Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
Ranska, Carpentras
...Kuivattu härkämakkara, tartu sarviin! Intensiivinen ja maukas maku. Tarvitsetko intensiivisyyttä ja samalla herkullisuutta? Älä etsi enää, kuivattu härkämakkara on juuri se, mitä tarvitset! Pieni +: Kuivattu härkämakkara maistuu täydellisesti hyvän, voimakkaan punaviinin kanssa, joka korostaa makkaraan liittyviä makuja! Tuotenumero: 2200007000000 Paino: 0,310 kg Painotieto: Tuote altis...
Portfolio (16)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Tämän kotitekoisen chorizon valmistuksessa käytetään "Denominación Origen Teruel" Duroc -porsaan arvokkaita osia, kuten olkapäätä ja pekonia, sekä alkuperäisiä valikoituja mausteita ja luonnollisia suolia, mikä antaa sille intensiivisen ja erityislaatuisen maun, lisäksi se on erittäin terveellinen tuote.
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha ja pekoni, suola, mausteet, sokeri, aromit, stabilointiaine E451, makuaine E621 ja antioksidantti E300. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää maito- ja soijaproteiinia sekä sinappia.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Kinkut ja Makkarat Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Teollisuuspuisto, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Espanja www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfolio (4)
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago on yritys, joka on erikoistunut eksoottisten elintarvikkeiden jakeluun ja toimii tuojana sekä tukkumyyjänä tuoreiden ja kuivien elintarvikkeiden alalla. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago on tuoreiden, kuivien, vakuumipakattujen ja pakastettujen elintarvikkeiden jakelija. Elintarvikkeiden myynti ammattilaisille "ravintoloille, yrityksille, ruokaloille sekä pi...
Portfolio (9)
Ranska, Puget-Sur-Argens
Olemme elintarvikkeiden hankintakeskus, joka tarjoaa kuivia, tuoreita ja pakastettuja tuotteita, sekä erikoistunut 24 tunnin ateriapakettien "Meal Ready to Eat" - MRE suunnitteluun ja tuotantoon, sotilaallisiin ja humanitaarisiin tarkoituksiin. Tarjontamme on erittäin monipuolinen, pystymme toimittamaan suuria määriä niin pakastettua kanaa, kasviöljyä, tomaattisosetta, säilykelihaa ja -kana, säil...
Portfolio (8)
Ranska, LA ROCHETTE
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Portfolio (1)
...Spicefit Yrttejä ja mausteita ympäri maailmaa, jotka antavat ruokalajeillesi ainutlaatuisen maun.
Portfolio (19)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
Tuoteperhe, joka on valmistettu puhtaimmassa vuoristohenkisessä perinteessä. Parhaista lihapalasta valmistettu Grande Tradition -tuotevalikoimamme on Batistoun osaamisen ydin. KINKUT Kinkkumme ovat peräisin yksinomaan tiukasti valituista ranskalaisista sioista ja ne perustuvat niin sanottuun "Parma"-pyöreään leikkuutapaan. Kohtuullisesti suolattuja ja käsin kuivatulla suolalla hierottuja, ne ku...
Portfolio (2)
Ranska, La Jaille Yvon
...MCÖ-soijaproteiinimme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus hyödyntää asiantuntemustamme, mutta myös jakamaan kanssasi luomuksemme ja reseptiehdotuksemme suoraan valmistuskeittiöstämme. Ainesosat: Ranskalainen luomusoija Vesi Luonnolliset aromit Valmistusmenetelmä: Paistaminen 3-4 minuuttia. Välittömään kulutukseen: Paista mieluiten öljyssä (kattilassa, jossa on 3-4 cm öljyä) kunnes...
Portfolio (5)
Ranska, Lyon
...Fileetimme kuivataan 3 kuukautta ja hierotaan AOP Espelette-pippurilla, joka on vakiovaruste kaikilla etelä-lännen alkupalalautasilla.
Portfolio (40)
...Syötävä, cabanoon, keitetty ja savustettu chorizo, puoliksi savustettu (frankfurterit ja hodarit, Strasbourg-makkarat; cervelas; musta tai valkoinen butifarra), pehmeä puraisu kuin luonnollisessa suolessa.
