Villiruusu - auttaa immuuni-, hengitys-, ruoansulatus- ja virtsajärjestelmien oikeassa toiminnassa. C-vitamiinin, joka on yksi voimakkaimmista antioksidanteista, ansiosta se suojaa DNA:ta, proteiineja ja lipidejä oksidatiiviselta vauriolta.
Kollageeni, joka muodostaa 30 % ihmisen proteiinimassasta, on vastuussa kehon solujen jatkuvasta uudistumisesta. Se määrittää ihon elastisuuden, kiinteyden ja oikean kosteutuksen.
D-vitamiini - edistää immuunijärjestelmän oikeaa toimintaa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja hyödyntämistä, auttaa lihasten oikeassa toiminnassa, ylläpitää terveitä luita ja hampaita sekä ylläpitää oikeita kalsiumpitoisuuksia veressä, ja osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.
Autoklaavi käytetään jäykkien säiliöiden (säilykepurkit, säilykelasit) sekä joustavien ja puolijäykkien säiliöiden (pussit, muovi) sterilointiin.
Malli 2 on saatavana 250, 390, 530 litran tilavuudella sähköisellä lämmityksellä.
Autoklaavissa on täysin automaattinen lämmityselementtien ohjaus ja manuaalinen venttiilien ohjaus.
Ohjaus tapahtuu JUMO DICON touch -ohjausyksiköllä.
Pääominaisuudet
Laite täysin ruostumatonta
Erinomainen ja siten energiatehokas ympäröivä eristys
Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kaikki ohjauskomponentit ovat saavutettavissa edestä ja käytettävissä pystyasennossa
Sisään- ja ulostulot käyttöaineille kompaktisti laitteen takana
Massiiviset ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit kahvoilla
Keskipakopumppu tasaisen lämpötilan jakautumisen varmistamiseksi
Tarkka lämpötilansäätö lisäelektronisten moduulien avulla ohjaa lämmityselementtien tehoa ja saavuttaa korkean tarkkuuden tuotteen lämpötilassa.
Ruisleipäseos
Ruisleipä -leipomoseos
Tumma murene, vahva kuori ja hyvät säilyvyysominaisuudet.
Tyypillinen maku ja houkutteleva aromi ruisleivästä, kuin valmistettu hapantaikinalla.
Helppo valmistaa, jopa leipureille, joilla ei ole kokemusta ruisleivän tuotannosta.
Helppo valmistaa, jopa leipureille, joilla ei ole kokemusta ruisleivän tuotannosta.
Optimaalisen uunipullistuman ja rapean kuoren saavuttamiseksi
Erittäin aromaattinen tyypillinen hapantaikinan aromi
Ruisleipä on itse asiassa yksi maailman terveellisimmistä viljoista!
Joitakin ruisjauhon vaikuttavimmista terveyshyödyistä ovat sen kyky auttaa taistelemaan diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja, painonnousua, syöpää, tulehdusprosesseja ja korkeaa verenpainetta vastaan.
Sivustollamme luetellut tuotteet ovat yleisimmin käytettyjä.
Voimme valmistaa kaikenlaisia leivän parannusaineita, leipomoseoksia, korvikkeita ja leivontahiivaa, jotka perustuvat Lactobacillus bulgaricus -bakteeriin, joita löytyy ympäri maailmaa.
Voimme mukauttaa tuotteitamme erityisiin vaatimuksiin maassasi.
Ainesosat: Orzo, naudanliha, tomaatti, auringonkukkaöljy, keltainen paprika, punainen paprika, vihreä paprika, tomaattipyree, sipuli, murskattu punainen paprika, paprika, mustapippuri, suola, vesi.
Akasiamehu on varhaisin ja sen kerääminen on erittäin vaikeaa. Tänä vuodenaikana mehiläisperheet tulevat ulos vaikeimmasta kaudestaan - talvesta. Lisäksi mehiläisillä on vain minimaalinen määrä hunajaa pesissään, ja tämä on heidän ensimmäinen tärkeä kukinta, josta niiden on kerättävä hunajaa sekä meille että itselleen. Akasiakukinta kestää hyvin lyhyen aikaa - vain 10 - 15 päivää. Tämä on myös hunaja, jolla mehiläiset talvehtivat. Meidän tilamme akasiamehu on lähes kirkasta väriä ja kiteytyy erittäin hitaasti. Se on tunnettu hienosta ja lempeästä maustaan ja aromistaan.
Tarjoamme teille Luomumehiläishunajaa - Akasia
Pitää ihon sisäpuolelta sileänä, joustavana ja silkkisenä
Kosteuttaa ihon syvimmät kerrokset
Säännöllisesti käytettynä hidastaa kudosten ikääntymisprosessia
Näkyvästi parantaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoa
Uudistaa sidekudoksen, ruston, luun, kollageenirakenteet silmämunassa ja hiuksessa
Ruokalisä AXANTAn olennainen komponentti on astaksantiini, erityinen karotenoidi, jota esiintyy luonnossa kasveissa ja eläimissä, ilman poikkeuksia, ja jota pidetään terveellisenä ravintona. Juuri astaksantiini värjää lohenlihan ja monet äyriäiset, joita nautitaan merenelävänä, sekä levät, mukaan lukien Haematococcus pluvialis. Astaksantiini on aine, jota ravintolisien kuluttajat etsivät erityisesti. Vuosiin vain johtavat ravintolisien valmistajat ovat valmistaneet tuotteitaan siitä.
