Vehnälese eläinruokana ja sen ravintoarvo on erittäin hyvä. Vehnäleseessä on tasapainoinen määrä proteiinia, rasvaa, kuitua ja energiaa, joten tämän l...
Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi j...
Vehnäalkiot tunnetaan luonnollisina voimapaketteina, ja juuri siksi ne ovat niin suosittuja. Ne ovat erityisen vähärasvaisia (alle 3 g rasvaa per 100 ...
W: 450 - 500. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista viljoista, epäsuoraa käsittelyä...
Tämä teffjauho valmistetaan kääpiöhirssin (Eragrostis tef) täysjyvästä ja sen alkuperä on Etiopiassa. Pienet siemenet makeasta ruohosta viljellään Eur...
Vehnälese eläinruokana ja sen ravintoarvo on erittäin hyvä. Vehnäleseessä on tasapainoinen määrä proteiinia, rasvaa, kuitua ja energiaa, joten tämän l...
Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi j...
Trofie on lyhyen pastan tyyppi, joka valmistetaan durumvehnäsemolasta ja vedestä. Pitkän ja kapean muotonsa ansiosta ne ovat täydellisiä yksinkertaist...
Nautitko kopioista? Vai pidätkö alkuperäisistä enemmän? Kokeile sitten meidän ALKUPERÄISIÄ durumvehnästä valmistettuja nauhanuudeleita ilman munaa. Nu...
Pasta, joka on valmistettu korkealaatuisesta Russello-kovasta vehnästä, jota viljellään Sisiliassa, pronssilla vedetty ja hitaasti kuivattu. Pakkaus 5...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.