Vihermintulla on hieman makea maku.
Sitä käytetään usein torjumaan sieniä
ja sen uskotaan auttavan ruoansulatusongelmien ratkaisemisessa,
vähentämään ...
Le Moulin Paschetta Henry tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia öljyjä. Itse asiassa vuodesta 1922 lähtien yrityksemme on tuottanut ja valmistanut...
Vaihtoehto: Vihreä okra
Alkuperä: Okra on kotoisin Afrikasta, mutta sitä viljellään nykyään monilla lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Meidän okramm...
Vihreä Pak Choi on ovaalin muotoinen lehtivihannes, joka on kotoisin Kiinasta ja sillä on mieto ja karvas maku. Se on runsas kuitujen ja mineraalien l...
Spirulina-tabletit Luomu
Mitä spirulina oikeastaan on? Spirulina on sinivihreä ja spiraalimainen levä, joka voi vaikuttaa positiivisesti terveyteen se...
Alkuperä Chlorella Tabletit
Chlorella on niin sanottu 'mikrolevä', yksisoluisen organismi. Chlorella syntyi noin kaksi miljardia vuotta sitten. Organi...
Haurtzaroan oliba-olio birjina estraren onurak agerikoak dira, batez ere, gure bizitzako oinarrizko etapa nagusirako. "Haurren" olio birjina estra txi...
È un olio extravergine di oliva ricco di polifenoli, che fornisce 10 volte più antiossidanti rispetto all'olio extravergine di oliva convenzionale. Il...
Se on polyfenoleja rikas extra-neitsytoliiviöljy, joka tarjoaa 10 kertaa enemmän antioksidantteja verrattuna tavalliseen extra-neitsytoliiviöljyyn. Öl...
Extra-neitsytoliivimme on erinomainen tuote, joka on valmistettu parhaista huolellisesti valituista oliiveista, jotka on puristettu kylmässä puhtauden...
Kuinka voi olla rakastumatta tähän luomuviraaseen extra-neitsytoliiviöljyyn? Raikas ja aromaattinen, se nostaa arjen ja herkimpienkin ruokien makua el...
Oliiviöljy on nestemäinen rasva, joka saadaan puristamalla kokonaisia oliiveja, Olea europaea -puun hedelmiä, perinteisestä viljelystä. Sitä käytetään...
Luonnollinen extra-neitsytoliiviöljy, joka on rikas polyfenoleista, Oleohealth, kuuluu ylivoimaiseen luokkaan ja tarjoaa 10 kertaa enemmän antioksidan...
Ravintosisältönsä vuoksi extra-neitsytoliiviöljyä arvostetaan sen korkean kertatyydyttymättömien rasvahappojen, erityisesti öljyhapon, sisällön vuoksi...