Tuotteet hakusanalla äidin marinade hinta (33)

sinappi - mieto, vahva, ekstra vahva

sinappi - mieto, vahva, ekstra vahva

Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä. Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg. Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
Omenabalsamiviinietikka - BALZAMIKO

Omenabalsamiviinietikka - BALZAMIKO

Toute la puissance aromatique d'un balsamique par la longue concentration du fruit durant la réduction au feu. LES POINTS CLÉS Caractéristiques Vinaigre issu de la caramélisation d'un moût de pommes fraîches assemblé à notre vinaigre Ozpina nature. Véritable élixir, chaque goutte compte. Idéal dans les salades et pour déglacer les viandes sautées comme le porc ou le canard. Conditionnement Élégante bouteille verre siphon de 200 ml, bouchon mécanique à bascule.
Estragonimustard - Pistous ja yrttimustardit

Estragonimustard - Pistous ja yrttimustardit

Estragonimustardimme on valmistettu huolellisesti yhdistämällä korkealaatuisia sinapinsiemeniä huolellisesti valittuun estragoniin. Sinapinsiemenet jauhetaan huolellisesti, jotta saadaan aikaan kermaista koostumusta, ja ne sekoitetaan sitten estragonin kanssa, vapauttaen kaikki sen herkät aromit. Tämä hienovarainen yhdistelmä luo voimakkaan ja tasapainoisen makuisen sinapin, jossa sinapin lämpöä pehmentävät estragonin yrttiset ja anismaiset vivahteet. Lisää makujen räjähdys ruokiisi estragonimustardimme avulla. Sen pistävä ja aromaattinen luonne sopii erinomaisesti lihojen, kalojen, grillattujen vihannesten, voileipien ja vinaigrettien kanssa. Sen erottuva estragonin aromi lisää ylimääräisen makulajin kulinaarisiin valmisteluihisi, herättäen makunystyräsi ja tuoden ripauksen omaperäisyyttä aterioihisi. Viite:AR804043 Ean13:3760306804043
Kalasuolaseos - Premium - 150g - Suola kalalle

Kalasuolaseos - Premium - 150g - Suola kalalle

Kampotin suolapellot Kambodžassa saavat vettä Siaminlahden merivedestä. Tuottajamme toimii KOH TREY -saarella, joka sijaitsee Kampotinjoen deltassa. Saari on saavutettavissa sillan kautta, ja sen asukkaat elävät suolan tuotannosta, kalastuksesta ja riisinviljelystä. Kampotinjoen delta Luonnollinen merisuola syntyy veden haihtuessa suolapelloilla auringon ja tuulen vaikutuksesta. Kampotin karkeasuola ja suolankukka muodostuvat samassa vedessä ja samoissa altaissa. Kun suolankukka, hieno ja herkkä, on kerätty, suolankorjaajat keräävät pohjalle pudonneet suuret kiteet, mikä antaa suolalle harmahtavan värin. Nettopaino: 150 g Ainesosat: maustesuola Korjuuaika: Tammikuu - Toukokuu
Palmuöljy

Palmuöljy

Palmuöljy
Extra Neitsyt Vihreä Oliiviöljy "Jacoliva - Viite: JJV5L"

Extra Neitsyt Vihreä Oliiviöljy "Jacoliva - Viite: JJV5L"

Extra-neitsytoliiviöljy "Jacoliva Verte". Sadonkorjuu 2019 Tuote on valmistettu Manzanilla Cacereña -oliiveista, jotka on kerätty 1 kuukausi - 1 kuukausi ja puoli ennen kypsymistä. Intensiivinen vihreä hedelmäisyys. Poikkeuksellinen tuote. 100% ''manzanilla cacereña'' -lajike vihreänä. Monet asiakkaistamme tulevat erityisesti osastollemme hakemaan ''Jacoliva Verte''. 5L kanisteri, tuote Extremadurasta.
Silli Kastike Ilman Chiliä

Silli Kastike Ilman Chiliä

Marinoitu Silakka Ilman Pippuria Ref: SAL054 Sisältö: 200 g
Luomu Wasabi-tahna 10 kg ämpäri - ALELOR

