...Pecorino Toscano DOP Stagionato on perinteinen juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta, johon on lisätty juoksutetta ja suolaa. Pecorino Toscano DOP Stagionato -juustolla on vähintään 120 päivän kypsytys, ja se sopii erinomaisesti rikastuttamaan italialaisen keittiön perinteisiä ruokia.
Käsityölaboratorio, joka käsittelee ja koristaa nahkaa ja ihoa käsin. Sen perustamisesta lähtien laboratorio on aina keskittynyt taidekäsityöhön, suosien toteutuksissaan luonnonmateriaaleja ja pelkästään käsityötekniikoita; eräänlainen "äärimmäinen käsityö", täysin vastoin suuntausta, asettaen laadun määrän edelle, erityisyyden yleisyyden sijaan luomuksissa. Pääasiallinen käytettävä materiaali on ...
...Maatilamatkailurakennus, jossa on kolme eri kokoista huoneistoa, joista on panoraamanäköala Val d'Orciaan, sekä suora myynti yrityksen tuottamasta ekstra-neitsytoliiviöljystä (erinomainen, korkealaatuinen öljy, joka on rekisteröity IGP Toscano -yhdistykseen).
...joka koostuu pietraserena-, galestro- ja kalkkikivistä. Kellariin on sijoitettu 25 quintalin ranskalaisia tammitynnyreitä, 39 quintalin slavoilaisia tammitynnyreitä ja neljätoista barriquea eri puulajeista, joita käytetään vain Rosso Toscano -viinille. Brunellon kypsyminen tammessa kestää kolme vuotta, jonka jälkeen se kypsyy kuusi kuukautta pullossa. Viinit ovat perinteistä tyyliä.
... (logon kehittäminen), Made in Italy -tuotanto. Sijaitsee yhdessä Italian tärkeimmistä nahkateollisuusalueista - Solofrassa - Luxury & Leatherilla on kilpailuetu markkinoilla: sen nahkakuivaamo, jossa löydät laajan valikoiman nahkaa, jota ovat huolellisesti työstäneet taitavat italialaiset käsityöläiset. Pääpalvelut: parhaiden raaka-aineiden valinta (lampaan, vuohen, lehmän ja vasikan alkuperä), räätälöity kohokuviointi, painaminen ja laserleikkaus, kasviparkinta, turkin valinta (merino, merinillo, toscano)...
Azienda Agricola Contucci on yksi alueen vanhimmista, erikoistunut erinomaisen viinin tuotantoon, joka saadaan sadasta seitsemästäkymmenestä hehtaarista.
Koulutettu ja kokenut henkilökunta tarjoaa laajan valikoiman alkuperämerkintöjä (Doc), joita myydään sekä yksityisten kellareille että asiakkaille.
Toscanalainen viinirypälelajike tuottaa upeita esimerkkejä Rosso- ja Nobile di Montepulciano -...
La Cantina Cooperativa on tuottanut viinejä, sekä valkoisia että punaisia, jo 50 vuoden ajan, erityisesti tärkeä on Bianco di Pitigliano Doc. Frantoio tuottaa extravergine-oliiviöljyä OLIO TOSCANO IGT. Viinimme ovat mukana parhaissa italialaisissa viinikirjoissa, kuten Luca Maroni ja Gambero Rosso, ja olemme saaneet useita palkintoja eri tilaisuuksissa: vuonna 2006 saimme myös Best Buy (laatu...