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja hyödyntämistä, auttaa lihasten oikeassa toiminnassa, ylläpitää terveitä luita ja hampaita sekä ylläpitää oikeita kalsiumpitoisuuksia veressä ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Avantgarde-vitamiini C-olway auttaa tuottamaan kollageenia, joka ylläpitää terveitä verisuonia, luita ja ihoa. Säännöllinen C-olwayn käyttö ei ainoastaan tuo sinulle sileämpää ja säteilevämpää ihoa, vaan ennen kaikkea tukee immuunijärjestelmääsi ja aineenvaihduntaasi sekä vähentää väsymyksen tunnetta, mikä parantaa yleistä mielialaasi. Se on tällä hetkellä yksi maailman parhaista C-vitamiineista. 100 % luonnollinen.
Detocol on pesuaine, joka on suunniteltu puhdistamaan loisia, sieniä ja bakteereja kotona. Tämä ei ole matolääkitys, vaan ei-hylkivä ja ei-invasiivinen ravintolisä, kunhan sitä käytetään suositelluissa määrissä. On olemassa lukuisia ohjelmia puhdistamiseen, kuivaamiseen ja parantamiseen, jotka antavat nopeampia tuloksia. DetoColin rooli on auttaa puhdistamaan kehoa hitaasti kuukauden ajan ilman nälkiintymistä, pakotettua ulostamista ja elämäntapamuutoksia. Se on suunnattu ihmisille, jotka haluavat puhdistaa kehoaan kotona.
Tämä on ensimmäinen Euroopassa vapaasti saatavilla oleva koostumus, joka sisältää lunasinia - ainutlaatuista proteiinia luonnossa, joka herättää suuria tunteita ja toiveita ihmiskunnassa monilla tieteenaloilla tapahtuvassa läpimurrossa.
Huomio! Yksi kapseli LunaColia sisältää 5 milligrammaa, joka on saatu puolalaisella menetelmällä, ja se sisältää 10 % biologisesti aktiivista lunasinia, mikä antaa 0,5 milligrammaa tätä proteiinia puhtaassa muodossa.
Autoklaavi käytetään jäykkien säiliöiden (säilykepurkit, säilykelasit) sterilointiin.
Malli 1200, jonka säiliön halkaisija on 1200 mm, tarjotaan vakiona kahden neljän autoklaavikennon kapasiteetilla.
Malli 1400, jonka säiliön halkaisija on 1400 mm, tarjotaan vakiona kahden viiden autoklaavikennon kapasiteetilla.
Käyttövesihöyryn suihkauttavat autoklaavit toimitetaan JUMO mTRON -ohjausjärjestelmällä, jossa on monitoimipaneeli 840.
Pääominaisuudet
Laite täysin ruostumaton
Erinomainen ja siten energiatehokas eristys
Bajonettisuljin on toteutettu samanaikaisesti automaattisella (rakennettuna pneumatisella sylinterillä) sekä manuaalisella (käsipyörällä) toiminnolla.
Kuljetusketju autoklaavikennon kuormaukseen ja purkuun autoklaavissa (valinnainen)
Kierrätyspumppu varmistaa prosessiveden intensiivisen kierron.
Prosessi- ja ohjelmasäätö JUMO mTRON
E NUMERO VAPAA LEIPÄPARANTAJAT
E Vapaa Leipäparantaja on moderni monikäyttöinen leipälisäaine. Tämä leipäparantaja on taatusti vapaa kaikista aineista, jotka on järjestetty Euroopan E-numerointijärjestelmän mukaan. E Vapaa Leipäparantajaa voidaan käyttää suoraan, viivästytetysti tai keskeytetyssä käymisprosessissa.
Paras mahdollinen leipä kuluttajille ilman, että turvallisuudesta tai käsityön standardeista (kuplien hallinta hitaassa kohotuksessa, valmiit tuotteet, jotka täyttävät kuluttajien odotukset jne.) tingitään, on todellinen haaste.
Kun käytetty jauho ei myöskään sisällä lisäaineita, teollinen toimija voi näin ollen korostaa, että sen leipä on täysin lisäaineeton.
Gluteeniton
Tarjoamme yli 100 erilaista gluteenitonta tuotetta.
Gluteeniton leipä on olennainen osa gluteenitonta ruokavaliota.
Gluteenittomia tuotteita voidaan käyttää seuraavien gluteenittomien ruokien valmistamiseen: leipä, pannukakkuseos, jälkiruoat ja muut.
Gluteenittomien ruokien sisällyttäminen gluteenittomaan ruokavalioon on erittäin tärkeä näkökohta.
Gluteeniyliherkkyys tunnetaan keliakiana.
Gluteeniton ruokavalio on ainoa tehokas hoito, joka varmistaa, että keliakiaa sairastavilla potilailla on erinomainen ruoansulatus, mikä ilmenee kliinisten oireiden häviämisenä. Verikokeiden tulosten normalisoituminen ja normaalin suolen limakalvon rakenteen palautuminen.
Keliakia, tai niin sanottu gluteeni-enteropatia, on perinnöllinen sairaus. Ikävä asia on, että useimmat potilaat elävät ilman diagnoosia, antaen oireensa muiden sairauksien piikkiin. Näitä ovat: ripuli, ravintoaineiden imeytymishäiriö, anemia. Nämä ilmenemismuodot johtuvat ohutsuolen vaurioista gluteenin käytön seurauksena.
Oracle on todellinen antioksidanttibomba. Kuivattujen hedelmien, vihannesten ja mausteiden uutteiden lisäksi Oracol-lisäaine sisältää glutationia ja L-kysteiiniä. Se vaikuttaa myös kehoon ainesosiensa kautta, jotka aktivoivat sen luonnollisen antioksidanttimekanismin. