Ranska, Paris
...Kultaisen keltainen ja kuparinvärinen ciders. Makeiden, puolihappamien ja hapokkaiden omenoiden yhdistelmä antaa tälle ciderille täydellisen tasapainon, joka on tyypillinen normandialle. Fermentointi alkuperäisillä hiivoilla Kuplat syntyvät perinteisellä menetelmällä Luomuviljelystä - Demeter-sertifioitu tila Ilman lisättyjä sulfiitteja Mitat: 5,5 cm x 23 cm Nettopaino: 330 Tilavuus: 330 mL...
Portfolio (200)
...Rypäleet: Niellucco, Scaccarrellu, Vermentinu Sadonkorjuu: käsin Viininvalmistus: Termoreguloidut inox-astiat Rosé saadaan puristamalla sadonkorjuun jälkeen yön yli. Fermentointiastiaan laitetaan hiivaa. Fermentointi 16-18°C. Karkeiden sakkojen erottaminen ja kypsytys hienoissa sakkoissa 6 kuukautta. Pehmeä suodatus selluloosalevyn läpi ja kevyt sulfitointi. Pullotus keväällä 2023 raskaisiin...
Portfolio (5)
Ranska, Montmorillon
...Tämä vaaleanruskea olut on miellyttävän täyteläinen. Viljojen fermentointi tuo siihen hieman makeita vivahteita ja huomattavaa pyöreyttä! Nautitaan hyvässä seurassa! Väri: Vaaleanruskea Tyyli: Vaaleanruskea Ale Alkoholi: 6.50% IBU (katkeruus): 13...
Portfolio (23)
Ranska, Quincampoix
...Rhum blanc Krassel | Oaxaca – Meksiko – 0,7 litran pullo 55 % | Puhtaan sokeriruokoviinin rommi (tyyppi "agricole") Sokeriruokoviljelmä: java | Hidas fermentointi mäntytankissa | Kaksoistislattu perinteisessä stillissä Alkuperä: Rio Blanco – Oaxaca – Meksiko Tuottaja: perhe Krassel Maistelumuistiinpano: Tuoksussa tämä rommi paljastaa itsensä hyvin nopeasti. Sokeriruokohyökkäys on hyvin makea...
Portfolio (18)
Ranska, Marcy-L'étoile
...Markkinoiden laajin ja muokattavissa oleva valikoima. 5 väriä 5 tilavuutta Laaja käyttölämpötila-alue. Mitat sopivat jääkaappeihin. Käytettävissä: - sulatusastioina, joissa on ritilä, joka erottaa sulamisvedet sulatettavasta tuotteesta. - valmistusastioina valuvalle tuotteelle. - ainesosa-astioina. - näyteastioina testiruokien säilyttämiseen. - fermentointi- ja erotteluastioina. Pinottavissa ja päällekkäin asetettavissa kannen kanssa. Jäljittämisen hallinta IML:n avulla.
Portfolio (3)
Ranska, Moustoir-Ac
Bretagnessa sijaitseva AXION BAKERY CORPORATION on erikoistunut myymään ammattimaisia laitteita ja tarvikkeita leipomoille, konditorioille, catering-yrityksille, ravintoloille ja teollisuudelle. AXION BAKERY CORPORATION on myynyt leipomo- ja konditorialaitteita sekä suurkeittiölaitteita ravintoloille jo 30 vuoden ajan. Tarjoamme myös konsepteja leipomoiden perustamiseen. Myytävät laitteet ja tarv...
Portfolio (190)
Ranska, Chateau-Landon
Café Don Manuel markkinoi Finca Don Manuelin kahveja, valikoima kattaa viljeltyjen kahvipuiden lajikkeet, jotka on saatu siementen lisäämisestä tilalla (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) sekä tarjotut fermentointityypit: Honey Jaune, Honey Rouge ja Natural, joistakin näistä lajikkeista. Valintaprosessiin, kirsikoiden keruuseen ja vientiin valmistettujen papujen käsittelyyn kohdistuva vaatimus...
Portfolio (7)
Ranska, Saint-Omer
...Tämä sokeriton versio on valmistettu luomuerityritolista, joka on erinomainen terveellinen makeutusaine (peräisin luonnollisen ja orgaanisen hiilihydraatin fermentoinnista). Luonnollinen fermentointi Ilman lisättyjä sokereita Ilman alkoholia Luomu Vähäkalorinen (10Kcal/100ml) Valmistettu Ranskassa Nettopaino: 580 g Tilavuus: 330 ml...
