Attilio Servi Pasticceria on korkealaatuinen käsityöläisyys, joka on tunnettu seuraavien tuotteiden valmistuksesta:
- juhlaruoat: Panettone, Pandoro ja Colomba;
- pakastetut leivonnaiset: croissantit (Servi Subito), leivokset, kakut ja yksittäiset jälkiruoat;
- keksit: makeat, suolaiset ja maustetut;
- gourmet suolaiset focaccet ja fokaccetti aperitiiviksi.
Olemme yritys, joka on erikoistunut makeisten ja suolaisten tuotteiden valmistukseen ruokarajoitteiden markkinoille, erityisesti ruokapalvelu- ja Ho.Re.Ca.-kanavalle. Tuotteemme ovat käsityönä valmistettuja pakastettuja ja huoneenlämmössä säilytettäviä makeisia ja suolaisia tuotteita, joiden säilyvyys on 12 kuukautta. Koska tämän tyyppisten tuotteiden kysyntä kasvaa, etsimme erikoistuneita yhteist...
Cupiello kertoo tarinan muinaisesta tasapainosta, jossa rakkaus perinteeseen yhdistyy hämmästyttävimpään teknologiaan. Cupiello on yritys, joka on erikoistunut italialaisen pakastetun gastronomian tuotantoon ja kaupankäyntiin. Meillä on tehtävä: tuoda italialainen ja napolilainen gastronominen kulttuuri ympäri maailmaa. Casa MadreCupiellossa elämme joka päivä muinaista tasapainoa. Juuri täällä äid...
IL Michelangelo della Pizza Albano Lazialessa Castelli Romanissa (Rooma) Puoti, jossa on puu-uuni, valmistaa kotitekoista leipää, Genzanon leipää, Lariano leipää. Roomalainen pizza, valkoinen ja punainen pizza, Velletran pizza ja perinteisten Castelli Romanin leivonnaisten valmistus. Parhaista durumvehnäjauhoista, 00-jauhosta ja täysjyväjauhosta syntyvät upeat tuotteemme. Joka aamu paistetaan, par...
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman.
Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi.
Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme.
Tuotteidem...
Nuori yritys, joka perustettiin vuonna 2014 Romagnoli-veljesten ja heidän äitinsä toimesta, keskittyy artesaanimaisen sämpylöiden ja voileipien valmistukseen, jonka jälkeen ne pakataan "muunnellussa ilmassa" tai pakastetaan, jotta tuotteen säilyvyys paranee. Alusta alkaen olemme valinneet parhaat raaka-aineet luodaksemme ensiluokkaisen tuotteen houkuttelevalla pakkauksella.
Ferretti-jälkiruoka on Sandro Ferrettin pitkän ja rikkaan kokemuksen tulos jäätelön ja pakastetun leivonnaisen alalla. Hänen unelmansa on aina ollut tulla konditoriksi. Vuonna 2006 hän liittyi Italian mestarikonditorien akatemiaan (AMPI) ja hänestä tuli mestarikonditoria. Hänen intohimonsa työhönsä johti siihen, että hän perusti vuonna 2011 oman yrityksensä pienten pakastettujen leivonnaisten alal...
Vuodesta 1991, Bonsnack edustaa aitoa italialaista huippulaatua premium-leivonnaisten käsityötuotannossa. Vesuviuksen juurella sijaitseva yrityksemme yhdistää taitavasti napolilaisen perinteen teknologiseen innovaatioon, luoden ainutlaatuisen valikoiman leivonnaisspesialiteetteja.
Tuotevalikoimamme kattaa perinteiset pizzapohjat, saatavilla sekä valkoisena että tomaattiversiona, aitoihin roomalai...
Jo neljäkymmentä vuotta makeisten ja suolaisten puolivalmisteiden alalla Buongelo tarjoaa huippuluokan tuotteita konditorioille ja leipomoille. Sfogliatelle-kannet ja pakastetut puolivalmisteet, jotka on valmistettu murukakkutaikinasta, briossitaikinasta tai voitaikinasta, kohotetuista tai kohotettavista, parhaisiin napolilaisten perinteisten makeisten ja suolaisten reseptien valmistukseen. Täysin...
Montecosaron (MC) Pietro Quercia -leipomo-konditoria, joka sijaitsee Maceratassa, kukkuloiden keskellä, valmistaa äidin taikinalla kohotettua leipää, joka on valmistettu alueen, ei-raffinoiduista ja ekologisista jauhoista. Konditorian (browniet, muffinit, zeppolit, sicilialaiset cannolit) leivonnaiset syntyvät ajatuksesta yhdistää herkullisuus hyvinvointiin, käyttämällä ei-raffinoituja jauhoja ja ...
Johtava makeisteollisuuden yritys, joka valmistaa käsityönä aitoja ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka yhdistyvät isoäidin perinteisiin resepteihin. Laaja tuotevalikoima sisältää: millefoglie, cantucci, teekeksejä, riccioloni, twill, herkullisia pétits fleurs, cocchini ja unohtumattomat napolilaiset herkut (mastaccioli, roccocò, babà, apolline). Tuotelinjan ylpeys ovat pakastetut kakut: ricotta ja päärynä, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana ja monia muita herkkuja, joita kannattaa maistaa.... Kokeile ja vakuutu!