Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle.
Ainesosat
Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%.
Allergeenit
Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g)
Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit
Nettopaino: 100g
Parasta ennen: 12 kuukautta
Suklaa-sitruuna-gianduja bonbon 1130 g
Määrä laatikossa: 1
Minimimäärä tilaukselle: 1
Minimimäärän tilauksen tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: BBC-9-P
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Personalisointi: Ei
Paino (lbs): 2.49
Pituus (tuumaa): 9.21
Leveys (tuumaa): 6.81
Korkeus (tuumaa): 2.76
Perinteiset Canistrelli-keksit, joissa on suklaapaloja, 350 g:n pussissa.
Nämä viipaloidut korsikalaiset keksit ilahduttavat makean ystäviä.
Paino: 350 g:n pussi
Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Aniksensiemenet 2%
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna
Ravintosisältö: 100 g
Energia: 1953 kJ (465 kcal)
Rasvat: 18 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 3,3 g
Hiilihydraatit: 69 g
joista Sokerit: 32 g
Proteiinit: 6 g
Suola: 0,68 g
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.