Thiérachen sydämessä LESIRE ET ROGER -juustola valmistaa pestykuorisia juustoja, joista Maroilles on ainoa AOP Pohjois-Ranskassa. LESIRE ET ROGER -juustola valmistaa vuosittain 800 tonnia juustoja, joista 80 % on maroilles-juustoa, mutta myös Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin ja muita picardelaisia erikoisuuksia, kuten Cœur Lesire tai Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER työskentelee pääasi...
LEDUC SARL valmistaa käsityönä maroilles-juustoa. Se sijaitsee A.O.C Maroillesin sydämessä ja sillä on perhesiteet, jotka ulottuvat kolmeen sukupolveen. LEDUC SARL tuottaa 450 tonnia maroilles-juustoa vuodessa sekä seuraavia tuotteita: Sorbais, Mignons, Vieux Lille, Rocroi, Boulettes, LEDUC-, ALEXANDRE- ja DUCORNET-brändeillä. LEDUC SARL yhdistää perinteet ja teknologian. Sen kevyt rakenne, innovo...