Turkki, Izmir
...Valmistamme fermentointi-, säilytys-, siirappi-, glukoosi-, neste-, elintarvikeastioita ja sekoittimia, joiden kapasiteetti vaihtelee 1000 litran ja 100.000 litran välillä maitoteollisuuden, juomateollisuuden, viinintuotannon, oluen valmistuksen ja oliiviöljysektorin tarpeisiin. Korkea Laatu, Kilpailukykyinen Hinta GEO tarjoaa hygienisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja...
Portfolio (8)
Ranska, Saint-Omer
...Tämä sokeriton versio on valmistettu luomuerityritolista, joka on erinomainen terveellinen makeutusaine (peräisin luonnollisen ja orgaanisen hiilihydraatin fermentoinnista). Luonnollinen fermentointi Ilman lisättyjä sokereita Ilman alkoholia Luomu Vähäkalorinen (10Kcal/100ml) Valmistettu Ranskassa Nettopaino: 580 g Tilavuus: 330 ml...
Portfolio (189)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Rosé Seos: Syrah - Grenache Säilytyspotentiaali: Noin 2 vuotta Viininvalmistus: Erittäin lyhyt kuorimacerointi, jota seuraa verenvuoto. Mehun fermentointi lämpötilan hallinnalla.
Portfolio (53)
Ranska, La Cadière-D'azur
...Biologinen kulttuuri. Käsinpoiminta laatikoissa. Täydellinen viinirypäleiden irrotus, Fermentointi termoreguloidussa teräksisessä säiliössä, Suora puristus. Kypsytys termoreguloidussa teräksisessä säiliössä, Perinteinen korkki korkista. MAISTAMINEN SILMÄ: Oranssi, voimakas väri. NENÄ: Aromikas, harmoninen, sitrushedelmien aromeja, punaisen hedelmän aromeja. SUU: Harmoniseksi, tiiviiksi...
Portfolio (8)
Sveitsi, Reinach Bl
...Korroosiota ja kosteutta kestävä anturi voidaan kalibroida laboratoriossa ja se helpottaa ennakoivaa huoltoa. Mittaustapa: Johtava Sovellus: Faasierottelu, kromatografia, fermentointi, lääketeollisuus, elintarviketieteet Ominaisuus: Johtavuusanturi, jolla on laaja mittausalue kaikille hygieniaa vaativille sovelluksille Mittaustaulukko: 1 µS/cm - 500 000 µS/cm Mittaustapa: 4-elektrodinen johtavuusanturi...
Portfolio (949)
Saksa, Buchdorf
Levylevynvaihtimen huolto & varaosat: WCR Deutschland Saksalaisena tytäryhtiönä maailmanmarkkinajohtajasta tarjoamme erilaisille toimialoille levylevynvaihtimen tiivisteitä lähes kaikille markkinoilla oleville laitteille sekä lukuisia varaosia levylevynsiirtimille. Lisäksi meillä on valikoimassamme korkealaatuisia sertifioituja levyjä omasta tuotannostamme. Arvostamme erityisesti nopeaa ja kattav...
Portfolio (17)
... poistettiin varsista ja murskattiin, siirtyen peristalttisen pumpun kautta 9.000 kilon kapasiteetilla varustettuun valmistustankkiin. Fermentoinnin maksimi lämpötila 26 celsiusastetta. Viini siirrettiin erottelun jälkeen 15 päivän fermentointi/macerointi jälkeen, hyläten puristimesta saadun viinin. Kosher Herenza Crianza -maistelu huomautus: Syvän kirsikanpunainen väri, granaatinpunaisella reunalla...
Portfolio (1)
Espanja, Almeria
... tarjoilulämpötila on 6ºC – 8ºC. Rypälelajikkeet: Chardonnay ja Garnacha Makuarvio: Houkutteleva sininen väri, kirkas ja kiiltävä. Intensiiviset aromit Välimeren hedelmistä. Hedelmällinen tunne, runsaasti hienoja, raikkaita ja kuplivia kuplia. Tuotanto: Liotus 4 tuntia aromien täydelliseksi vangitsemiseksi. Kevyt puristus. Fermentointi 12ºC:ssa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Myöhemmin kaikki viinit, joista se koostuu, maistetaan ja sekoitetaan homogenisoimiseksi. Toinen fermentointi tapahtuu isobaarisessa säiliössä kuplien vangitsemiseksi, ja lopuksi se pullotetaan.
