... rakenne kehittyvät. Cheddar-juusto tunnetaan monipuolisuudestaan ja sitä käytetään yleisesti erilaisissa ruoissa, kuten voileivissä, hampurilaisissa, makaronissa ja juustossa sekä salaateissa. Sitä voidaan viipaloida, raastaa tai sulattaa, mikä tekee siitä sopivan laajalle valikoimalle kulinaarisia sovelluksia. Juusto sopii hyvin yhteen hedelmien, kuten omenoiden ja päärynöiden, sekä keksejen ja leivän kanssa.
Portfolio (186)
Saksa, Heidelberg
...Tämä luonnollinen aromi lisää hyvän kypsän cheddar-juuston tyypillistä makua, jossa on ripaus saksanpähkinää ja hasselpähkinää. Se tuo tyypillisen, suolaisen aromaattisen leiman aperitiivileivonnaisiisi, kakkuusi, maustettuihin juustoihisi, kastikkeisiisi, kananugetteihisi, hampurilaisiisi ja raviolisiisi.
Portfolio (74)
...{"Products":"Tuotteet\n\nTuore mozzarella, cheddar-juusto\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 kuukautta, säilytettävä -4 celsiusasteessa.\n\nProduct Origin\n\nAlankomaat/ Italia\n\nShape\n\nLohko\n\nColor\n\nValkoinen tai vaaleankeltainen\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44.5%\n\nSalt\n\nPinta puhdas, painamisen jälkiä. Pinta saattaa olla halkeillut.\n\nBody and Texture\n\nTiheä rakenne, jossa voi olla epätasaisia reikiä\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nTyypillinen maidolle\n\nLehmänmaito, suola, käynnistimet, mikrobiologinen juustohappo."}...
Portfolio (120)
Saksa, Hamburg
... Cheddar-juusto tunnetaan monipuolisuudestaan ja sitä käytetään usein erilaisissa ruoissa, kuten voileivissä, hampurilaisissa, makaronissa ja juustossa sekä salaateissa. Sitä voidaan viipaloida, raastaa tai sulattaa, joten se soveltuu monenlaisiin kulinaarisiin käyttötarkoituksiin. Juusto sopii hyvin hedelmien, kuten omenoiden ja päärynöiden, sekä keksejen ja leivän kanssa.
Portfolio (180)
Saksa, Greven
...PAHDETTU JUUSTO PROTEIINITÄYTTÖISET HERKUT Pahdettu juusto omaa erityisen ominaisuuden: Se on rapeaa. Jopa nuori, pehmeä Gouda muuttuu vedenpoiston myötä pakastamisen aikana rapeaksi välipalaksi. Riippumatta siitä, käytetäänkö sitä keitoissa, salaattien päällysteenä tai välipalana: juusto antaa ruoalle täyteläisen maun. Gouda, Edamer, Emmental tai Cheddar voidaan säilyttää helposti. Nopean uudelleenhydratoitumisen ansiosta juustoainesosamme ovat käytettävissä elintarviketuotannossa ja ravintoloissa ympäri vuoden – ja aina tuoreina.
Portfolio (5)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play