Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
...PROSCIUTTO COTTO PERTÜS – KAIKILLE – SOKERITON
Korkealaatuinen prosciutto cotto MEC ilman sokereita
Raaka-aine:
Valittu tuore M.E.C. -kinkku
Ainesosat:
Tuore sianliha ilman sääriä, paino 9,50/10 kg, leikattu ja rasvattuna ylimääräisestä, ilman polyfosfaatteja, sokereita, maitotuotteita, gluteenia ja glutamaattia: suola, kasvikuitu, aromit ja mausteet, antioksidantti E 316, säilöntäaineet E 250...
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Yli 40 vuoden ajan Salumificio Capelli on ollut merkittävä kokemus lihatuotteiden valmistuksessa. Näiden vuosien aikana yrityksen politiikka on aina ollut laadun valinta; tämä koskee sekä tuotteita että palveluja, ja lisäksi koko yrityksen asiantuntemusta ja ammattitaitoa. Erityistä huomiota kiinnitetään erityisesti tuotteiden aitouteen ja kuluttajan terveyteen, ja juuri siksi olemme kehittäneet k...
Yritys perustettiin vuonna 1947, perustaja Coccia Sesto, erinomainen lihamestari. Ajan myötä se laajeni ja muuttui teollisuudeksi, mutta periaate pysyi samana: käyttää parasta raaka-ainetta ja välttää pakastamista, jotta voidaan taata poikkeuksellinen laatu. Nykyään yritys on sertifioitu ISO 22000 -standardin mukaan, ja se on valtuutettu vientiin Kanadaan, sekä rekisteröitynyt FDA-listalle odottae...
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä...
... olosuhteista.
Koko ja osat pakastettu kana
Koska ihmiset ostavat vain sitä, mitä haluavat, kuluttajien laatunäkökulma on sopivampi. Kun kuluttajat ostavat lintutuotteen, he valmistavat sen ja tarjoavat perheilleen, he odottavat sen näyttävän, maistuvan ja tuntuvan hyvältä suussa.
Pakastettu sianliha
Olemme A-tason myyjiä maailman laadukkaimmista sianlihakeskuksista: Mercosur (Argentiina, Brasilia, Uruguay ja Paraguay) ja Espanja.
... aiheuttamaa haittaa. Parmalainen yritys on käytettävissänne räätälöityjen teurastamoiden järjestelmien valmistamiseen, jotka sopivat seuraavien eläinten teurastukseen: lampaat, naudat, sianliha, varustettuna kuljetusjärjestelmällä ja tarvikkeilla. Jokainen järjestelmä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja elintarvikekontaktin sallivista materiaaleista, täysin voimassa olevien sääntöjen...
Buggiani Domenico & C. snc -yritys toimii naudanlihan, sianlihan, lampaanlihan ja siipikarjan tukkukaupassa, toimittaen pienistä teurastamoista ravintoloihin ja suurjakeluun.
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...