Tuotteet hakusanalla antihistamiinikuvan (2)

Antosyaani

Antosyaani

Antosyaani Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta. Sovellukset: Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

Sivuketjut, joita käytetään amoksisilliinin ja sefadroksiilin valmistuksessa.