Käsityöyritys, joka sijaitsee Corrèzessa vuodesta 1979. Ankka- ja hanhituotteiden säilykkeiden valmistus - Koko puolikypsä ankanmaksaa tai säilykkeinä, luonnollisena tai Périgordin tryffelin kanssa, maksapaloja. - Koko hanhenmaksaa säilykkeinä, luonnollisena tai tryffelin kanssa. - Maksapohjaiset erikoisuudet: maksalla täytetyt viikunat, maksapihvit, levitteet maksasta, ankanmaksarillettet, maksal...
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon.
Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana.
Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.