Portfolio (189)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Rosé Seos: Syrah - Grenache Säilytyspotentiaali: Noin 2 vuotta Viininvalmistus: Erittäin lyhyt kuorimacerointi, jota seuraa verenvuoto. Mehun fermentointi lämpötilan hallinnalla.
Portfolio (53)
Ranska, La Cadière-D'azur
...Biologinen kulttuuri. Käsinpoiminta laatikoissa. Täydellinen viinirypäleiden irrotus, Fermentointi termoreguloidussa teräksisessä säiliössä, Suora puristus. Kypsytys termoreguloidussa teräksisessä säiliössä, Perinteinen korkki korkista. MAISTAMINEN SILMÄ: Oranssi, voimakas väri. NENÄ: Aromikas, harmoninen, sitrushedelmien aromeja, punaisen hedelmän aromeja. SUU: Harmoniseksi, tiiviiksi...
Portfolio (8)
Ranska, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Kultamitali Gilbertilta ja Gaillardilta Maaperä: Savikalkki Viininvalmistus: Suora puristus, staattinen selkeytys ja fermentointi ruostumattomassa teräksessä 14" / 16" lämpötilassa 15-20 päivän ajan, jonka jälkeen kypsytys hienoissa sakkoissa pullotukseen asti. Maistelu: Vaaleankeltainen ja kirkas väri, Tuoksu tarjoaa tuoreiden hedelmien, sitruunaisten ja eksoottisten aromien sekä kauniiden kukkasävyjen yhdistelmän. Raikas ja eloisa suussa, muscatin tyypillisyys on hallitseva lopussa. Encépagement: Macabeu - Muscat Maaperä: Savikalkki...
Portfolio (8)
Ranska, Auxerre
...Hidas paineistus matalassa paineessa tuoreiden ja hedelmäisten aromien säilyttämiseksi. Fermentointi lämpötilasäädellyissä terästankeissa 19-21°C. 5% tuotannosta käy fermentaationsa tammitynnyreissä. Kypsytys sakassa terästankeissa ja osa tynnyrissä (8 kuukautta) 12-18 kuukautta. Pakkaus: 6 pullon kartonki 75cl Tuottaja: Domaine Besson Alue: Chablis 1er Cru Vuosikerta: 2019 Rypälelajike: Chardonnay Viljely: Perinteinen Tunnus: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Ranska, Lys Haut Layon
...Terroir: Savea ja hiekkaa sisältävä maaperä liuskekivillä Tilanne: Haut layon Viininvalmistus Alkoholi-fermentointi ja kypsytys tapahtuvat tynnyreissä vuoden ajan. Maistaminen 10-12°C Silmä: Keltainen Nenä: Hedelmällinen, hillomainen, aprikooseja Suussa: Keltaisten hedelmien aromit ja hillottujen hedelmien vivahteet Säilytyspotentiaali: 5 vuotta Tasapaino: Kuiva Ruoka- ja viiniparit: Kastikkeessa olevat kalat, kampasimpukat, vaaleat lihat ja kypsytetyt juustot. Amerikkalainen meriahven, kermakastikkeessa oleva hummeri ja valkokastikkeessa oleva kana. Leikkaus: Kaksois-Guyot Korkeus: 100-120 m...
Portfolio (43)
Ranska, Roubia
...Biologinen viljely. Mekaaninen sadonkorjuu. Koko sadonkorjuu, Fermentointi lämpötilasäätöisissä teräksisissä säiliöissä, Malkohappofermentointi, Kirkastaminen. Kypsytys lämpötilasäätöisissä teräksisissä säiliöissä, Sekoitus, Kevyt suodatus, Tekninen korkki korkista. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät, Kivimäiset maaperät. Silmä Punainen väri, kirkas, rubiinin sävyjä. Nenä Marja-aromeja...
Portfolio (28)
Ranska, Frepillon
... säätää parametreja toiminnan aikana. – iFunction: automaattinen toiminta sous vide -kypsennyksessä, yökypsennys, fermentointi, pastörointi, kuivatus. Monipisteinen sisäinen anturi. – iClima: kosteuden hallinta ja säätö +/-1% tai +/-10%. Nopeaa jäähdytystä kypsennyskammiossa ilmalla tai vedellä. – 200 esiohjelmoitua reseptiä ja rajaton mahdollisuus lisätä reseptejä 9 vaiheessa. Monilaatikkotoiminto: manuaalinen tai automaattinen hallinta, tuotantoprosessien organisointi. Kypsennys Delta T -menetelmällä herkille kypsennyksille.
