...{"COMPOSITION":"Liha ja sian veri, alkuperä Ranska, SELLERI, suola, pippuri, mausteet","CONSEIL DU CHEF":"Valmistettu säilykeherkkua muistuttava lihamakkara on koostumukseltaan kuin rillette, nautittuna huoneenlämpöisenä se nostaa voileipäsi uudelle tasolle ja yllättää ystäväsi."}...
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Olemme ylpeitä voidessamme olla luomutuotteiden tuottajia, erityisesti sianlihan ja oluen osalta. Kaikki sianlihamme kasvatetaan näiden standardien mukaisesti, ja ne saavat ravintonsa yksinomaan omasta tilastamme peräisin olevista sertifioiduista viljoista. Eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja ne elävät mukavissa tiloissa olkipedillä, ja niillä on myös pääsy ulos kukoistamiseen.