Italia, Ponte San Pietro
...Kivennäisvesi energiajookki ilman alkoholia, joka perustuu 130 % hedelmämehuun ja kasviuutteisiin. Ilman lisättyä sokeria. Sisältää luonnostaan sokeria.
Italia, Gravina di Catania
...Intensi ja aito makuinen "Passata di pomodoro", joka edustaa täydellistä yhdistelmää italialaisen keittiön perinteitä ja ympäristön huomioimista. Sopii erinomaisesti kastikkeiden, sosien ja ragun valmistukseen. Ihanteellinen pizzojen ja vastaavien ruokien maustamiseen. Avattuasi säilytä jääkaapissa. Luomu, gluteeniton ja vegaaninen. Ilman säilöntäaineita ja lisättyä sokeria. Etiketti neljällä kielellä: italia, englanti, saksa ja ranska. Säilyvyysaika: 36 kuukautta valmistuspäivästä.
Portfolio (6)
Italia, Lozzo Di Cadore
Meidän leipomomme perustettiin vuonna 1952, ja se on erikoistunut yhä enemmän tunnetun herkullisten keksejen valmistukseen. Ikivanha ja arvokas resepti, monimutkainen ja edelleen käsityöläismäinen valmistusmenetelmä, sekä ehdottoman laadukkaat raaka-aineet yhdessä muodostavat tuotteidemme ainutlaatuisuuden ja alkuperäisyyden. Menneisyyden, jota edustaa taitava vanhojen reseptien uudelleen työstö, ...
Italia, Vigevano
MYÖS 30 %:N MYÖNTÄVÄN KASVUN KANSSA VUONNA 2020 LUONNOLLISET TUOTTEEMME OVAT TYYDYTTÄNEET ASIAKKAIDEN ODOTUKSET. MEILLÄ ON BIOS- JA AGRICERT-SETTÄMÄT. TUOTANTOMME ON KOKONAAN ILMAN VÄRIAINEITA, ILMAN SÄILÖNTÄAINEITA, ILMAN LISÄTTYÄ SOKERIA. HEDELMÄT OVAT 80 % ITALIALAISTA ALKUPERÄÄ, KUN TAAS VIHANNEKSET OVAT 100 % ITALIALAISTA ALKUPERÄÄ. TUOTEVALIKOIMAMME SISÄLTÄÄ: HEDELMÄT, VIHANNES, KEITTOJEN VALMISTUS, RATATOUILLE, SYÖTÄVÄT KUKAT KAIKKI KYLMÄKUIVATTUINA; TÄMÄ TARKOITTAA ENZYYMIEN, VITAMIINIEN JA MINERAALIEN SUUREMPAA SÄILYMISTÄ.
Italia, Ferrazzano
...säilöntäaineita, ja kaikki aromimme saadaan yksinomaan luonnollisista esansseista tai ainesosista. Mahdollisuuksien mukaan luomme maidottomia tuotteita ilman lisättyä sokeria. Kaikki tuotteemme ovat myös palmuöljyttömiä ja gluteenittomia. Viime vuosina Shockino Mix Experience on ollut tapahtumien ja maistiaisien keskiössä ympäri Italiaa, alkaen EXPO2015:stä Salone del Mobileen ja Salon du Chocolat -tapahtumaan Milanossa, Cibus Parmassa ja Vinitalyssa Veronassa.
Portfolio (2)
Kolme sukupolvea olemme joka päivä lahjoittaneet teille makeita hetkiä päivittäin valmistetuilla kekseillämme, jotka on tehty samalla intohimolla ja huolella kuin ennenkin. Aamukeksit, kiharat, pikkuleivät, trikoot, taralle, savoiardit, viikunoilla ja manteleilla täytetyt, bauletti, burrì, tiputtavat, keksit, mantelikeksit, kuningattaret, täysjyväcruscolot ja pancacao ovat yksinkertaisia ja aitoja...
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Tuotamme taatelihilloa, extra-hilloa taateleista, taatelijauhoa ja taateliekstraktia (ilman lisättyä sokeria, ilman aromia, ilman väriaineita... 100 % luonnollista) Italiassa ISO-sertifioidussa laitoksessa. Tuotamme taatelihillolla täytettyjä keksejä, taatelihillolla täytettyjä suklaata ja muita herkkuja...
Fallani on valmistanut käsintehtyjä karkkeja vuodesta 1926. Yritys on kehittynyt käsityöpajasta rakenteelliseksi yritykseksi, ja tänään se jakaa tuotteitaan Italiassa ja ulkomailla. Fallanin tunnetuimmat karkit ovat Klassinen Sarja, jossa on klassisia makuja: ohra, raparperi, minttu ja anis. Fallani valmistaa myös muita sarjoja: Nuori Sarja, Yrttisarja, Ilman Lisättyä Sokeria -sarja ja Luomusarja. Lisäksi valmistetaan myös räätälöityjä karkkeja.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play