Portfolio (24)
Ranska, Saint Pal De Mons
...Pesunkestävä ja uudelleenkäytettävä Antimikrobinen lisäaine, joka on tehokas ihmisen koronavirusta HCoV229E vastaan (98,60 % häviäminen 2 tunnissa) Pinottava Suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön jopa intensiivisessä käytössä Esimerkkejä käytöstä - Sulatusastiat - Tuotteen valmistusastiat - Ainesosa-astiat - Ruokien säilytysastiat - Fermentointi- ja erotteluastiat Ranskalainen valmistus...
Portfolio (186)
...Klassinen polyeteeni tuotetaan öljyn jalostuksen avulla, joka on uusiutumaton fossiilinen materiaali. Kasvipohjainen polyeteeni puolestaan tuotetaan sokeriruokajätteistä, jotka ovat uusiutuvaa kasvimateriaalia. Sokeriruoko puristetaan, jotta saadaan sekä sokeria että siirappimaista jäämiä: melassia. Tämän melassin fermentointi mahdollistaa etanolin tuotannon, joka kuivattuna muuttuu...
Portfolio (25)
Ranska, Saint Cannat
...VINIFIKATIO Suora puristus ja fermentointi lämpötilan hallinnalla – sakkojen sekoittaminen fermentoinnin lopussa. MAISTAMINEN Vaaleankeltainen väri vihreillä sävyillä. Suussa tuntuu sitrushedelmien (sitruuna, greippi) ja kasvien (pensas, jasmiini) aromeja. Täydellinen aperitiivina, salaattien kanssa tai kalagrillauksen yhteydessä. Tätä viiniä tarjoillaan parhaiten 8°C - 10°C lämpötilassa.
Portfolio (46)
Ranska, Saint-Denis
...Ranskalaisesta perinteisestä jauhosta valmistettu tämä tuotesarja tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, joilla on parempi säilyvyys. Hidas fermentointi matalassa lämpötilassa antaa kaiken tarvittavan ajan aromien kehittymiselle ja tuottaa rasvaista ja kuohkeaa sisustaa, jota ympäröi ohut ja rapea kuori, joka on peräisin paistamisesta kivipohjalla.
Ranska, Brue Auriac
... muiden tapasten kanssa.","Accords mets-vin":"Ruoka-viini-yhdistelmät","Notes de dégustation":"Maistelun huomautukset","Production":"Vähemmän intensiivinen viininviljely","Macération pelliculaire courte, Fermentation à 16-18°C":"Lyhyt kuorimacerointi, Fermentointi 16-18°C:ssa","Particularité":"Cuvée ŒnoFil -nimen takana on sanaleikki, joka yhdistää hyvän viinin ystävän (œnophile) ja cuvée:n luojan, Benoit FIL:n."}...
Portfolio (7)
Ranska, Ducy-Sainte-Marguerite
... osaamisen, joka on saanut tunnustusta monilla palkinnoilla hedelmien viljelyssä ja kaikkien siiderituotteiden valmistuksessa; puristus, lajittelu ja fermentointi, tislaus aina ranskalaisissa tammitynnyreissä kypsyttämiseen asti. Vieraile tuotekatalogissamme ja tutustu tuotevalikoimiimme.
Portfolio (57)
Ranska, Bondoufle
...ACTIF Industries on ranskalainen erikoisosaaja, joka valmistaa laitteita elintarviketeollisuudelle, ravintoloille, yhteisöille, cateringille, leipomoille, konditorioille ja suklaateollisuudelle: säilytys, pakastaminen, fermentointi, taikinan jäähdytys, lämpötilan ylläpito, INOX-säilytyskalusteet, kaapit, säilytyslaitteet, pakastimet, syväpakastimet, tornit. Kaikki tuotteet valmistetaan "yksinomaan Ranskassa", tehtaassa, joka sijaitsee Pariisin porteilla. Tarkkuus ja täydellisyyden tavoittelu ovat osoittaneet tunnustetun asiantuntemuksen. Se on yli 25 vuoden kokemuksen tulos.
Ranska, Le Cateau-Cambresis
SASA on ollut leivontatuotteiden valmistajien asiantuntija 40 vuoden ajan. Tarjoamme valikoiman säilytysratkaisuja (kaapit, vaunut) sekä fermentointi- ja paistotukia (vuoat, alustat). SASA on osa SASA DEMARLE -konsernia, joka yhdistää SASA- ja DEMARLE-yritykset, ja tarjoaa erilaisia ratkaisuja elintarviketeollisuuden ammattilaisille paistamisen, kohottamisen, säilytyksen ja pesun aloilla. SASA on maailmanlaajuinen asiantuntija jäykissä paistotukissa ja tarttumattomissa pinnoitteissa. DEMARLE on vakiinnuttanut asemansa joustavien silikonivuokien asiantuntijana.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play