Tuotteet hakusanalla carrick-seokset (4)

Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Kookosjauho Garnec

Kookosjauho Garnec

Kookosjauho on jauhoa, joka on valmistettu kuivatuista kookospähkinän hedelmälihoista. Sitä käytetään kaikenlaisissa leivonnaisissa, mutta erityisesti makeisissa, sen miedon makean maun vuoksi, joka on tyypillinen kookokselle. Kookosjauhon glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin keskimääräisellä viljajauholla, ja se on myös runsas kuitujen, proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljalla" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakialiittojen yhdistykseltä, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 300 g
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Aniksen siemen

Aniksen siemen

Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille. Proteiinit (g / 100g): 18,0 Rasvat (g / 100g): 16,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0 Energiarvo (kcal / 100g): 360,0