Tuotteet hakusanalla buscopan resepti (42)

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla. Rasvat: 6,2 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g Hiilihydraatit: 3,6 g Joista sokerit: 1,9 g Kuidut: 1,1 g Proteiinit: 6,9 g Suola: 1,1 g
Wasabi-sekoitus

Wasabi-sekoitus

Wasabi mix on sekoitus, joka vangitsee wasabin voimakkaan, mausteisen lämmön, ja se sopii erinomaisesti sushille, välipaloille sekä kastikkeiden ja salaatinkastikkeiden maustamiseen.
Suolaiset Snackit - lihalla & ilman lihaa

Suolaiset Snackit - lihalla & ilman lihaa

Kasvisruoasta runsaisiin, klassisista hienostuneisiin täytteisiin
Paahdettu tattarijauho Puola - Paahdettu tattarijauho

Paahdettu tattarijauho Puola - Paahdettu tattarijauho

Tattaririisi valmistuu kuorituista tavallisen tattarin siemenistä. Paahdetuilla tattaririisin jyvillä on tyypillinen tummanruskea sävy, joka on seurausta lämpökäsittelystä. Paahdettu tattaririisi on vähemmän arvokasta kuin paahdamaton, mutta sen maku on voimakkaampi. Tattaririisi on arvokas ravintoaineiden ja ravintoaineiden lähde. Erityisen tärkeitä ovat proteiinit, polyfenolit, polysakkaridit ja mineraalit. Tattari sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja vitamiineja. Se voi olla itsenäinen ruokalaji, lisä lihoille tai vihanneksille, tai se voi olla perusta lounaalle tai illalliselle. Paahdettu tattaririisi ja paahdettu tattaririisi tarkoittavat samaa. Molemmat riisit käyvät läpi lämpökäsittelyn.
Kikherne Chips - Paahdetut Kikherneet

Kikherne Chips - Paahdetut Kikherneet

"Pyöreät sipulit" ovat loistava välipala. Ne ovat ilman makuaineita, väriaineita ja säilöntäaineita. Täydellinen valinta pähkinäallergikoille. Snack it!
Soijaparaffiinia 4

Soijaparaffiinia 4

Kynttiläkuppien täyttö ja ihanteellinen aromaterapiakynttilöille. Soija; Se on valmistettu soijapavuista käyttäen 100 % luonnollista soijaöljyä. Ei savua sytytettynä. Luonnollinen ja lisäaineeton. Valittaessa wickia EcoSoyasta valmistetuille kynttilöille, tulisi valita yksi kerros paksumpi wick verrattuna tavallisiin kynttilöihin. Ecosoyan käyttö: Se tulisi sulattaa matalalla lämmöllä sähköhellalla. Maalia ei tulisi lisätä, "kynttiläntuoksua" voidaan lisätä haluttaessa. Suositellaan, että tuoksua lisätään 8 %. Se tulisi kaataa muottiin 90°:ssa. Lisävalamista ei tarvita, sillä se ei romahda jäätyessään kuten parafiinit.
rooibos chai

rooibos chai

20 pussia rooibos chai -laatikkona
Carbonara-kastike - Kuiva valmistus Carbonara-kastikkeelle

Carbonara-kastike - Kuiva valmistus Carbonara-kastikkeelle

Kuivat kastikkeet valmistetaan ilman liesiä. Helppo ja nopea valmistus tekee niistä ainutlaatuisia kustannusten ja laadun suhteen. Ne sopivat kaikkiin keittiökäyttöihin, kuten mausteiksi, kastikkeiksi, täytteiksi, päällysteiksi ja taikinoiksi muiden ainesosien kanssa. Valmistus: Sekoita 100 g kuivaseosta, lisää 200/300 g vettä halutun koostumuksen mukaan ja 10 g tuoretta pecorino-juustoa. Kestävä uunissa, jäädyttämisessä ja pakastamisessa.
Bacchuksen Ahmatti

Bacchuksen Ahmatti

Ainesosat: sokeri, pistaasipasta 30 % (paahdetut ja hienot pistachiot, klorofylli E141, kurkumiini E100), kasviöljyt ja -rasvat (palmu, palmuöljy), öljyt (auringonkukka), vähärasvainen maitojauhe, herajauhe, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), aromit (vanilliini).
RUSKEA SALSA - RUSKEA SALSA DIPPILLES JA MAISTUVILLE RESEPTEILLE

RUSKEA SALSA - RUSKEA SALSA DIPPILLES JA MAISTUVILLE RESEPTEILLE

La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido. Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla. Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Ravintola Maria Antonia Gourmet