Luomu Wasabi-tahna 10 kg ämpäri - ALELOR

Wasabi on vihreä kasvi (wasabia japonica), joka kuuluu retiisiperheeseen ja tulee Japanista. Sitä käytetään mausteena (valmistettu wasabi-juuresta). Sitä kutsutaan usein japanilaiseksi sinapiksi, koska sen maku on äärimmäisen pistävä. Wasabi tai japanilainen retiisi kasvaa luonnonvaraisesti vain Japanissa ja Sahalin-saarella, mistä johtuu sen harvinaisuus. Japanilaisessa keittiössä se on välttämätön sushi- ja sashimi-annosten (raaka kala) maustamiseen. Sitä löytyy valmiina tahnatuubista tai jauheena, johon on lisättävä vettä, jotta saadaan kuuluisa vihreä tahna. Rikas C-vitamiinista, kaliumista ja kalsiumista, se tunnetaan myös vaikutuksistaan vapaita radikaaleja vastaan (antioksidantti), diabetekseen ja verenkiertoon. Tämä voimakkaan makuinen ruoanvalmistusvalmiste on täysin luomuviljelty. Ainesosat: Retiisi* 32%, omenaetikka*, alkoholi-etikka*, vesi, merisuola, shoyu* (vesi, soija*, vehnä*, suola...
100% luonnollinen jauhettu korianteri - Korianterin tukkumyyjä

100% luonnollinen jauhettu korianteri - Korianterin tukkumyyjä

Jauhettu korianteri on mauste, jolla on mausteinen ja raikas tuoksu, jossa on pippurinen vivahde. Sen maku on mieto, hieman polttava, ja siinä on sitruunan kuoren jälkimaku. Käyttömahdollisuudet jauhetulle korianterille ruoassa: Se on mauste, jota voi rohkeasti ripotella kalaruokiin, grillattuihin ruokiin, perunoihin, keittoihin, munakoisoihin, salaatteihin, raakoihin vihanneksiin, äyriäisiin, katkarapuihin jne. Sitä käytetään myös paljon perusvalmisteissa, kuten currytahnoissa, tajineissa ja kastikkeissa. Sitä lisätään myös couscousiin ja riisiin. Jauhetun korianterin hyödyt: Sen pääasialliset vaikutukset ovat ruoansulatusta edistävät, ruokahalua lisäävät, tonisoivat sekä infektiota ehkäisevät ja antibakteeriset. Korkean K-vitamiini- ja flavonoidipitoisuuden ansiosta se on myös antioksidantti.
Yrttikynsilaukku 2,9 kg grillattujen vihannesten antipasti PACA-alue Marseille - Grillatut vihannekset

Yrttikynsilaukku 2,9 kg grillattujen vihannesten antipasti PACA-alue Marseille - Grillatut vihannekset

Yrtti-valkosipuli 2,9 kg grillattuja vihannesalkupaloja PACA-alueelta Marseille, Ranska Yrtti-valkosipuli on ihanteellinen lisä suolaisiin valmistuksiisi. Ainesosat Valkosipulinkynsiä (55 %), auringonkukkaöljyä (37 %), etikkaa, suolaa, sokeria, extra neitsytoliiviöljyä, persiljaa (0,5 %), basilikaa (0,5 %). Antioksidantti askorbiinihappo E300, happamuudensäätöaine sitruunahappo E330, makuaine natriumglutamaatti E621. Seuraavia allergeeneja käsitellään tuotantolaitoksessa: selleri, lupiinit, kalatuotteet, maitotuotteet, pähkinät. Sijaitsee Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella, tarkemmin sanottuna Marseillessa, Croc'Ella on käsityöläisten valmistama kuivattujen hedelmien tehdas, Made in France. Tutustu kuorittuihin kuivattuihin hedelmiin, suolattuihin paahdettuihin hedelmiin, suolattomiin paahdettuihin hedelmiin. Croc'Ella tarjoaa myös oliiveja ja alkupaloja.
Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Klubipurkki 125g, Luonnollinen tai Mausteinen
Luomu Neitsyt Avokadoöljy (Persea Gratissima) - Tukkumyynnissä olevat afrikkalaiset luomu kasviöljyt

