Tiukkojen laatustandardien ja hygienian noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi koskea joko paljaana myytäviä tuotteita tai esipakattuja tuotteita: pralineja, suklaatikkuja jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavarasi saapumisesta sen lähettämiseen, kun se on pakattu.
Mitä tulee laatustandardien, hygienian ja elintarviketurvallisuuden noudattamiseen, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alueella:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjarasiaan tai rasiaan
BellaVie IMMUNO on ravintolisä, joka edistää immuunijärjestelmän normaaleja toimintoja.
Sisältää 8 elävää mikrobikantaa, kuituja ja ravintoaineita, jotka on valittu niiden tunnetuista terveyshyödyistä.
Kaava on kehitetty olennaisten suolistobakteerien ja hiivojen avulla, jotta saataisiin aikaan suotuisampi tasapaino suoliston mikrobistossa.
Kaavaa täydentävät kuidut, jotka toimivat synergisesti mikrobikantojen kanssa ja vahvistavat niiden toimintaa.
Sikurin inuliini: 27,8 mg
AMMATTIMAINEN PUHDISTUS- JA Rasvanpoistaja KEITTIÖÖN:
-Ei jätä jälkiä.
-Häviää ja poistaa helposti rasvat kaikilta kovilta ja sileiltä keittiöpinnalta.
-Sopii erityisesti liesituulettimien, keittolevyjen, keittiölaitteiden, laattojen ja työtasojen puhdistamiseen.
Fyysinen tila: Neste
Liukoisuus: Täysin liukeneva
TIHEYS: 1,015 kg/l (20°C)
pH: 10,5
Tuotenumero: ENK001-25
Pakkaus: 4 x 5 l
Tiukkojen laatustandardien ja hygienian noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi sisältää sekä paljaat että esipakatut tuotteet: praliinit, suklaapatukat jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroidesi saapumisesta niiden lähettämiseen pakkaamisen jälkeen.
Mitä tulee laatustandardien, hygienian ja elintarviketurvallisuuden noudattamiseen, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjalaatikkoon tai rasiaan
Tiukkojen laatu- ja hygieniastandardien noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloitua ympäristöä (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi koskea joko paljaita tuotteita tai esipakattuja: pralineja, suklaatikkuja jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroidesi saapumisesta niiden lähettämiseen pakkaamisen jälkeen.
Mitä tulee laatu-, hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardeihin, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjarasiaan tai rasiaan
Tiukkojen laatu- ja hygieniastandardien noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloitua ympäristöä (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi sisältää sekä paljaat että esipakatut tuotteet: praliinit, suklaapatukat jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroidesi saapumisesta niiden lähettämiseen, kun ne on pakattu.
Mitä tulee laatu-, hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardeihin, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjalaatikkoon tai rasiaan
Tiukkojen laatu- ja hygieniastandardien noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi sisältää sekä paljaat että esipakatut tuotteet: pralineja, suklaapatukoita jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroiden saapumisesta niiden lähettämiseen pakkaamisen jälkeen.
Mitä tulee laatu-, hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardeihin, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alueella:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjalaatikkoon tai rasiaan
Tiukkojen laatustandardien ja hygienian noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi koskea sekä paljaita että esipakattuja tuotteita: pralineja, suklaatikkuja jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkauslaiturit, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroidesi saapumisesta niiden lähettämiseen, kun ne on pakattu.
Mitä tulee laatustandardien, hygienian ja elintarviketurvallisuuden noudattamiseen, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjarasiaan tai rasiaan
Tiukkojen laatu- ja hygieniastandardien noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloitua ympäristöä (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi sisältää sekä paljaat että esipakatut tuotteet: pralineja, suklaatikkuja jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavaroidesi saapumisesta niiden lähettämiseen pakkaamisen jälkeen.
