Veegreen on ranskalainen brändi, joka sijaitsee Auvergnessa ja on erikoistunut luonnollisiin hyvinvointituotteisiin.
Meidän tehtävämme: tarjota teille laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita.
Sauge Blanche:
Tutustu meidän Sauge Blanche (Salvia Apiana) -valikoimaan, joka tulee Kaliforniasta.
Palo Santo:
Tutustu meidän Palo Santo -valikoimaan, joka tulee Perusta. Palo Santo on puhdistava p...
France Collectivités, joka sijaitsee lähellä Nîmesiä, on erikoistunut kaupunkikalusteisiin sekä kalusteisiin kunnille ja yrityksille. Tiimillämme on yli 10 vuoden kokemus kunnista, kunnallisyhteisöistä, julkisista ja yksityisistä hallinnoista, yhdistyksistä, kouluista, oppilaitoksista, vanhainkodeista sekä julkisista töistä ja viheralueista. Tarjoamme kattavan valikoiman ulkotilojen kalusteita (ju...
Tervetuloa DISTRAZUR:iin, teidän tukkukauppaanne herkullisessa ruokakaupassa. Olemme palvelleet perinteistä kauppaa yli 25 vuoden ajan, jatkuvasti pyrkien tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme ja eroavat suurten jakelukanavien tarjonnasta. Brändimme, "Les Saveurs du Clavon", viehättää vaativimpia gourmeja. Se on helposti tunnistettavissa ja takaa valikoiman maukkaita, hien...
...Käsityönä valmistettu tuote Landesista.
Se on moderni ja taianomainen tuote huolimatta sen perinteisestä kuvasta.
Se hyötyy erinomaisesta makulaadusta. Lapset ja aikuiset rakastavat sitä. Nämä makkarat ovat säilöttyjä kuten confit-kanan reidet ja kehittävät pehmeän ja sulavan tunteen.
Parasta ennen -päivämäärät ovat pidempiä (40 päivää).
Erittäin nopea kypsentää. Se voidaan valmistaa...
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä.
KOKEN NEUVOT:
Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä.
Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
... mahdollistaa liittämisen olemassa olevaan äänijärjestelmään. Poistamalla punaisen kannen pääsee DIP-kytkimiin viestien valitsemiseksi (makkarat, salami ja juusto, kala, leipomo, konditoria, pizzeria, catering, pizza ja jälkiruoat, jäätelö, hedelmät ja vihannekset, juusto ja maitotuotteet, numero, potilas, asiakas, hyväksyntä, varaus, lipunmyynti).
...Myynnin ykkönen lihaosastoilla myymälöissä, joita toimitamme, tuotteemme ovat Katalonian erikoisuuksia, jotka on valmistettu Garrotxan laaksossa Espanjan Kataloniassa. Maustetut tai luonnolliset fuetsit, maustetut tai luonnolliset makkarat, mieto tai tulinen chorizo, kinkkuviipaleet, 1/4, 1/2 tai kokonainen desossattu serrano, laaja valikoima vakuumipakattuja viipaleita, suolattu pekoni, lomo jne. ... Tuotevalikoimamme on ilahduttanut jo 10 vuoden ajan tuhansia turisteja, jotka tulevat lomalle alueellemme.
... valmistaa itse makkarat, mehut, viinit ja siiderit, kuivatut hedelmät, kastikkeet ja säilykkeet, hillot, voi, juusto, jäätelö ja jogurtit, leipä, pizzat ja pastat, öljy, savustettu lohi jne.
TOM PRESS tarjoaa monia palveluja, kuten ilmaisen toimituksen yli 110€ tilauksille Ranskassa, toimituksen ympäri maailmaa, ei ylimääräistä maksua asiakaspalvelusta, ilmaisen paperikatalogin, 1 vuoden...
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin.
Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa.
Maison...
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...