TERROIR
Lancyren linna on viinitila, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa, Languedoc-alueen poikkeuksellisella terroirilla, ja Pic Saint Loupin arvostettu appellaatio on nyt saanut "Cru"-statuksen Languedoc-alueella! Tänä päivänä tila kattaa 78 hehtaaria viinejä, jotka sijaitsevat tuoksuvassa pensaikossa monimuotoisella terroirilla, joka voi tarjota erittäin hyvän valikoiman viinejä (punaisia, valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATIO
Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
Kristallinkirkas väri.
Aromit sitrushedelmistä, valkoisista hedelmistä (päärynä) ja kivihedelmistä (viinipersikka), valkoisista kukista (pihlaja).
Kukkainen ja hedelmäinen, maku on pyöreä ja mehukas, ja jälkimaku on eloisa.
Luonnollinen viini alkuperäisestä rypälelajikkeesta ja omaperäisestä valmistusmenetelmästä. Kuka sanoo paremmin?
Yksinkertaisesti Braucol, se on tuoretta vadelmaa ja kaunis mausteinen rakenne: kurkuma, kumina ja pieni määrä tonkapapua.
Tuottaja:DOMAINE D'ESCAUSSES
Alue:GAILLAC
Sijainti:LÄNTEINEN RANSKA
Väri:Punainen
Rypälelajikkeet:Braucol
Viljelytapa:Luomuviljelyyn siirtyminen
Luonne:kevyt / hedelmäinen
Tilavuus:75cl
Rikkipitoisuus:erittäin vähän tai ei lainkaan rikkipitoista
Vuosikerta:2019
Pinot Noir on ainoa rypälelajike, jota viljellään tätä viiniä varten. Viinitarhat sijaitsevat Buxyn ja Saint Gengoux le Nationalin välillä, ja ne ovat yleensä keskikokoisilla rinteillä. Maaperä on matalaa ja ilmavaa. Alueet ovat erittäin kivisiä, mikä on ihanteellista Pinot Noirille. Kesäkaudella kivet säilyttävät lämpöä ja luovuttavat sen viinille. Nämä kivet nopeuttavat siten rypäleiden kypsymistä.
Sen rypäleet tulevat Côte Chalonnaise -alueen savi-kalkkikivimaista, joissa kalkkikivi on hallitsevana. Rinteet ovat loivia ja suuntautuvat itään ja kaakkoon.
Kypsytys
Viinin valmistus alkaa teräksisissä säiliöissä, minkä jälkeen se siirretään tammitynnyreihin. Kypsytysaika tynnyrissä vaihtelee vuosikertojen mukaan.
Viinin luonne
Kaunis punainen väri, kirkas, rubiinin sävyillä, tuoksu avautuu Pinot Noirin tyypillisillä punaisilla hedelmillä (mustaherukka, kirsikka, viinimarja) savuisilla, humusmaisilla ja joskus eläimellisillä vivahteilla. Rikas ja monimutkainen, sen rakenne on tiivis pehmeiden ja eleganttien tanniinien päällä. Kaunis tasapaino.
Ruoka- ja viiniparitukset
{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Valmistettu 55 g hedelmiä 100 g valmista tuotetta kohti.","Dont sucres 43 g":"Josta sokereita 43 g","Ingrédients et allergens:":"Ainesosat ja allergeenit:","Poids:335g":"Paino: 335 g","Glucides 57 g":"Hiilihydraatteja 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Rasvaa < 0.5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Hedelmäpitoisuus:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Mansikka, raparperi, sokeri, sitruunamehu, hyytelöimisaine: omenapektinit.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energia 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Suolaa 0.01 g","Proteins 0.6 g":"Proteiinia 0.6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohti","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Mansikka- ja raparperihillon koostumus luo tasapainon kermaisuuden ja hedelmäpalojen luonnollisen rakenteen välille. Tämä säilyttää ainesosien aitouden, jolloin voit nauttia herkullisesta mansikan ja raparperin yhdistelmästä jokaisessa suupalassa.","UGS:3 455 149 000 720":"Tuotenumero: 3 455 149 000 720"}
TERROIR & ESTATE
Hiekka-marl ja koboltti, kivinen maaperä.
Välimerellinen ilmasto, jota muokkaa Mistral-tuuli.
Luomuviinitarha sijaitsee lähellä Visanin kylää.
GRAPES VARIETIES
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
WINEMAKING
Käsin kerätty, osittain varresta poistettu.
Macerointi noin 2 viikkoa.
Täysin kypsytetty tankeissa hienossa sakassa ennen pullotusta (suodattamaton).
TASTING NOTES
Tässä viinissä on elegantti rubiininpunainen-violetti väri. Sen tuoksu paljastaa mustaherukan ja kirsikan aromeja.
Maku on hyvin tasapainoinen, täyteläisillä tanniineilla ja mustien hedelmien sekä lakritsin vivahteilla.
Erinomainen pari Välimeren ruokien, valkoisten liharuokien, miedosti maustettujen ruokien (esim. paella tai curry) ja punaisen lihan kanssa.