Luomu Neitsyt Avokadoöljy (Persea Gratissima) - Tukkumyynnissä olevat afrikkalaiset luomu kasviöljyt

Luomu Neitsyt Avokadoöljy (Persea Gratissima) - Meidän tukkumyynnin afrikkalaiset luomu kasviöljyt
100% Luonnollinen Jauhettu Intialainen Kumina

100% Luonnollinen Jauhettu Intialainen Kumina

Kumina tuo lämpimän ja mausteisen maun ruokiin. Käyttömahdollisuudet jauhetulle kuminalle ruoassa: Kumina lisätään palkokasvien valmistukseen, jotta ne olisivat helpommin sulavia. Parhaan aromin saamiseksi kumina on suositeltavaa lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa. Voit lisätä kuminaa ruokiin, kuten couscousiin, tajineihin ja keittoihin. Kuminaa voi myös nauttia infuusiona. Jauhetun kuminan hyödyt: Kipulääke, tulehduskipulääke, spasmilääke ja kuumetta alentava. Vaikea ruoansulatus, vatsakivut ja kouristukset, gastriitti, reumaattiset tulehdukset, hepatiitti, kuume. Kumina voisi myös edistää maidon nousua imettävillä naisilla.
Luomu Vahva Wasabi Sinappi 125G - ALELOR

Luomu Vahva Wasabi Sinappi 125G - ALELOR

Luomuversiona, mausteinen ja herkullinen piparjuurimustard on löytänyt kannattajansa. Erityisesti suositellaan lihojen, leikkeleiden maustamiseen ja salaattikastikkeiden parantamiseen. Ainesosat: Sinappi* 67% (vesi, sinapinsiemenet*, etikka*, merisuola, mausteet*), piparjuurijuuret* 33%. *: Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saatavilla myös 1,1 kg ämpärissä.
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g
Luomu Tomaattipesto 120G - ALELOR

Luomu Tomaattipesto 120G - ALELOR

Kuivatuilla tomaateilla, jotka on maustettu herkällä cashew-pähkinän ja basilikan maulla, Bio-tomaattipesto mullistaa pastaruoat, bruschettat tai pizzat. Tämä terveellinen mauste, joka on valmistettu luomuraaka-aineista, vie sinut gastronomiselle matkalle eteläiseen keittiöön. Kuivatuista tomaateista valmistettu punainen pesto on vegaaninen mauste, joka ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Ainesosat: Auringonkukkaöljy*, kuivatuot tomaatit* (34%), basilika*, merisuola, cashew-pähkinät*, oliiviöljy*, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet
Luomu Harissa 125G - ALELOR

Luomu Harissa 125G - ALELOR

Punaisen chilin voima mausteessa! Täydellinen kumppani ruokalajien maustamiseen. Ihastu Alélorin luomuversion makuun. Ainesosat: Punaiset chilit* (25%), porkkanat*, tomaatit*, sipulit*, valkosipuli*, auringonkukkaöljy*, omenaetikka*, valkoviinietikka*, merisuola, mausteet*. *Luomuviljelystä peräisin olevat ainesosat
Modenan balsamiviinietikka 6% happamuus IGP

Modenan balsamiviinietikka 6% happamuus IGP

100 % Luomu Balsamiviinietikka Modènasta IGP *, tiivistetty ja keitetty rypälemehu. * Tuote luomuviljelystä. Ei pastöroitu, ei allergeeneja. Säilytä huoneenlämmössä. Vältä äkillisiä lämpötilan muutoksia. Tätä tuotetta on saatavilla 25, 50 cl, irtotavarana 3, 5, 10 litraa, tynnyrissä 220 litraa ja säiliössä 1000 litraa.
Luomu Valkoinen Vanha Etikka Basilikalla ja kasveilla 6 %

Luomu Valkoinen Vanha Etikka Basilikalla ja kasveilla 6 %

Ainesosat : 100 % luomu valkoviinietikka Luomu basilikan oksa Valmistettu viinistä, joka on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä Tarjoiluehdotukset : Salaatinkastike, marinadit, kastikkeet Tätä tuotetta on saatavilla 25 cl pullossa.
Harissa quotidienne|350g - 6191564400895 - Säilykkeet

