Turkki, Afyonkarahisar
MEISTÄ Tervehdys AFYONKARAHİSARISTA, "GASTRONOMIAN KAUPUNGISTA", jonka maut saavat sinut hymyilemään; kaupungista, joka on ollut todistajana monille tärkeille tapahtumille historiassamme, ja joka on monien sivilisaatioiden ja teiden risteys... SUJUK; on ainutlaatuinen anatolian ruoka, jota voidaan nauttia eri valmistustavoilla aamiaisella, lounaalla tai illallisella. Se on herkullista ainutlaatuis...
Portfolio (2)
Vleeswaren De Baets on yritys, jolla on kaksi päätoimintoa: - hienojen lihatuotteiden tuotanto, kuten erilaiset salamityypit, keittotuotteet ja pateet. - teurastamo, joka on erikoistunut tuoreisiin lihatuotteisiin ja omiin valmistuksiin. * Salamityypit Hienosteleikkeleet, maalaissalamimakkara, valkosipulittomat salamimakkarat, valkosipulilla varustetut salamimakkarat, kopenhagen, bloende tai bou...
Belgia, Chaineux
Vuonna 1978 perustettu perheyritys D’Argifral on erikoistunut sianlihan kypsien lihatuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Useiden sukupolvien käsityötaidosta syntynyt osaaminen yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantovälineisiin on mahdollistanut D’Argifralin tarjota korkealaatuisia tuotteita, joita myydään asiakkaidensa perinteisissä ja/tai itsepalveluhyllyissä. D’Argifral on tänään tunnettu ja arvost...
Antwerpen Super Teurastamo ASB AMIC myy lihaa yksityishenkilöille, mutta toimittaa myös ravintoloille. Voit myös kääntyä teurastajan puoleen lihan myynnissä vähittäiskauppaan.
Espanja, Archena
Embutidos "El Cigarrero" on perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Archenassa (Murcia). Vuodesta 1940 olemme valmistaneet perinteisiä murcialaisia kinkkuja ja makkaroita valitsemalla huolellisesti raaka-aineet ja noudattamalla käsityöläisprosessin tuotantoa. Viime aikoina olemme päättäneet panostaa näiden käsityötuotteiden esittelyyn Internetissä ja kykyyn toimittaa niitä muiden alueiden koteihi...
Portugali, Vila Nova De Santo André
MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA on portugalilainen yritys, joka toimii lihatuotteiden alalla. Se sijaitsee Vila Nova de Santo Andréssa (Setúbal) kevyessä teollisuusalueessa. Sen päätoiminta on perinteisten portugalilaisten lihatuotteiden/salamituotteiden tuotanto ja myynti, käyttäen pääasiassa laadukasta lihaa, kuten alentejana.
Itävalta, Irnfritz
Lihaliike ja teurastamo: Toimintamme juuret ulottuvat vuoteen 1917. Siitä lähtien Irnfritzissä on toiminut lihaliike. Olemme johtaneet toimintaa heinäkuusta 1977 lähtien. Lihaliiketoimintamme sai suuren sysäyksen, kun aloitimme maidontuotantokäyristen vasikoiden kasvatuksen ja markkinoinnin vuonna 1980. Vuonna 1992 rakennettiin tuotantotila makkaratuotantoa varten, mikä laajensi tätä aluetta.
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Meidän levitteet valmistaa kaksi tuottajaa. Ensinnäkin on belgialainen Sanpareil, toinen tuottaja on Alimpex Maso s.r.o., joka sijaitsee Dobřejovicessa lähellä Prahaa. Yhteistyö näiden kahden yrityksen kanssa alkoi jo vuonna 2005, ja vuonna 2010 Sanpareil lopulta liitettiin ALIMPEX FOOD a.s. -ryhmään. Nykyään molemmat tuottajat työskentelevät tiiviisti yhdessä ja he vievät tuotteitaan lähes koko E...
Ranska, Lacaune
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Espanja, Tomelloso
Valmistamme sipuliverimakkaraa ilman säilöntäaineita tai väriaineita, tuoreita chorizoja ja makkaroita sekä paistettavia tai paistettuja rapuja.
T&K Sp. z o.o. on toiminut Puolan markkinoilla viisitoista vuotta yhteistyössä yhden suurimmista hollantilaisista lihatuotteiden toimittajista, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V.:n kanssa, joka nykyään kuuluu VION Food Groupiin. Toimintamme keskittyy tuotteiden vähittäismyyntiin, jotka ovat elintärkeitä makkaran ja kinkun tuotannossa. Tuotevalikoima koostuu pääasiassa luonnollisista suol...
Portugali, Bragança
BÔFUMEIRO on omistautunut tyypillisen transmontanolaisen savustetun lihan tuotantoon. BÔFUMEIRO on yritys, joka sijaitsee Bragançassa ja aloitti toimintansa vuonna 2011. BÔFUMEIRO keskittyy alueellisten erityispiirteiden omaavan savustetun lihan valmistukseen ja kaupankäyntiin. Tuotteemme ovat: Alheira, riistalheira, bísaro-sikapohjainen alheira, bísaro-sikapohjainen chouriça, kastanjachouriço, ...
