Luonnonmukainen aasien kasvatus tuoreiden ja pakastekuivattujen luomuaasien maidon tuotantoa ja myyntiä varten. Aasimaidon kosmetiikan myynti. Meidän tilallamme on yli 150 aasia, joita kasvatetaan luonnollisesti puhtaalla alueella. Aasien maito on ollut arvokas elementti jo antiikista lähtien, ja sillä on lukemattomia ravitsemuksellisia ja kosmetiikkapitoisia ominaisuuksia.
Samaan...
Yritys sijaitsee Sabina Romanassa, Montelibretti-kunnassa. Siellä kasvatetaan noin kolmesataa Maltanvuohia. Ravinto perustuu tilan laidunmaahan, heinään ja GMO-vapaaseen maissista ja ohrasta valmistettuun rehuun. Maltanvuohi sopeutuu hyvin ympäristöömme ja tuottaa maitoa, joka soveltuu jalostukseen. Tämän rodun maidon kohtuullinen hajun ja maun vuohisuus tekee siitä sopivan vuohituotteiden kulutuk...
... - Kahvisiirappi: "DROP"?: Ne ovat ihanteellinen lisä kaikkiin kahvi- ja maitopohjaisiin juomiin: espresso, cappuccino, suklaa, macchiato, mocaccino, kahvi latte, maito, amerikkalainen kahvi jne. Ne sopivat myös jogurtin, jäätelön, frappén, smoothieiden, leivonnaisten ja keksejen kanssa. Aasian markkinoilla niitä käytetään myös herkullisten maito-teiden valmistamiseen. Alhaisen kaloripitoisuuden uutteet: "I...
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas
Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas
Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen.
Francia Mozzarel...
Yrityksemme, ainoa bufalimaidon juomatuottaja Italiassa ja BUFALAJÄÄTELÖ 500 g pakkauksissa, on kunnianhimoinen projekti Euroopan markkinoiden kattamiseksi. Valitsemme suoraan parhaat jakelurakenteet Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Saksasta luovuttaaksemme heille myynnin ensimmäisestä ja ainoasta italialaisesta bufalamaidosta, joka tulee italialaisista tiloista ja on valmistettu U.H.T. -menete...
Renato Perrella s.r.l. on erinomainen juustojen ja maitotuotteiden valmistaja, joka on vuodesta 1959 tarjonnut asiakkailleen vain tuoreita ja laadukkaita tuotteita. Meidän juustolassamme käytämme vain ensiluokkaisia raaka-aineita, ja käsitelty maito kerätään tuoreena joka aamu enintään 15 kilometrin etäisyydeltä yrityksestämme.
... perinnettä. Valmistamme pääasiassa abruzzolaista perinteistä tuotteita laadukkaista raaka-aineista. Tuotantomme keskittyy rapeisiin ferratelleihin, pehmeisiin ja täytettyihin suklaalla tai Montepulciano-viinirypälehillolla. Valmistamme myös rapeita cantuccineja, tiukasti käsintehtyjä maito-keksejä, savoiardeja ja mummon keksejä. Olemme saaneet palkinnon Conad Adriatico -näyttelyssä parhaista tuotteista.