Mitä tulee laatu-, hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardeihin, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alueella:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjarasiaan tai rasiaan
Tiukkojen laatustandardien ja hygienian noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi sisältää sekä paljaat että esipakatut tuotteet: praliinit, suklaapatukat jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitila, varastotiloja ja lastaus-/purkamisalueita, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavarasi saapumisesta sen lähettämiseen, kun se on pakattu.
Mitä tulee laatustandardien, hygienian ja elintarviketurvallisuuden noudattamiseen, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjarasiaan tai rasiaan
Tiukkojen laatu- ja hygieniastandardien noudattaminen
Yksi suojatun työpajan erikoisuuksista on elintarvikkeiden pakkaaminen, joka vaatii kontrolloidun ympäristön (lämpötila, kosteus, hiukkassuodatin). Tämä voi koskea sekä paljaita että esipakattuja tuotteita: pralineja, suklaatikkuja jne.
Atelierilla on Naninnessa erityisesti tähän pakkaustyyppiin omistettu laitos. Siellä on puhtaita huoneita, joissa on välitilat, varastotilat ja lastaus-/purkamisalueet, jotka ovat täysin ilmastoituja. Näin kylmäketju taataan tavarasi saapumisesta sen lähettämiseen, kun se on pakattu.
Mitä tulee laatu-, hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardeihin, Atelier noudattaa tiukasti asiakkaittensa kanssa tiiviissä yhteistyössä määriteltyjä vaatimuksia.
Pakkaustavat, joita Atelier tarjoaa tällä alalla:
-laadullinen lajittelu
-pakkaaminen laatikkoon, pussiin, lahjapakkaukseen tai rasiaan
L’Atelier: etuoikeutettu kumppanisi pakkaamisessa
Päätoimintamme suojatyöpajassa, pakkaaminen, työllistää meillä noin sata henkilöä ja se jakautuu kolmeen erikoisalaan:
- käsin tehtävä pakkaaminen, jossa työ tehdään täysin käsin.
- koneellinen pakkaaminen kuuden eri tekniikan mukaan.
- elintarvikepakkaaminen hallitussa ilmassa ja lämpötilassa, erityisesti suunnitelluissa ja varustetuissa tiloissa elintarvikkeiden (suklaa, makeiset…) käsittelyyn.
Vahvuutemme 50 vuoden kokemuksessa pakkausalalla mahdollistaa sen, että voimme tukea sinua projektisi suunnittelusta alkaen, määrittäen kanssasi parhaan ratkaisun tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.
Etusi:
- Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
- Laatu ja aikarajat taattuja
- Henkilökohtainen kaupallinen seuranta
- Nopea ja joustava reagointi odottamattomiin tilanteisiin
- Logistiset helpotukset
L’Atelier: etuoikeutettu kumppanisi pakkaamisessa
Päätoiminta-alueemme suojatyöpajassa, pakkaaminen, työllistää meillä noin sata henkilöä ja se jakautuu kolmeen erikoisalaan:
- käsin tehtävä pakkaaminen, jossa työ tehdään täysin käsin.
- koneellinen pakkaaminen kuuden eri tekniikan mukaan.
- elintarvikepakkaaminen kontrolloidussa ilmassa ja lämpötilassa, erityisesti suunnitelluissa ja varustetuissa tiloissa elintarvikkeiden (suklaa, makeiset...) käsittelyyn.
Viidenkymmenen vuoden kokemuksella pakkausalalta autamme sinua projektisi suunnittelussa, jotta voimme yhdessä määrittää sinulle parhaiten sopivan ratkaisun tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan.
Etusi:
- Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
- Laatu ja aikarajat taattuja
- Henkilökohtainen kaupallinen seuranta
- Nopea ja joustava reagointi yllättäviin tilanteisiin
- Logistiset helpotukset
L’Atelier: teidän ensisijainen kumppaninne pakkaamisessa
Päätoimintamme suojatussa työpajassamme, pakkaaminen, työllistää meillä noin sata henkilöä ja se jakautuu kolmeen erikoisalaan:
- käsin tehtävä pakkaaminen, jossa työ tehdään täysin käsin.
