Campotrigal on jauhomylly, joka keskittyy korkealaatuisten leipomojauhojen valmistukseen, jakeluun ja vientiin. Tarjoamme laajan valikoiman jauhoja, kuten: ”Extra”-jauho (runsas gluteeni ja erittäin venyvä, sopii korkealaatuisiin tuotteisiin, churroihin, porroihin ja Wienin leipään); ”Wien”-jauho (sopii nopeisiin leivontaprosesseihin, Wienin leipään tai flamaan ja artesaanipastoihin); ”Candeal...
Nykyään gluteenille herkistyneiden ja ruokavalioon liittyvien ongelmien määrä on kasvanut, ja ravintola-alalla on suuri tietoisuus asiasta, vaikka joskus käytettävissä olevat keinot eivät riitä.
Gluteeni-allergian tai -intoleranssin tapauksessa ristikkäisaltistuminen on suuri riski, sillä gluteeni on vehnäjauhoissa, ja ne ovat erittäin haihtuvia, joten niitä ei voida kypsentää samassa uunissa...