälkeen, hyläten puristimesta saadun viinin. Kosher Herenza Crianza -maistelu huomautus: Syvän kirsikanpunainen väri, granaatinpunaisella reunalla...
Portfolio (1)
Espanja, Almeria
... tarjoilulämpötila on 6ºC – 8ºC. Rypälelajikkeet: Chardonnay ja Garnacha Makuarvio: Houkutteleva sininen väri, kirkas ja kiiltävä. Intensiiviset aromit Välimeren hedelmistä. Hedelmällinen tunne, runsaasti hienoja, raikkaita ja kuplivia kuplia. Tuotanto: Liotus 4 tuntia aromien täydelliseksi vangitsemiseksi. Kevyt puristus. Fermentointi 12ºC:ssa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Myöhemmin kaikki viinit, joista se koostuu, maistetaan ja sekoitetaan homogenisoimiseksi. Toinen fermentointi tapahtuu isobaarisessa säiliössä kuplien vangitsemiseksi, ja lopuksi se pullotetaan.
Portfolio (2)
Espanja, Murcia
...{"Elaboration":"Fermentointi tapahtuu ruostumattomassa teräksessä, malo-laktinen fermentointi ranskalaisessa tammessa (keskimäärin paahdettu), kypsyy hienoissa sakkoissa batonnage-järjestelmällä noin 14 kuukautta.","Pattern":"Richter 110 ja Chasela 41","Approximate altitude":"Noin 537 metriä","Year of Planting Year":"Istutusvuosi: 1982","Alcoholic Degree 2":"Alkoholipitoisuus: 14.5º","Land...
Portfolio (178)
Espanja, Sant Cugat Del Vallès
...Nopeat tiedot Tyyppi: Vihreät kahvipavut Lajike: Muu Käsittelytapa: Auringossa kuivaus Kypsyys: Erittäin hyvä fermentointi Luokka: 1 ja 2 Sertifiointi: SGS, Kansallinen kaakaon ja kahvin hallitus (NCCB) Paino (kg): 71 Alkuperä: Espanja Merkki: Tavanomaiset kaakao ja kahvi...
Portfolio (1)
Espanja, Rubi-Barcelona
...sekoitus, homogenoiminen, dispersio, hydratoiminen, fermentointi, kiinteiden aineiden suspensio, liuokset, monimutkaiset kemialliset reaktiot jne. Mikronisoijat dispersoimiseen ja emulgoimiseen, saavuttaen erittäin pienen hiukkaskoon. "Nucha"-suodattimet on suunniteltu pääasiassa hienokemianteollisuuden, lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden suodatussovelluksiin.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play