Tuotteet hakusanalla antihistamiinikuvan (15)

Xanthohumol - Flavonoidit

Xanthohumol - Flavonoidit

Synonyymit: 30-Noroleanaani, (+)-Glykyrrami, 18β-Glykyrritsiinihappo monoammoniumsuola, Ammoniumglykyrritsiini, Glykamili, Glykymin, Magnasweet, Monoammonium 18β-glykyrritsiini Katalooginumero: NST-10-189 CAS: 6754-58-1 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C21H22O5 Molekyylipaino: 354,4
Lathyrol - Kaikki tuotteet

Lathyrol - Kaikki tuotteet

Lathyrol ja sen johdannaiset ovat laajasti tutkittuja niiden syöpää vastaan olevien ominaisuuksien vuoksi. On osoitettu, että se säätelee syöpäsolujen lääkkeiden vastustuskykyä muuttamalla lääkkeiden takaisinottokuljettajia ja muuta. Katalooginumero: NST-10-171 CAS: 34420-19-4 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C20H30O4 Molekyylipaino: 334,45
Kvinnihappo - Muu

Kvinnihappo - Muu

Kvinohappo - Muu Cat. Nr: NST-10-224 CAS: 77-95-2 Puhdistus: 98% (HPLC) Molekyylikaava: C7H12O6 Molekyylipaino: 192,17
MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI FREY Nutritionilta - Korkealaatuiset magnesiumkapselit optimaalista imeytymistä ja vaikutusta varten.
Antosyaani

Antosyaani

Antosyaani Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta. Sovellukset: Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

Sivuketjut, joita käytetään amoksisilliinin ja sefadroksiilin valmistuksessa.
ammoniumkloridi

ammoniumkloridi

Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa. Tuotteet sisältävät: ammoniumkloridilannoite ammoniumkloridi teollisuuslaatu ammoniumkloridi rehulaatu ammoniumkloridi elintarvikelaatu ammoniumkloridi lääkelatu
Metyylihesperidiini - Flavonoidit

Metyylihesperidiini - Flavonoidit

Metyylihesperidiini on luonnollinen yhdiste flavanoni-glykosidiluokassa. Luonnossa sitä esiintyy yleisimmin sitrushedelmissä yhdessä sen ei-metyloituneen vastineen – hesperidiinin – kanssa. Kuten hesperidiini, se eristettiin ensimmäisen kerran Citrus limon -lajista. Kataloginumero: NST-10-128 CAS: 11013-97-1 Puhdistusaste: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C29H36O15 Molekyylipaino: 624,59
Syringihappo - Kaikki tuotteet

Syringihappo - Kaikki tuotteet

Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista. Cat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Puhdistus:98% (HPLC) Molekyylikaava:C9H10O5 Molekyylipaino:198,17
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Dihydroartemisiniini - Kaikki tuotteet

Dihydroartemisiniini - Kaikki tuotteet

Synonyymit: Alaxin, Artenimol, Cotecxin, Cotexin, Dihydroartemisiniini, Dihydroqinghaosu, Dynamax, Salaxin, Santecxin Cat. Nr: NST-10-201 CAS: 71939-50-9 Puhdistus: 98% (HPLC) Molekyylikaava: C15H24O5 Molekyylipaino: 284,35
Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä. Katalooginumero: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C18H16O8 Molekyylipaino: 360,31
Glykyrritsiinihappo - Kaikki tuotteet

Glykyrritsiinihappo - Kaikki tuotteet

Glykyrritsiinihappo on luonnollinen yhdiste saponinien – triterpeeniglykosidiyhdisteiden luokassa. Se on makean makuinen ja se on pääkomponentti lakritsijuuresta Glycyrrhiza glabra. Kategoria nro: NST-10-22 CAS: 1405-86-3 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C42H62O16 Molekyylipaino: 822,93
Astaksantiini

Astaksantiini

Voit löytää tekniset tiedot verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja lisäkysymyksissä voit lähettää meille viestin.