Koko Marrons Glacés Sous Vide
Laatikko 6 marronia ilman kantta punaisessa pahvilaatikossa
Alumiinifoliopaketissa olevat marrons glacés säilyvät useit...
Koko Marrons Glacés Sous Vide
Laatikko 22 Marronia punaisella kannella
Sous vide -marronsit säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokais...
Karamellisoidut kastanjat siirapissa
Karamellisoituja kastanjoita siirapissa käytetään glaseeratun kastanjan valmistamiseen. Koska ne kylpevät sokeri...
Marrons Glacés Brisés Frais
157 - Pakkaus: Ballotin 500g
Marrons glacés ovat tuoretuotteita, joita voidaan säilyttää noin 5 viikkoa +8°C:ssa, esimerki...
46 - Pakkaus: Lasipurkki
Sokerisiirapissa säilytetyt kastanjat käytetään glaseerattujen kastanjoiden valmistamiseen. Koska ne ovat sokerisiirappissa, ...
Koko Marrons Glacés Alustassa
Laatikko 6 Marronia punaisella kannella
Alustassa olevat marrons glacés säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avat...
Ardèchen kastanjakreemi
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet!
Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 P...
Ardèchen kastanjakreemi
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka Clément Faugier loi vuonna 1885 Privas...
{"Tonda Gentile Romana:":"Tunnettu erinomaisista pähkinälaadustaan ja pyöreästä muodostaan, Tonda Gentile Romana on erittäin kysytty lajike. Sitä arvo...
Hasselpähkinätaimemme on valittu ja viljelty äärimmäisellä huolella varmistaaksemme, että ne ovat terveitä, elinvoimaisia ja valmiita menestymään eril...
Bilinga on raskas ja erittäin kestävä puu. Sen työstämiseen liittyy jonkin verran haasteita, mutta se ei juuri teroita työkaluja. Esiporatut reiät ova...
Tonda di Giffoni - italialaisen alkuperän lajike, joka on levinnyt eri puolille maailmaa sopeutumiskykyjensä ansiosta. Kasvi on keskikorkea ja puoliks...