Harissa quotidienne|350g - 6191564400895 - Säilykkeet

Harissa quotidienne|350g - 6191564400895 - Säilykkeet Pakkaus: 12 UVC Lavapakkaus: 143 Pakkausta Tuotetyyppi: Tiiviste Hintaperhe: Valmiit ateriat Hintasubperhe: Harissa
Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi. Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen. Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla Ainekset: 1 kurkku, viipaloituna 1 punainen paprika, kuutioituna 1 porkkana, raastettuna 1 tomaatti, lohkoina 1 pieni šalottisipuli, silputtuna 2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia) 1 sitruunan mehu Viite: AR801981 Ean13: 3760306801981
Dijon-sinappi vihreällä pippurilla - Viite: YMDFPV

Dijon-sinappi vihreällä pippurilla - Viite: YMDFPV

Dijon-sinappi vihreällä pippurilla, Valmistettu Ets Edmond FALLOT:in toimesta Beaunessa (21) - Vuodesta 1840 Lasipurkki 190ml - nettopaino 210g
Alkuperäinen Mauste

Alkuperäinen Mauste

Alkuperäinen Mausteseos Ref: CUB005 Sisältö: 793 g
Akropolis Marinadi 2,9KG - Marinadit

Akropolis Marinadi 2,9KG - Marinadit

La Bonne Épice tarjoaa teille tämän Acropolis-marinadin. Olitpa sitten perinteinen teurastamo, grilliravintola, ravintola/pikaruokapaikka, teollinen lihavalmistaja tai yksityishenkilö, tämä marinadi tuo täyden tyytyväisyyden asiakkaille, jotka nauttivat punaisista lihapalastasi, vartaita ja pihvejä. Acropolis-marinadi, makea ja suolainen! Meidän Acropolis-marinadi, joka on kirkkaan punainen, on valmistettu ensiluokkaisista ainesosista: paprikoista, sipuleista ja yrteistä. Tämä Acropolis-marinadi sisältää erittäin korkealaatuista rypsiöljyä, joka mahdollistaa mausteiden laskeutuvan vähitellen lihojen päälle samalla kun se tuo suojaavan kuoren ja kiiltävän ulkonäön marinadille ja valmistuksille. Tämä alkuperäinen resepti varmasti ilahduttaa asiakkaidesi makuhermoja sen pehmeällä, makealla ja suolaisella maulla. Viite: ART0029
Vanhanajan Sinappi Purkki 200g - MAUSTEET

Vanhanajan Sinappi Purkki 200g - MAUSTEET

*Sinapin siemenet, *etikka, vesi, fleur de sel (3,2%), suola Paino: 0,200 kg
Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne -suihke Viite: MAR0005 Tilavuus: 170 mL
Dijon-sinappi siemenillä - Viite: YMDFG

Dijon-sinappi siemenillä - Viite: YMDFG

Vanhanajan siemenmusta valkoviinillä, valmistettu kivimyllyssä. Tuote Ets Edmond Fallot'ltä, sinappivalmistaja Beaunessa vuodesta 1840. Lasipurkki 190ml, nettopaino 205g
P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

Ravintoarvot 100 g kohden energia (kcal) = 136 energia (Kj) = 574 rasvat (g) = 2.5 / joista tyydyttyneet rasvahapot (g) = 0.3 hiilihydraatit (g) = 23 / joista sokerit (g) = 20 proteiinit (g) = 1.4 / suola (g) = 1.5 Tila: Uusi AINEKSET: PUMATTA (Tomaatteja Korsikalta) 49%, tomaattisosetta, sokeria, sipulia, viinietikkaa, viskiä PM Nettopaino: 30 cl Alkuperä: Korsika
ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät. Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta: - Vihreä tai musta oliivi - Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...) - Kaprikset - Grillatut paprikat - Kesäkurpitsa - Perunat - Juustot mozzarella ja feta - Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas - Valkosipulinkynnet.
INFUSIO Mama

INFUSIO Mama

Älä epäröi pyytää meiltä kotiseoksia pehmentämään makua kupissa. VEDEN LÄMPÖTILA: 100° C HAUDUTUSAIKA: 10–15 minuuttia