...Kaikille Välimeren perinteiden ystäville, jotka kuitenkin etsivät monimutkaisempia makuja, olemme päättäneet yhdistää italialaisten sunnuntailounaiden ikimuistoisen klassikon kuuluisan Normaan. Näin syntyy runsas ja hienostunut pääruoka, joka on valmistettu vain kotimaisista raaka-aineista.
Portfolio (45)
Italia, Forlì
... alkuperäiskansoille. Nykyään valkoinen maissijauho on laajasti arvostettu sen monipuolisuuden vuoksi keittiössä ja lukuisien terveyshyötyjen vuoksi. Yksi valkoisen maissijauhon, luomu ja gluteeniton, erottuvista piirteistä on sen runsas kuitupitoisuus. Lisäksi valkoinen maissijauho on luonnostaan gluteeniton, mikä tekee siitä sopivan niille, jotka noudattavat gluteenitonta ruokavaliota tai joilla on ruoka-aineallergioita. Sitä voidaan käyttää leivän, kakkujen, keksejen, pannukakkujen, polentan ja monien muiden ruokien valmistamiseen.
Portfolio (50)
Italia, Brescia
...Risibisi on rapea luomuvälipala, joka on valmistettu herneistä ja riisistä. Risibisi paistetaan, ei friteerata. Ihanteellinen välipalaksi tai alkupalaksi, ne ovat runsas proteiinin ja kuidun lähde. Ne sopivat myös vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Portfolio (10)
Italia, Lauro
... kakkujen ja profiterolien täytteiden makua. Suosittelemme käyttämään pähkinätaikinaamme myös antamaan erityisen säväyksen kahville tai suklaalle! Pähkinä on terveytemme paras liittolainen, sillä se on runsas "hyvien rasvojen" lähde, kuten omega-6 ja omega-3. Lisäksi se on tärkeä ravintoaineiden lähde, kuten kalsium, kupari, mangaani, rauta, E-vitamiini ja B-vitamiini. Joskus on hyvä herkutella ja nauttia tätä herkullista pähkinätaikinaa makeassa valmistuksessa, se voi vain parantaa mielialaasi!
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play