ALKUPERÄ - TERROIR
Makea Valkoviini Bordeaux'sta
Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä
Kypsytetty tankeissa
RYPSILAJIT
100% Sémillon
MAISTELUMUISTISET
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään alkuperämerkintähedelmiä.
Luomusokerilla makeutetut hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan hillontekijöiltä, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
luomusertifioitu raparperihillo
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
Ainesosat ja allergeenit:
Vadelma, sokeri, sitruunamehu, hyytelöimisaine: omenapektinit.
Keskimääräiset ravintoarvot 100g kohden
Energia 985/232 kJ kcal
Rasvat < 0.5 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot < 0.1 g
Hiilihydraatit 55 g
Joista sokerit 54 g
Proteiinit 0.9 g
Suola 0.01 g
Vadelmahilloa on herkullinen hedelmähillo, joka vangitsee kypsien ja mehukkaiden vadelmien olemuksen. Tämä elävä ja maukas hillo juhlistaa näiden herkullisten marjojen makeita ja hieman hapokkaita ominaisuuksia.
Paino: 335g
Tuotenumero: 3 455 149 000 294
ORIGINE
Kuohuviini crémant rosé Bordeaux
Les Villas d’Hiver d’Arcachon viittaa tämän Gironde-alueen lomakohteen loistavaan menneisyyteen. 1860-luvulla rakennetut nämä korkeat ja massiiviset talot, monista inspiraatioista ammentaen, muovaavat kaupunkia. Usein mäntyjen ja dyynien ympäröimänä, nämä maalaukselliset asunnot halusivat olla sekä perinteisiä että ehdottomasti innovatiivisia. Tämä henki löytyy tänään tästä viinistä.
VINIFICATION
Käsin kerätty optimaaliseen kypsyyteen
Viininvalmistus nimikkeen erityisten menetelmien mukaan:
Puristus, ensimmäinen käyminen, kuplimisen muodostuminen ja toinen käyminen pullossa
Kypsytys lattiolla vähintään 12 kuukautta
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTATION
Villa Bordeaux Rosé esittelee kirkasta vaaleanpunaista väriä, jossa on hienovaraisia rubiinin sävyjä. Tuoksu tarjoaa elegantteja mustaherukan ja hillottujen hedelmien nuotteja.
{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Valmistettu 55 g hedelmiä 100 g valmista tuotetta kohti.","Glucides 55 g":"Hiilihydraatteja 55 g","Dont sucres 54 g":"Josta sokereita 54 g","Ingrédients et allergens:":"Ainesosat ja allergeenit:","Poids:335g":"Paino: 335 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Rasvaa < 0.5 g","UGS:3 455 149 000 270":"Tuotenumero: 3 455 149 000 270","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Hedelmäpitoisuus:","Sel 0.01 g":"Suolaa 0.01 g","Proteins 0.5 g":"Proteiinia 0.5 g","La confiture de framboises Fraise est une confiture de fruits délicieuse et alléchante qui combine les saveurs sucrées et succulentes des fraises et des framboises.":"Vadelmamansikkahillo on herkullinen ja houkutteleva hedelmähillo, joka yhdistää makeat ja suussasulavat makut mansikoista ja vadelmista.","Cette confiture exquise capture l’essence de l’été avec sa teinte rouge vif et un mélange harmonieux de deux des baies les plus appréciées de la nature.":"Tämä hieno hillo vangitsee kesän olemuksen kirkkaan punaisella värillään ja harmonisella sekoituksella kahdesta luonnon arvostetuimmasta marjasta.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohti","Fraise, framboise, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Mansikka, vadelma, sokeri, sitruunamehu, hyytelöimisaine: omenapektinit.","Energie 965/227 kJ kcal":"Energia 965/227 kJ kcal"}
Rauhallinen roséviini. Valmistettu yksinomaan Riceys'ssa ja vain parhaina vuosina; tämä kunta, jolla on suurin viinitarha-ala koko Champagnessa (866 ha), on siten ainoa, jolla on kaikki kolme Champagnen alkuperämerkintää.
Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé on syntynyt Pinot Noir- ja Coteaux Champenois -rypäleiden sekoituksesta.
Nämä kuohuvat viinit on valittu ja sekoitettu luomaan mielenkiintoista tasapainoa. Et voi olla huomaamatta sen eleganssia ja raikkautta. Voit ihailla sen kauniin lohenpunaista väriä.
Champagne Claude PERRARD Brut Rosé tarjoaa mantelin, unikkokarkkien aromeja sekä punaisia hedelmän vivahteita. Pehmeä ja runsas maku tuo pyöreyttä ilman liiallista viinimäisyyttä, säilyttäen samalla tietyn raikkauden jälkimaussa. Meidän kuohuva viini sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien sekä grilliruokien kanssa. Se täydentää myös harmonisesti mantelilla maustettua lohta tai armorican-tyylillä valmistettua kampelaa. Vuohenjuustot ovat myös uskollinen kumppani.
Lopuksi, CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé nostaa esiin marjapohjaiset jälkiruokasi.