Ravintola Maria Antonia Gourmet

Aitoja makuja Venezuelasta jokaisessa suupalassa. María Antonia Gourmetissa kutsumme sinut nauttimaan parasta maastamme perinteisillä ja rakkaudella valmistetuilla ruoilla. Jokainen suupala saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, makujen herättäessä juuriamme. María Antonia Gourmetissa, jota johtaa Cao, emme vain kutsu sinua syömään, vaan nauttimaan aidosta venezuelalaisesta kokemuksesta. Sijaitsemme Molins de Reissä, rauhallisessa nurkassa Barcelonan ulkopuolella, ja olemme tuoneet parasta maastamme jaettavaksi kanssasi. Inspiroiduimme isoäitiemme resepteistä, ja jokainen ruoka on täynnä perinnettä, rakkautta ja makuja, jotka tekevät Venezuelasta niin erityisen paikan. Jokaisella suupalalla tunnet olosi kotoisaksi. Tutustu menuumme ja elä ainutlaatuinen kokemus!
Keittopasta - durumvehnäjauho ja kurkuma

Keittopasta - durumvehnäjauho ja kurkuma

Keittopasta on ohuita, pitkiä ja litteitä pastasuikaleita, jotka on erityisesti suunniteltu täydentämään keiton makuja. Ne on valmistettu durumvehnäjauhosta ja kurkumasta. Nämä nuudelit on suunniteltu imemään keiton makuja ja aromia samalla kun ne lisäävät tuntua ja mukavuutta. Kun ne lisätään keittoon, ne pehmenevät mutta säilyttävät herkän purutuntuman. Tämä klassinen yhdistelmä nuudeleita ja keittoa on rakastettu ympäri maailmaa, tarjoten tyytyväisyyttä ja lämpöä joka suupalassa. Olitpa sitten valmistamassa perinteistä naudanliha keittoa tai kokeilemassa makuja, nämä nuudelit ovat erinomainen valinta. Lisäksi, kuten kaikki tuotteemme, ne ovat orgaanisia ja vegaanisia. Annoskoko: 100g Energiapitoisuus: 1555kj / 366,2 kcal Kokonaisrasva: 1,09g Tyydyttynyt rasva: 0,25g KOKONAISHIHIHDAATTI: 77,02g Sokerit: 4,82g Kuitu: 1,17g Proteiini: 11,89g SUOLA: 0,07g
Ammattimaisen vispikerman valmistaminen

Ammattimaisen vispikerman valmistaminen

Yllätä vieraat herkullisimmilla jälkiruoilla! Opi ammattilaisten salaisuudet keittiössä tässä blogissa. Miten saat aikaan pehmeän, kermavaahdon ja marengin? Salaisuus piilee typpioksidissa. Typpioksidi vaikuttaa paljon kerman makuun, koostumukseen ja säilyvyyteen. Yhdistämällä typpioksidi kermavaahdon siphoniin, voit valmistaa herkullista, kermaista kermavaahtoa vain muutamassa minuutissa. Olemme listanneet vaiheet alle: Poista pää kermavaahdon siphonista, kaada sisään tarkka määrä kermaa, joka vastaa kokoa, sekä makeutusta tai tomusokeria maun mukaan, ja kiinnitä pää takaisin. Etsi N2O-kapselin pidike ja avaa se. Aseta typpioksidikermapuristimen letku kapselin pidikkeeseen ja avaa paineensäätimen venttiili vapauttaaksesi typpioksidikaasun. Täytä kermavaahdon siphon. Ja kiristä kapselin pidike uudelleen.
Guarana - jauhe

Guarana - jauhe

Luonnollinen guarana-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 590 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
KOMEKO Leipänautinto

KOMEKO Leipänautinto

Riisijauhoseos hiivataikinoille, kuten leipä, sämpylät ja pizzataikina
Francesinhas - Esikypsennetyt Tuotteet

