...Carloksen Hondurasissa viljelemällä kahvilla on erittäin rikas aromi- ja makuprofiili. 48 tunnin luonnollisen fermentoinnin ansiosta voimme nauttia tästä kahvista sekä makeista maidon suklaa- ja kinuskinoteista että hedelmäisemmistä appelsiini- ja vihreän omenan aromeista. Räjähtävä sekoitus, joka pysyy aina tasapainossa keskimääräisen happamuuden kanssa. Sijainti: Corquin, Copan Tila: Carlos Estevez Mejia Korkeus: 1450 – 1550 msm Lajike: Red Catuai Prosessi: Anaerobinen fermentointi 48 tuntia Aistinvarainen profiili: Appelsiini, valkoinen suklaa, vihreä omena ja kinuski...
Portfolio (25)
Italia, Misano Adriatico
...La Birra rossa CHIMAY on arvokas belgialainen juoma, joka on valmistettu vanhojen luostaritekniikoiden mukaan ja sillä on pitkä fermentointi- ja pullotusaika. Sen rikkaassa maltaiden ja humalan sekoituksessa tämä 12 % alkoholipitoisuudella varustettu punainen olut tarjoaa ainutlaatuisen ja monimutkaisen maun, joka tyydyttää vaativimmatkin makuhermot. Nautitaan 33 cl pullossa aidon korkean laadun kokemuksen saamiseksi.
Portfolio (200)
Italia, MILANO
...BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2019 FRESCOBALDI Vuosikerta: 2019 Alue: Toscana, Montalcino (SI) Sangiovese-rypäleet on kerätty käsin ja ne on tarkasti valittu saapuessaan kellariin. Fermentointi on tapahtunut lämpötilaa kontrolloiduissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, joissa on ollut usein pumppausta erityisesti alkuvaiheissa. Viini on sitten kypsytetty pitkään puussa, missä...
Portfolio (229)
Italia, Barletta
... kylmäesimaceroinnin, jota seuraa fermentointi terästankeissa valittujen hiivojen avulla noin 10 päivän ajan 24-26 °C:ssa ja kuorimacerointi. Tämän jälkeen tapahtuu lopullinen puristus pehmeillä puristimilla ja malolaktinen fermentointi teräksessä. Viini kypsyy ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta.
Italia, Nave
Fusari on yli 60 vuoden ajan toiminut tukkumyyjänä viinien, alkoholijuomien ja juomien jakelussa tuhansille ravintoloille Bresciassa, Cremonassa, Mantovassa, Veronassa ja Trentossa. Asiakkaamme sanovat: olemme täsmällisiä, tarkkoja ja hallitsemme ainutlaatuisen valikoiman, yli 7000 huolellisesti valittua italialaista ja kansainvälistä tuotetta. Emme koskaan lakkaa etsimästä. Siksi monet kaupungin ...
Portfolio (46)
...Rypälelajike: 100% Nebbiolo. Viininvalmistus: perinteinen fermentointi, jossa on noin 21 päivän ajan upotettu kuorimassa. Kypsytys: 36 kuukautta pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: intensiivinen granaatinpunainen. Tuoksu: intensiivinen ja monimutkainen, pienien marjojen ja makeiden mausteiden vivahteilla. Maku: kuiva ja täyteläinen, harmoninen ja hyvässä kestävyydessä...
Portfolio (10)
Italia, Milano
NeroSano on ainutlaatuinen italialainen tuote. Musta valkosipuli on yksinkertaisesti tuoretta valkosipulia (Allium sativum L.), joka on fermentoitu vain hallituilla lämpötilan, ilman kosteuden ja ilmanpaineen vaihteluilla tietyn ajan. Prosessi muuttaa kynnet valkoisista tummiksi, antaa niille makean maun ja muuttaa niiden pureskeltavuutta geelimäiseksi. Muutos valkoisesta valkosipulista mustaksi v...
Portfolio (7)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play