MICROBELCAPS tuottaa muun muassa kuivattua fermentoitua papaija-uutetta. Tämä tuote on saatavilla eri muodoissa, erityisesti luonnollisten aromien lisäyksellä.
- Puhtaasti fermentoitu papaija-uutte
- Aromatisoitu ja Boulardii-hiivalla sekä papaainilla rikastettu fermentoitu papaija-uutte
- Standardi fermentoitu papaija-uutte
- Aromatisoitu standardi fermentoitu papaija-uutte
BIO-NUTRILAB on granaattiomenatuotteiden tuottaja ja tekee yhteistyötä kosmetiikka-, elintarvike- ja lääketeollisuuden kanssa tarjoamalla luomugranaattiuutteita.
Granaattiomena on voimakas antioksidantti ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta. Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektistasi.
Platinoil Easy -voitelutuotevalikoimassamme tarjoamme myös 100 %:sta BIO-sertifioiduista kasviöljyistä valmistettuja tuotteita, jotka on pääasiassa tarkoitettu BIO-sertifioitujen elintarvikkeiden kanssa suoraan kosketuksessa oleville valmistuslaitteille.
Berolma on erittäin korkealaatuinen rasva, joka on erityisesti suunniteltu croissantien ja voitaikinan valmistukseen. Tämä tuote yhdistää täydellisesti margariinin ja voin edut sen sekoitetun reseptin ansiosta. Se tarjoaa näin ollen kasvirasvojen ravintoarvot, helppokäyttöisyyden ja pehmeän koostumuksen, mutta myös voin vertaansa vailla olevan maun.
Extra Plus -tuotesarja koostuu kattavasta valikoimasta tuotteita, jotka on suunniteltu leipomo-konditoriateollisuudelle. Nämä tuotteet on tarkoitettu briossitaikinoiden, lehtitaikinoiden, voisarvien ja leivonnaisten täytteiden valmistamiseen.
100% kasvipohjainen PalmOlma-rasva on erityisesti suunniteltu paistamiseen, ranskalaisten perunoiden, välipaloja, frittereitä ja donitseja valmistamiseen... Se on ihanteellinen ranskalaisten perunoiden ja paistettujen ruokien valmistamiseen, jotka ovat helpommin sulavia ja herkullisia.
OlmaTech-brändi kokoaa yhteen kaikki korkean teknologian rasvamme, jotka on suunnattu teollisuuden elintarvikealan ammattilaisille. Yleensä ne pakataan 10 kg:n lohkoihin ilman lisäpakkausta, ja ne mahdollistavat muun muassa hyvin tarkkojen tekstuuri- ja muovisuusvaatimusten täyttämisen, jotka ovat tarpeen joidenkin asiakkaidemme sovelluksille.
Speedolma-hiutaleet koostuvat kasviöljystä ja ne on tarkoitettu pakastekuivattujen keittojen, kohotettujen ja murenevien taikinoiden (pullat, pizzat jne.) valmistukseen. Hiutaleet eivät tartu toisiinsa ja ne jakautuvat erittäin helposti, mikä helpottaa annostelua. Lisäksi ne sulavat nopeasti, mikä säästää merkittävästi aikaa taikinan vaivaamisessa.
Eurogold-margariini on ennen kaikkea levitettävä rasva, heti jääkaapista otettuna. Mutta sitä voidaan myös käyttää suuremmassa keittiössä tai leivonnassa. Sen 2 kg:n pakkaus mahdollistaa kustannussäästön ja helppokäyttöisyyden suurille levitettävän rasvan käyttäjille.
Platinoil-tuotteet ovat erityisiä voitelu- ja irrotusaineita teollisiin käyttötarkoituksiin, kuten paistamisen jälkeiseen irrotukseen tuotantolinjalla tai leikkuuvälineiden voiteluun, jotka ovat suoraan kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.
Royal Nuts on perinteinen 100% kasvipohjainen margariini. Tämä tuote, saatavilla 500 g tai 2,5 kg paloissa, on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi ruoanlaitossa, sekä ammattilaisille että kotikokkaille.
De Goede Boer -margariini on ihanteellinen ruoanlaittoon ja paistamiseen. Suunniteltu käytettäväksi suurkeittiöissä perusreseptien kanssa, sitä voidaan käyttää myös leivonnassa.
Paketissa leivinpaperissa Maro on 100% kasvipohjainen ruoanlaittoöljy, jonka rasvapitoisuus on 63%. Maro on pääasiassa tarkoitettu ravintola-alalle ja kuluttajille, jotka ostavat suurista myymälöistä.
Olma-brändi on ollut viitekehyksemme vuodesta 1934. Se on syntynyt yrityksen perustajien, Olivierin ja Marie Thiryn, etunimien yhdistelmästä, ja se on edelleen saatavilla monenlaisina tuotteina ja pakkausmuotoina. Paistomargariinista öljyastiaan, se kattaa laajan valikoiman tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on aina äärimmäisen edullinen.
Voin ja kasviöljyjen yhdistäminen antaa Roulor-tuotesarjan tuotteille huippuluokan laatua ja tekee niistä erittäin hienoja maultaan. Ne tuottavat parhaat tulokset leivonnaisissa, taikinoissa, croissanteissa ja muissa käsityöleivonnaisvalmistuksissa.
MICROBELCAPS suorittaa mikroenkapsulointia atomisoimalla erilaisia eteerisiä öljyjä, oleoresiinejä, alkoholaatteja, infuusioita ja identtisiä luonnollisia molekyylejä.
Les micro-organismes sont présents dans la nature, identifiés par nos chercheurs et puis sont encapsulées à l’échelle microscopique afin d’augmenter, par exemple, leur résistance aux différents pH et à la température.
A - Bactéries lactiques microencapsulées par un polymère gastroresistant et/ou par une matière grasse végétale:
Lactobacillus. casei
Lactobacillus. Acidophilus,
Lactobacillus Bulgarius
Lactobacillus.Rhamnosus,
Bifidobacterium. Infantis
Streptococus. Thermophilis
Lactobacillus plantarum
Lactococcus Lactis
B - Bactéries type Bacillus sp microencapsulées
BIO-NUTRILAB on granaattiomenatuotteiden tuottaja ja tekee yhteistyötä teollisuuden kanssa tarjoten luomu granaattiomenansiemenöljyä.
Granaattiomenan öljy on voimakas antioksidantti ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta.
Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektistasi.
Korkealaatuinen voiteluöljy volumetrisiin vaakoihin ja täysin automatisoituihin linjoihin.
Monipuolinen öljy, joka tarjoaa erittäin hyvän hapettumiskestävyyden matalissa ja korkeissa lämpötiloissa.
Viskositeetti: Kalifornia. 70 mPa.s (25°C)
Jodiarvo: ± 80
Peroksidi-indeksi: Max. 3
TIHEYS: 940 kg/m3 (20°C)
Saatavilla olevat muodot: 10L – GRV 1000L
Erinomainen tarttumaton voima
Ihanteellinen erittäin makeille kohotetuille taikinoille.
Sopii myös proteiinipitoisiin suolaisiin valmisteluihin.
Helpompi käyttää kuin margariini tai voi.
Viskositeetti: 250–450 mPa.s (25°C)
Jodiarvo: ± 110
Savupiste: 230 °C
TIHEYS: 940 kg/m3 (20°C)
Saatavilla olevat muodot: 10L – GRV 1000L