Olemme suunnitelleet ja valmistaneet UL-tarroja tunnetuille teollisuusyrityksille vuodesta 1990.
Vaatimukset ja säännökset ovat erittäin monimutkaisia ja saattavat vaatia yksityiskohtaista konsultointia, jotta voidaan selittää UL-yhteensopiva merkintä ja erilaiset sovellusohjelmat.
UL-sertifiointi lopputuotteelle OEM:ltä (alkuperäinen laitevalmistaja) koskee jokaista tuotteen yksittäistä komponenttia.
Tarra on yksi tällainen komponentti, jonka vaatimukset on säädelty UL 969:ssä "Standard for Marking & Labeling Systems".
Nesteet puhdistusaineemme ovat 100 % valmistettu Saksassa.
100 % tarkoittaa: Sisällöstä pullon, etikettiin, suihkepäähän tai sulkijaan sekä pakkauskartonkiin ja lähetyskartonkiin, kaikki on valmistettu Saksassa.
Huolehdimme jo osto- ja valmistusvaiheessa lyhyistä kuljetusmatkoista, jotta säästämme sekä lompakkoamme että - ennen kaikkea - ympäristöämme. Pullo, suihkepää ja laatikot valmistamme enintään 100 km säteellä tuotantolaitoksestamme Euskirchenissä.
Valmiit tuotteet lähetetään sitten logistiikkakeskuksemme Meiningenistä, Saksan sydämestä, DHL gogreen -ilmastoneutraalisti kaikkiin maihin.
Soijaproteiinikonsentraatti
VEGACON 70 on täysipainoinen soijaproteiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO). Erityisen prosessin avulla poistetaan sulamattomat hiilihydraatit. VEGACON 70:llä on korkea proteiinipitoisuus ja se tukee proteiinien ruoansulatusta.
VEGACON 70:ää käytetään lihatuotteissa, makkarassa, pastassa, kasvisvalmisruoissa, kastikkeissa ja vauvanruoassa. Ruokavalioelintarvikkeissa ja dieettilimsseissä sitä käytetään proteiinipitoisuuden lisäämiseen.
VEGACON 70 emulgoi, stabiloi ja sillä on korkea rasvansitomiskyky. Se parantaa rakennetta, pidentää säilyvyyttä ja soveltuu elintarvikkeiden rikastamiseen proteiinilla.
Rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini
LECIFINE 100 on rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO).
LECIFINE 100:aa käytetään hienoissa leivonnaisissa, kekseissä, vohveleissa, pikatuotteissa, kaakaojauheessa ja hiivataikina-valmisseoksissa. LECIFINE 100 parantaa rasvan jakautumista ja mahdollistaa tasaisen paahtamisen. Lisäksi se antaa hienomman murun, pidentää tuoreutta ja lisää leivonnaisten tilavuutta.
LECIFINE 100:lla on korkea fosfolipidipitoisuus, ja se on luonnollinen emulgointiaine, joka tekee taikinasta helpommin käsiteltävän ja pehmeämmän.