Ranska, Saint-Vérand
207km
... Chardonnay'lle. Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari. Leikkaus : Guyot. Sadonkorjuu : Käsin. Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet. Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä. Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.
Portfolio (18)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play