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
LUIS OLIVERAS S.A on perheyritys, joka on erikoistunut kuivattujen lihatuotteiden valmistukseen vuodesta 1933. Sijaitsemme Pohjois-Espanjassa, lähellä Ranskan rajaa, tärkeimpien satamien ja lentokenttien läheisyydessä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja parhaat raaka-aineet, pystymme tuottamaan korkealaatuisia sianlihatuotteita sekä Halal-sertifioituja kalkkuna- ja naudanlihatuotteita, joita valmi...
Portfolio (3)
Ranska, Saint-Etienne
CENTRALE D, Saint-Étiennessa sijaitseva tukkukauppa, on elintarvikkeiden tukkumyyjä sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. CENTRALE D tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja pakkauksia sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. CENTRALE D:ltä löydät koko valikoiman elintarvikkeita: - meidän Espaces Frais -alueeltamme: juustoja, maitotuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja k...
Portfolio (187)
Ranska, Mouvaux
... lihan syöttö siipipumppuun tarjoaa ratkaisevia etuja laadulle, kuten tasaisemman ulkonäön ja tasaisen jakautumisen kaikille täytettävälle lihalle. Laaja sovellusalue: Olipa kyseessä automaattinen makkaratuotanto, muotoilu, annostelu tai integroitu lihamylly: VF 620 on täysin avoin sovittimille, ketjuratkaisuille ja kaikenlaisille sovelluksille.
Portfolio (3)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Italia, Cremona
... lihatuotteisiimme. Uupumattomasti. Antica Vallessa salamit ja lihatuotteet ovat suojeltavia erinomaisuuksia. Pieniä makupaloja, jotka pitävät elävänä aikojen valmistus-, käsittely- ja kypsytysprosessit. Antica Valle on maa, joka vaalii ajattoman perinteen periaatteita. Täällä alueella on ylivoimainen etu, koska raaka-aineita käsitellään kuumasti ja muuntamisprosessi on valmis 48 tunnissa, mikä korostaa aitoutta, makua ja tuoreutta. Antica Vallessa eläintilat ja teurastamot ovat historiallisesti kaikkialla, mikä hyödyttää poikkeuksellista laatua ja päivittäisiä tarkastuksia.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
...joiden maku on ainutlaatuinen ja tunnistettava, täysin kunnioittaen alkuperäistä maatalousperinnettä ja niitä, jotka tekevät työtään intohimolla ja omistautumisella. Kinkut, salamit, makkarat, capocollo, finocchiona, pancetta, pecorino- ja lehmänjuustot ovat vain muutamia yrityksen tuottamista lukuisista ruokaspesialiteeteista. Opettele rakastamaan itseäsi ja löydä uudelleen menneiden aikojen maut terveellisen ja luonnollisen elämän merkeissä, jossa aidot ja koskettavat hetket sekoittuvat muiston ja perinteen tuoksuun.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Luxemburg, Ehlerange
... yhdistää nämä uuteen internet-teknologiaan helpottaaksemme arkea. Luotettava ja eksklusiivinen toimittajamme ja kumppanimme: Artisal ja Kern. Tuotteemme: Teurastamo: naudanliha, Angus-naudanliha, vasikka, sianliha, porsas, lammas, siipikarja, hevonen, riista ja eksoottinen liha. Lihatuotteet: italialaiset tuotteet, kypsennetyt tuotteet, makkarat, salamit ja suolatut tuotteet. Juhlapalvelu: salaatit ja pateet. Kalat: kalavartaat, äyriäiskoktailit, äyriäiset, kalafileet, kalapihvit. Tuotteet COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Bulgaria, Sofia
...KEN JSC on bulgarialainen lihankäsittelyyritys, jolla on suuret ja modernit tuotantotilat, ja se on markkinajohtaja monilla segmenteillä – hot dogit, makkarat, salamit, kinkut jne. Olemme erittäin joustavia ja kustannustehokkaita toimittajina ja voimme kehittää erittäin lyhyessä ajassa yksityismerkki-/asiakaskohtaisia tuotteita toivotulla maulla, pakkauksella ja hinnalla. Olemme kykeneviä...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play