- koneellinen pakkaaminen kuuden eri tekniikan mukaan.
- elintarvikepakkaaminen hallitussa ilmassa ja lämpötilassa, erityisesti suunnitelluissa ja varustetuissa tiloissa elintarvikkeiden (suklaa, makeiset…) käsittelyyn.
Vahvana 50 vuoden kokemuksella pakkausalalta, autamme teitä projektinne suunnittelusta alkaen määrittämään kanssanne teidän tarpeisiinne ja vaatimuksiinne parhaiten sopivan ratkaisun.
Etunne:
- Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
- Laatu ja aikarajat taattuja
- Henkilökohtainen kaupallinen seuranta
- Nopea ja joustava reagointi yllättäviin tilanteisiin
- Logistiset helpotukset
Yksinkertainen tekniikka, joka soveltuu kaikenlaisille tuotteille
Tekniikka
Yksi L'Atelierin hallitsemista mekaanisen pakkaamisen tekniikoista on lämpöherkän kalvon käyttö. Joustava ja kestävä kalvo suojaa ja/tai ryhmittelee tuotteesi. Läpinäkyvä tai painettu, se parantaa tuotteen esittelyä selkeällä ja houkuttelevalla tavalla käyttäjälle.
Tarvitsetko ratkaisua lämpöherkän kalvon käyttöön? Hyödynnä L'Atelierin asiantuntemusta ja pyydä tarjous verkossa!
Orgaanisten jätteiden käsittely
- Entsyymipohjainen kaava
- Suunniteltu panimoteollisuudelle.
- Edistää jätteiden metanisaatiota bioreaktoreissa.
- Vältetään biokaasun tuotannon "huiput ja syöksyt".
- Ei häiritse anaerobista sykliä mädättimessä.
OMINAISUUDET
- Lisää orgaanisten jätteiden arvostusta ja saatavuutta
- Edistää orgaanisen aineen saatavuutta mädättimessä
- Lisää mädättimen kokonaistuottoa
- Helpottaa siirtotoimia pumppaamalla
Työskentely pH: 6,3
pH: 6,3
Fyysinen tila: Neste
Liukoisuus: Täysin liukeneva
Tiheys: 1,015 +-0,10
Tuotenumero: ZEB002-20
Pakkaus: 1 x 20 L
Yksikkö: 1 kpl
Rasvakaivojen käsittely
- Entsyymipohjainen formula
- Sopii elintarviketeollisuudelle, kaupallisille keittiöille ja ravintoloille.
- Parantaa virtausta rasvakaivoon ja sieltä pois.
OMINAISUUDET
- Liuottaa rasvoja.
- Estää hajut ja tukkeumat.
- Estää tukosten muodostumisen putkistoissa.
pH: 7,5
Fyysinen tila: Neste
Väri: ruskea
Tiheys: 1,030 kg/l
Tuotenumero: ZGB001-20
Pakkaus: 1 x 20 L
Yksikkö: 1 kpl
PUHDISTUS- JA Rasvanpoistaja EKOLUOKITELTU KÄYTTÖÖN:
- Ammattimainen kaava, käyttövalmis.
- EU Ecolabel: BE/020/027.
OMINAISUUDET
- Ammattimainen puhdistus- ja rasvanpoistaja.
- Ei jätä jälkiä.
- Liuottaa ja poistaa helposti rasvat kaikilta kovilta ja sileiltä keittiöpinnalta.
- Sopii erityisesti liesituulettimien, keittolevyjen, keittiölaitteiden, laattojen ja työtasojen puhdistamiseen.
Fyysinen tila: Neste
Liukoisuus: Täysin liukeneva
Tiheys: 1,015 kg/l (20°C)
pH: 10,5
Tuotenumero: ENK001-75
Tuoksu: Ilman tuoksua
Pakkaus: 12 x 750 ML
Yksikkö: 12 kpl