Francesinhas - Esikypsennetyt Tuotteet

SIOREN FRANCESINHA KASTIKKEELLA COV. 1 YKSIKKÖ | LAATIKKO 11 COV.
Mauste 'BBQ Kala' - HoReCa

Mauste 'BBQ Kala' - HoReCa

Kalagrillissä - se on aina herkullista ja omaperäistä. Mausteemme avulla kalasta tulee todella juhlallista, aromaattista, mureaa ja rapeaa. Grillaukseen sopii mikä tahansa tiheäliha, ei liian luinen ja rasvainen kala. Sitä voidaan valmistaa paloina tai kokonaisena, erityisesti jos kyseessä on jokikala. Yhdistä mauste oliiviöljyn kanssa ja anna kastikkeen tekeytyä, sitten hiero kalaa saadulla kastikkeella. Anna marinoitua hetken ja grillaa kypsäksi. Käyttö Käytä maustetta marinadin valmistamiseen ja grillattavan kalan päälle. Maku Pikantti, hieman mausteinen Ainesosat Ruokasuola (jodioitu), kuivattu valkosipuli, kuivattu sipuli, punaiset hiutaleet, murskattu mustapippuri, murskattu fenkoli, jauhettu kurkuma, jauhettu sitruunankuori, jauhettu cayennepippuri, basilika, kuivattu persilja, rosmariini, kuivattu tilli. Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 7,5 Rasvat (g / 100g)… 2,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 27,0 Energia-arvo (kcal / 100g)… 160
Kuuma vehnäjauhosoppa

Kuuma vehnäjauhosoppa

Pakkauksen määrä: 72 x 65g Tuotenro: 21150 Gramma: 65g
Mustat oliivipatongit

Mustat oliivipatongit

Mustaoliivipatongit
Łąckie Pierogi - pakasteet

Łąckie Pierogi - pakasteet

- venäläiset pierogit - lihapierogit - pinaatti-juustopierogit - mansikkapierogit - mustikkapierogit - makeat juustopierogit - omenapierogit - luumupierogit - kaali-sienipierogit - kaali-lihapierogit - Łącki-pyzy - lihapyzy - sieniuskat - lihauskat
Ravazzata Ragu'n kanssa - Raaka

Ravazzata Ragu'n kanssa - Raaka

Ulkopuolelta se näyttää seesaminsiemenillä koristellulta leivältä. Sen sisällä piilee yllättävä lihapullatäyte. Ravazzate on hyvin yleisiä Palermon ympäristössä, mutta me teemme niistä kuuluisia tarjoamalla niitä valmiina paistettavaksi, jotta voit yllättää vieraasi.
Muna' Wrap

Muna' Wrap

Munakääre on nopea ja helppokäyttöinen ruoanvalmistusperusta, joka tarjoaa loputtomasti muunneltavia reseptejä: kääryleet, samossat, gratinit... Tuote on ilman lisäaineita ja valmistettu ulkona kasvatettujen kanojen munista. Ranskan munat. Pakkaus: 40 kappaleen laatikot - 110g
Masa-jauho

Masa-jauho

Limagrain Ingredients tarjoaa laajan valikoiman Masa-jauhoja Tex Mex -sovelluksiin: Tortillachipsejä dippaukseen tai etnisiin välipaloihin, tacoja, pehmeitä tortilloja (fajitas), maissichipsejä ...
Panko - Japanilainen Panko

Panko - Japanilainen Panko

Tutustu Panko-valikoimaamme, joka on täydellinen lisä suosikkiruokiisi rapsakkuuden tuomiseksi. Paikallisista ja kestävästi tuotetuista raaka-aineista valmistettu Pankomme on ilmavampaa kuin tavallinen korppujauho, se imee vähemmän rasvaa ja tuo silti lisää rapsakkuutta resepteihisi. Saatavilla 2 kg ja 12,5 kg pakkauksissa.
Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri. KOKEN NEUVOT: Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan! Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa. Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Kypsennetty Ratatouille - Luomuruoat ja Pakastetut Valmiit Ruokalat

Kypsennetty Ratatouille - Luomuruoat ja Pakastetut Valmiit Ruokalat

Luomu ratatouille, keitetty oliiviöljyllä ja basilikalla. Tuote on pakastettu ja pakattu pussiin. Paino: 450g
Chao Ching Riisinuudelit 400g - Chao Ching vermicelli riisinuudelit 0,85 mm paksuus

Chao Ching Riisinuudelit 400g - Chao Ching vermicelli riisinuudelit 0,85 mm paksuus

KANGLE-merkin riisinuudelit, jotka on valmistettu riisistä ja tärkkelyksestä. Terve tuote, vähäisessä suolassa ja rasvassa, ja gluteeniton. 400g pussi. Paksuus: 0,85 mm Saatavilla myyntiin sekä kansallisesti että vientiin. Parasta ennen -päivämäärä: 2 vuotta
Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Tomaatti- ja Basilikakastike Extra Virgin Oliiviöljyssä

Valmistettu käsityömenetelmillä. Steriloitu
samosa - sambusa

samosa - sambusa

samosan tuotanto ja vienti