Portfolio (2)
...Rypälelajike: 100% Nebbiolo. Viininvalmistus: perinteinen fermentointi, jossa on noin 21 päivän ajan upotettu kuorimassa. Kypsytys: 36 kuukautta pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: intensiivinen granaatinpunainen. Tuoksu: intensiivinen ja monimutkainen, pienien marjojen ja makeiden mausteiden vivahteilla. Maku: kuiva ja täyteläinen, harmoninen ja hyvässä kestävyydessä...
Portfolio (10)
Yhdistynyt kuningaskunta, Melton Mowbray
...{"Region and Country":"Sambirano-laakso, luoteis-Madagaskar","Post Harvesting Process":"Jokaisen tilan pavut fermentoidaan erikseen. Fermentointi tapahtuu puulaatikoissa 5–7 päivän ajan. Kuivaus tapahtuu puupöydillä noin viikon ajan.","Genetics":"Trinitario-geenit, joissa pieniä prosentteja Criolloa ja Forasteroa","Flavour":"Keskikokoinen runko, miellyttävällä sitrushedelmien hapokkuudella ja...
Portfolio (8)
...Fermentointi laitteet elintarvikkeiden, lääkkeiden tai kosmetiikkatuotteiden fermentointiin Rulandin täysin automatisoitu aseptiateknologia ohjaa fermentointilaitteen prosesseja tarkasti ja varmistaa optimaaliset, jatkuvat ympäristöolosuhteet ja ravinteiden saannin.
Portfolio (13)
Ranska, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Kultamitali Gilbertilta ja Gaillardilta Maaperä: Savikalkki Viininvalmistus: Suora puristus, staattinen selkeytys ja fermentointi ruostumattomassa teräksessä 14" / 16" lämpötilassa 15-20 päivän ajan, jonka jälkeen kypsytys hienoissa sakkoissa pullotukseen asti. Maistelu: Vaaleankeltainen ja kirkas väri, Tuoksu tarjoaa tuoreiden hedelmien, sitruunaisten ja eksoottisten aromien sekä kauniiden kukkasävyjen yhdistelmän. Raikas ja eloisa suussa, muscatin tyypillisyys on hallitseva lopussa. Encépagement: Macabeu - Muscat Maaperä: Savikalkki...
Portfolio (8)
...25 KG Kraft-pussi. Tarkoitus Sudem-leipäseos (10 kg), ainesosa hiiva (300 g sämpylöihin, 400 g suurille leiville) ja vesi (6 litraa) sekoitetaan taikinaksi. Taikinan lämpötila 25-27 °C, vaivataan 10 minuuttia hitaasti, 7 minuuttia nopeasti. 1. Fermentointi 15 minuuttia (tasolla) 2. Fermentointi, fermentointiin kuluu 30 minuuttia. Kypsennetään 30-35 minuuttia. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Portfolio (194)
Saksa, Garstedt
...Vita Biosa Ruusunmarja on kontrolloidusti luomulaatuinen yrttikäymisjuoma, joka sisältää 7 maitohappokulttuuria, uutteita 19 valitusta yrtistä, ruusunmarjaa ja inkivääriä. Huolellinen fermentointi, mikro-organismit ja erityinen yrttiuute erottavat Vita Biosa Aronian. Vita Biosa Ruusunmarjaa voidaan nauttia pitkin päivää, myös aterioiden yhteydessä. Pulloon muodostuu aina sakkaa. Siksi pulloa on...
Portfolio (45)
Ranska, Auxerre
...Hidas paineistus matalassa paineessa tuoreiden ja hedelmäisten aromien säilyttämiseksi. Fermentointi lämpötilasäädellyissä terästankeissa 19-21°C. 5% tuotannosta käy fermentaationsa tammitynnyreissä. Kypsytys sakassa terästankeissa ja osa tynnyrissä (8 kuukautta) 12-18 kuukautta. Pakkaus: 6 pullon kartonki 75cl Tuottaja: Domaine Besson Alue: Chablis 1er Cru Vuosikerta: 2019 Rypälelajike: Chardonnay Viljely: Perinteinen Tunnus: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
...Elektrokemiallinen happianalysaattori hapen pitoisuuksien mittaamiseen - O2:n online-reaaliaikainen mittaus bioteknologisissa prosesseissa on erityisen hyödyllistä ja tarjoaa tärkeitä tietoja kulttuurin tilasta. Olipa kyseessä fermentointi, biotuotanto, skaalaustutkimus tai muu vastaava, hapen pitoisuuden tunteminen suoraan prosessissa on olennaista menestyksen kannalta. Happirajoitukset tai...