Yhdistynyt kuningaskunta, HARROGATE
Biltong ja droewors valmistetaan perinteisten eteläafrikkalaisten reseptien mukaan Yorkshiressä. Osta myymälästä tai verkosta. Toimitus mihin tahansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Toimitus ilmainen yli 50 punnan tilauksille. Yorkshire Biltong on osa Country Butchers (Harrogate) Ltd:tä, perinteinen lihapuoti Pohjois-Yorkshiressa. Kauppa on toiminut yli viisikymmentä vuotta ja sitä j...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Asiakkaille tarjotaan monenlaisia herkkuja, kuten lonzaa, lonzineja, makkaroita, salameja ja erilaisia kinkkuja, joilla on erilaisia makuominaisuuksia. Nämä arvokkaat erikoisuudet syntyvät valikoiduista sianlihasta, jotka ovat taitavasti maustettuja käsityöläistemme asiantuntevilla käsillä. Jokaiselle lihatuotteelle taattu vähimmäiskypsytysaika ja ihanteellinen ilmasto, jossa se viimeistellään, te...
Belgia, Wommelgem
Ter Beke on innovatiivinen belgialainen tuoreiden elintarvikkeiden ryhmä, joka markkinoi laajaa valikoimaa laadukkaita tuoreita elintarvikkeita ja niihin liittyviä palveluja useissa Euroopan maissa. Tehtaallamme Wommelgemissa valmistamme koko valikoimamme keittokinkkua, pateeta ja keittomakkaroita.
Belgia, Lokeren
Q-food:lla on yli 40 vuoden käsityötaito ja kokemus elintarviketeollisuudesta. Liha- ja kasvisvaihtoehdoista Q-food on ruokaosapuoli jokaiselle ammattilaiselle suurkeittiöissä, ravintoloissa ja ulkona syömisen markkinoilla.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison...
Italia, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöydillenne todelliset maut ja tuoksut maastamme. Tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, jotka omalla alallaan ovat tuoneet yhteen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, tarjotakseen asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakelijoita, agenteja, jos ol...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Rakenne, aromi ja vertaansa vailla oleva maku; luonnolliset käsityönä valmistetut tuotteet, perinne, intensiiviset, kirkkaat värit, täynnä elämää: nämä ovat Don Ibéricon tuotteiden vertaansa vailla olevia ominaisuuksia. Näin ovat tuotteemme, sielun ravintoa ja kehon nautintoa: Ibérico erityisellä Donilla. DON IBÉRICO.
Portugali, Coimbra
PROBAR aloitti toimintansa vuonna 1967 ja kuuluu elintarviketeollisuuden ryhmään, johon kuuluvat NUTRICAMPO ja SUIGRANJA. PROBAR on viimeinen lenkki ryhmän hallitsemassa ketjussa, joka kattaa eläinrehut, eläinten kasvatuksen sekä laajan valikoiman elintarvikkeiden jalostuksen ja kaupankäynnin. PROBAR on tunnettu leikkeleistä, kinkusta, makkaroista, savustetuista tuotteista, pateista, valmiista ate...
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkke...
Serbia, Backa Topola
TOPOLA on johtava turvallisen ja terveellisen elintarvikkeiden käsittelyn yritys Serbiassa. Lihateollisuus "TOPOLA", turvallisen ja terveellisen elintarvikkeiden käsittelyn johtajana Serbiassa, palaa Euroopan markkinoille. MI "Topola", Backa Topolassa, on yksi johtavista lihan ja lihatuotteiden tuottajista ja sillä on merkittävä markkinaosuus sekä maassamme että ympäröivissä maissa. Tuotteidemme k...
Belgia, Mussy La Ville
Erikoislihakauppa, joka keskittyy gourmet- pateen ja perinteisten savustettujen makkaroiden valmistukseen. Pakkausmateriaalit noudattavat tietenkin tiukkoja sääntöjä AFSCA:n mukaan, jotka sisältävät etiketeissä: eränumeron, lihan, mausteiden, jauhon, käytettyjen munien jäljitettävyyden sekä valmiin tuotteen sisältämät allergeenit, mikä vaatii lisätyötä ja huomattavaa huomiota. Frédéric toivoo voiv...
Carmen & Rosa, uusi erikoiskauppa perinteisestä espanjalaisesta keittiöstä ja herkuista Kölnin sydämessä, avaa ovensa aikomuksenaan tarjota tyypillisiä espanjalaisia tuotteita perinteisellä tavalla, ainutlaatuisia ja erityisiä, uskomattoman laadukkaita hintoihin, jotka sopivat jokaiseen budjettiin. Carmen & Rosa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on valittu yksinomaan niiden korkean laadun...
Espanja, Pontevedra
Olemme lemmikkieläinten kuivaruokien valmistajia. Meillä on 4 omaa brändiä ja kaksi budjettibrändiä.
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Bísaro - Perinteinen Makkaratehdas on perinteisten savustettujen tuotteiden valmistaja. Erikoistunut perinteisiin makkaroihin, jotka on valmistettu bísaro-sikasta. Perinne, laatu ja innovaatio. Perustettu vuonna 1998, Bísaro - Perinteinen Makkaratehdas on yritys, joka on erikoistunut makkaroihin, perinteisiin savustettuihin tuotteisiin ja muihin eläinperäisiin tuotteisiin. Toimipaikka sijaitsee G...
Ranska, Montreuil Bellay
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on...
Espanja, Arévalo-Ávila
Olemme perheyritys, joka on saavuttanut harmonisen tasapainon esi-isiemme kokemuksen ja moderneimpien teknologioiden välillä, mikä on johtanut suuresta suvusta peräisin olevaan tuotteeseen, joka ylentää työtämme ja haastaa meidät parantamaan itseämme päivittäin. Perinteiset tuotteet, jotka rikastuttavat makuaistia, ikiaikaiset tuotteet, kinkut, lihakset, chorizot, jotka on valmistettu äärimmäisell...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play