Sahramia, paprikaa ja mausteita vievät. Espanjalaisen sahramin, paprikan ja Välimeren yrttien tuottaja ja viejä. Safran jauhettu, safranilangat. BRC- ja IFS-sertifiointi. Viedään parasta espanjalaista sahramia vuodesta 1880. Sahramia langoissa ja jauhettuna, sahrami coupé. Makea, mausteinen ja savustettu paprika. Yrttikauppa.
Vuodesta 1918 olemme valmistaneet mausteita, mausteseoksia, sahramia, paprikaa, väriaineita ja uutteita.
Brändimme: EL AEROPLANO, EL AVION, LA CADENA...
DELIMET FOODS, S.L.U. on yritys, joka keskittyy luonnontuotteiden valmistukseen ja vientiin yleisesti, erityisesti tavanomaisiin ja luomuluontoisiin elintarvikkeisiin.
Meidän vahvat tuotteet:
- Espanjalaiset hunajat ja mehiläispöly
- Espanjalaiset kuivat pähkinät: pistaasi, pinjansiemenet ja mantelit
- Espanjalainen sahrami CAT I
- Mausteet maailmalta: valkosipuli, sipulit, pippuri, vanilja...
La Margarita on yritys, joka on erikoistunut paprikan, oleoresiinien ja mausteiden ostamiseen, varastointiin, säilyttämiseen, valmistamiseen, pakkaamiseen ja jakeluun, mukautuen markkinoiden laatuvaatimuksiin ja elintarviketurvallisuutta koskeviin sääntöihin. Se tarjoaa seuraavia tuotteita: paprika, cayenne-paprika, kirkas makea paprika, jauhettu cayenne, makeat hiutaleet, mausteiset hiutaleet, tulinen paprika, mausteet, kaneli, anis, kardemumma, neilikka, kumina jne.
...Luomutuotanto ekologinen merisuola, ekologiset mausteet, merimineraalisuolat vähennetyn natriumpitoisuuden kanssa, vähänatriumiset merimineraalisuolat Raaka-aineet elintarviketeollisuudelle. Toimintamme toteutetaan perinteisin mekaanisin keinoin, ilman muuta käsittelyä kuin peseminen merivedellä ja jauhaminen, joten lopputuote ei muuta sen ominaisuuksia tai alkuperäistä kemiallista koostumusta. Merkkimme...
... ulkopuolisissa laboratorioissa, jotta voidaan taata sahramin laatu ja keinotekoisten väriaineiden puuttuminen. Nykyään AZAFRÁN ROSE:n tuotteet ovat läsnä yli 30 maassa, kiitos sahramimme laadun sekä kaupallisen palvelumme joustavuuden ja nopeuden.
Productos Sur S.A. on yritys, jolla on laaja kokemus elintarvikelisäaineista lihateollisuudelle ja kalateollisuudelle. Tarjoamme luonnollisia ratkaisuja, kuten antioksidantteja, aromia, väriaineita sekä ratkaisuja patogeenien, kuten listerian, salmonellan ja E.colin torjuntaan. Kehitämme myös räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan ilman, että heidän valmistusprosessiaan tarvitsee muuttaa. Prosur on yritys, joka välittää tuotantoprosessiensa laadusta, ja ne on sertifioitu IFS- ja Kosher-standardeilla. Mikäli teillä on kysyttävää, älkää epäröikö ottaa yhteyttä teknisiimme.
100 vuoden kokemus mausteiden ja aromaattisten yrttien tuonnista, valmistuksesta ja jakelusta. Erikoistuneet jauhetun kanelin, pippurin, kuminan jne. valmistukseen.
Especias Arias S.L. on vuonna 1949 perustettu yritys, joka on erikoistunut parhaiden sahramilaatujen, eksoottisten mausteiden, maailman teiden, lääkekasvien, pähkinöiden, kuivattujen hedelmien ja vihannesten, aromikasvien sekä suitsukkeiden myyntiin ja tukkukauppaan.
Toimittaja, joka on tunnettu tuotteidensa laadusta vuodesta 1943 lähtien, intohimona hyvä maku ja markkinajohtaja laadunvalvonnassa sekä moderni paprika-laitoksissaan.
Mediterranean Paprika on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1875. Se on neljäs sukupolvi, joka sijaitsee Murciassa, ja se on pääasiassa sitoutunut mausteiden tuotantoon ja vientiin. Sen päätuotteita ovat jauhettu punainen paprika ja sahrami. Lisätietoja varten, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostiimme.
Olemme perinteinen maustekauppa, joka myy mausteita, ruoanlaittoyrttejä ja monia muita mausteita. Lisäksi fyysisen myymälämme ohella Valencia Central Marketissa myymme verkossa verkkosivujemme kautta. Voimme tarjota teille:
- Mausteet: yleisimmistä kuten pippuri, kaneli tai neilikka aina erikoisempiin kuten Ras al hanout tai Garam Masala. Meiltä löytyy myös pimentón de la Vera ja Murciasta...
Perinteemme vuodesta 1872 näkyy työssämme. Voitte tarkastella täydellistä luonnollista kylvö-, viljely- ja sadonkorjuuprosessiamme sahramille. Parhaan laadun sahramin tuottamiseksi ja UV-säteiden välttämiseksi aloitamme sadonkorjuun ennen auringonnousua marraskuussa. Lähes 500 vuoden ajan 700 kg sahramikukkia on korjattu 10 000 m2 tilalta 10-15 päivän aikana. Tutkimus on olennainen osa työtämme...