Portfolio (28)
... voidaan havaita selvästi lasiovien ja tehokkaan valaistuksen kautta. Vaihtoehtoina ovat manuaalinen ja kosketusnäyttöohjauspaneeli / fermentointi tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä uunin pohjalle.
Portfolio (9)
Ranska, Lys Haut Layon
...Terroir: Savea ja hiekkaa sisältävä maaperä liuskekivillä Tilanne: Haut layon Viininvalmistus Alkoholi-fermentointi ja kypsytys tapahtuvat tynnyreissä vuoden ajan. Maistaminen 10-12°C Silmä: Keltainen Nenä: Hedelmällinen, hillomainen, aprikooseja Suussa: Keltaisten hedelmien aromit ja hillottujen hedelmien vivahteet Säilytyspotentiaali: 5 vuotta Tasapaino: Kuiva Ruoka- ja viiniparit: Kastikkeessa olevat kalat, kampasimpukat, vaaleat lihat ja kypsytetyt juustot. Amerikkalainen meriahven, kermakastikkeessa oleva hummeri ja valkokastikkeessa oleva kana. Leikkaus: Kaksois-Guyot Korkeus: 100-120 m...
Portfolio (43)
Ranska, Roubia
...Biologinen viljely. Mekaaninen sadonkorjuu. Koko sadonkorjuu, Fermentointi lämpötilasäätöisissä teräksisissä säiliöissä, Malkohappofermentointi, Kirkastaminen. Kypsytys lämpötilasäätöisissä teräksisissä säiliöissä, Sekoitus, Kevyt suodatus, Tekninen korkki korkista. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät, Kivimäiset maaperät. Silmä Punainen väri, kirkas, rubiinin sävyjä. Nenä Marja-aromeja...
Portfolio (28)
Ranska, Frepillon
... säätää parametreja toiminnan aikana. – iFunction: automaattinen toiminta sous vide -kypsennyksessä, yökypsennys, fermentointi, pastörointi, kuivatus. Monipisteinen sisäinen anturi. – iClima: kosteuden hallinta ja säätö +/-1% tai +/-10%. Nopeaa jäähdytystä kypsennyskammiossa ilmalla tai vedellä. – 200 esiohjelmoitua reseptiä ja rajaton mahdollisuus lisätä reseptejä 9 vaiheessa. Monilaatikkotoiminto: manuaalinen tai automaattinen hallinta, tuotantoprosessien organisointi. Kypsennys Delta T -menetelmällä herkille kypsennyksille.
Portfolio (24)
Etelä-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... Mestarin Fermentointi\nVain Luonnollinen\nEkologinen orgaaninen Ikääntyminen\n40 erilaista Aminohappoa\nHACCP, ICG, Perinteisen ruoan laatu sertifikaatti\n\nProduct Use\nkehon ja sielun tasapaino\nCafé juoma: tuore limonadi & cocktail-sekoitus\nRavintola & Kotikokkaus: orgaaninen etikka & kastike & sosse\nDetox & Dieetti: Jooga, Pilates, kaikki urheilu\n\nBrand Name: Dearbrew\nOrigin: Etelä-Korea"}...
Portfolio (280)
Espanja, Murcia
...{"Elaboration":"Fermentointi tapahtuu ruostumattomassa teräksessä, malo-laktinen fermentointi ranskalaisessa tammessa (keskimäärin paahdettu), kypsyy hienoissa sakkoissa batonnage-järjestelmällä noin 14 kuukautta.","Pattern":"Richter 110 ja Chasela 41","Approximate altitude":"Noin 537 metriä","Year of Planting Year":"Istutusvuosi: 1982","Alcoholic Degree 2":"Alkoholipitoisuus: 14.5º","Land...
