Wasabi on vihreä kasvi (wasabia japonica), joka kuuluu retiisiperheeseen ja tulee Japanista. Sitä käytetään mausteena (valmistettu wasabi-juuresta). Sitä kutsutaan usein japanilaiseksi sinapiksi, koska sen maku on äärimmäisen pistävä.
Wasabi tai japanilainen retiisi kasvaa luonnonvaraisesti vain Japanissa ja Sahalin-saarella, mistä johtuu sen harvinaisuus.
Japanilaisessa keittiössä se on välttämätön sushi- ja sashimi-annosten (raaka kala) maustamiseen. Sitä löytyy valmiina tahnatuubista tai jauheena, johon on lisättävä vettä, jotta saadaan kuuluisa vihreä tahna.
Rikas C-vitamiinista, kaliumista ja kalsiumista, se tunnetaan myös vaikutuksistaan vapaita radikaaleja vastaan (antioksidantti), diabetekseen ja verenkiertoon. Tämä voimakkaan makuinen ruoanvalmistusvalmiste on täysin luomuviljelty.
Ainesosat: Retiisi* 32%, omenaetikka*, alkoholi-etikka*, vesi, merisuola, shoyu* (vesi, soija*, vehnä*, suola...
Imperiaalikultaketju koostuu
110 kpl arvokkaita lasihelmiä
Hallitsevat värit: Vaaleanpunainen ja Kulta
Käsintehty valkoinen puuvillalanka
Hopeiset sulkijat
Korun pituus
52 cm (+ 7 cm hopeiset sulkijat)
Helmien halkaisija
4 - 10 mm
Spirituosi: Mitä sanoa tästä suuresta japanilaisesta Single Malt -viskistä, mitä ei olisi jo sanottu?! Yoichi on pieni harmonian ihme, joka esittelee täydellisesti tasapainoista profiilia, jota koristaa kevyt ja hieno tuhkaista turvetta. Sen rakenne on runsas, pehmeä ja sitrushedelmien, mausteiden (vanilja, muskottipähkinä, neilikka, pippuri) ja kuivattujen hedelmien (pähkinä) aromit yhdistyvät hienovaraisesti suolaisiin vivahteisiin, mikä saa heti haluamaan palata takaisin. Erittäin klassinen viski, joka on ehdottomasti tunnettava jokaisen viskin ystävän! Talo: Masataka Taketsuru syntyi vuonna 1894 sake-tuottajaperheeseen ja häntä pidetään nykyään japanilaisen viskin isänä. Kemistin koulutuksen jälkeen hänet palkattiin Settsu Shuzo -yhtiöön, joka lähetti hänet Skotlantiin vuonna 1918 oppimaan. Masataka innostui viskistä ja päätti omistaa elämänsä sille. Tyyppi: Single Malt -viski Tilavuus: 70cl Alkoholipitoisuus: 45%
AMS European -yhtiö perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomian pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on nyt ja aina tiimimme ensisijainen huolenaihe, asiakkaidemme palveluksessa.
Tervetuloa makuelämysten maailmaan!
Tuomme Dominikaanisesta tasavallasta amber-rumpua, joka on sekoitus 5-vuotiaasta ja 3-vuotiaasta rommista. Lisäämme siihen orgaanista hunajaa Issigeacista Dordognesta ja sertifioitua orgaanista ruokosokeria Etelä-Amerikasta. Sen jälkeen infusoimme Mafan kukkia saadaksemme ainutlaatuisen ja ennennäkemättömän maun väkijuomamarkkinoilla.
Kimalle suussa ja uskomattoman pitkä jälkimaku... Mafana yllättää sinut!
Rummun tyyppi: Kasviperäinen rommi
Tilavuus: 70cl kumpikin
Alkoholi prosentti: 35°
Le spiritueux : Tässä on erinomainen Single Malt -viski Skotlannin Jura-saarelta. Kypsytetty 10 vuotta vanhoissa bourbon-tynnyreissä ja sen jälkeen 2 vuotta vanhoissa Oloroso-sherry-tynnyreissä, tämä 12-vuotias on intensiivinen juoma, joka esittelee kauniin, täydellisen ja harmonisen aromikirjon. Siitä nousee aavistus turvetta, joka maustaa tasapainoista makua, joka kehittyy keltaisten hedelmien, mantelien ja hunajan sävyissä. Alkoholi on erittäin pehmeää ja kutsuu seuraavaan siemaukseen. Tarkka, täydellinen ja monimutkainen!
La maison : Jura-tislaamo sijaitsee samannimisellä saarella, joka sijaitsee Skotlannin lounaisosassa. Se perustettiin vuonna 1810 ja nousi uudelleen eloon monien vaiheiden jälkeen vuonna 1963. Nimi "Jura" juontaa juurensa skandinaavisesta sanasta, joka tarkoittaa "peura", joka on tämän joskus villin saaren ikoninen eläin, jossa on rekisteröity yli 5 000 yksilöä.
Type: Whisky Single Malt
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 40%