Portfolio (178)
Ranska, Saint Pal De Mons
...Pesunkestävä ja uudelleenkäytettävä Antimikrobinen lisäaine, joka on tehokas ihmisen koronavirusta HCoV229E vastaan (98,60 % häviäminen 2 tunnissa) Pinottava Suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön jopa intensiivisessä käytössä Esimerkkejä käytöstä - Sulatusastiat - Tuotteen valmistusastiat - Ainesosa-astiat - Ruokien säilytysastiat - Fermentointi- ja erotteluastiat Ranskalainen valmistus...
Portfolio (186)
...Klassinen polyeteeni tuotetaan öljyn jalostuksen avulla, joka on uusiutumaton fossiilinen materiaali. Kasvipohjainen polyeteeni puolestaan tuotetaan sokeriruokajätteistä, jotka ovat uusiutuvaa kasvimateriaalia. Sokeriruoko puristetaan, jotta saadaan sekä sokeria että siirappimaista jäämiä: melassia. Tämän melassin fermentointi mahdollistaa etanolin tuotannon, joka kuivattuna muuttuu...
Portfolio (25)
Ranska, Saint Cannat
...VINIFIKATIO Suora puristus ja fermentointi lämpötilan hallinnalla – sakkojen sekoittaminen fermentoinnin lopussa. MAISTAMINEN Vaaleankeltainen väri vihreillä sävyillä. Suussa tuntuu sitrushedelmien (sitruuna, greippi) ja kasvien (pensas, jasmiini) aromeja. Täydellinen aperitiivina, salaattien kanssa tai kalagrillauksen yhteydessä. Tätä viiniä tarjoillaan parhaiten 8°C - 10°C lämpötilassa.
Portfolio (46)
Yhdistynyt kuningaskunta, Ellesmere Port
SPL International valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman fermentointituotteita ja raaka-aineita sekä kaupallisille alkoholijuomatuottajille että kotipanimokauppiaille. Tuotekategorioihin kuuluvat Hiiva, Ravinteet, Entsyymit, Kirkasteet, Happamuuden säätö, Fermentoitavat tuotteet ja paljon muuta; jos meiltä ei löydy tarvitsemasi tuotteita nykyisestä valikoimastamme, meillä on sisäiset tilat ja as...
Portfolio (9)
Slovenia, Maribor
Borgla Oy perustettiin vuonna 2015, ja se sai alkunsa ideasta kefirin valmistusvälineestä. Menestyksekkään Kickstarter-projektin myötä yritys aloitti toimintansa ja kehitti uusia välineitä fermentoitujen ruokien ja juomien valmistukseen. Tähän päivään mennessä yritys on kehittänyt tuotteita kotona valmistettavaksi fermentoiduksi ruoaksi ja juomaksi sekä aloittanut ekologisten kulttuurien kasvatuk...
Portfolio (3)
Italia, Milano
NeroSano on ainutlaatuinen italialainen tuote. Musta valkosipuli on yksinkertaisesti tuoretta valkosipulia (Allium sativum L.), joka on fermentoitu vain hallituilla lämpötilan, ilman kosteuden ja ilmanpaineen vaihteluilla tietyn ajan. Prosessi muuttaa kynnet valkoisista tummiksi, antaa niille makean maun ja muuttaa niiden pureskeltavuutta geelimäiseksi. Muutos valkoisesta valkosipulista mustaksi v...
Portfolio (7)
...Ergotiini (EGT) on tärkeä aktiivinen aine ihmiskehossa. Ergotiini saadaan monivaiheisella fermentoinnilla Hericium Erinaceumista ja Tricholoma Matsutakesta. Monivaiheinen fermentointi voi lisätä L-Ergotiinin saantoa, joka on rikkiä sisältävä johdannainen aminohaposta histidiinista, ainutlaatuinen stabiili antioksidantti ja solusuojelija, joka esiintyy ihmiskehossa. Ergotiini voidaan siirtää mitokondrioihin kuljettimen OCTN-1 avulla ihon keratinosyytteissä ja fibroblasteissa, jolloin se toimii siellä antioksidatiivisesti ja suojaavasti. CAS. No: 104832-72-0...
Saksa, Hamburg
... hajoamista ja tukee parantumisprosesseja. 100 % puhdasta L-leusiinia voit siis sekoittaa ravintolisänä shakeihisi tai BCAA:han saadaksesi tarvittavan energiapotkun harjoittelun aikana. Tuotteen ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Vegaani Elintarviketunnistus: E 641 Valmistus: Fermentointi maissista...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play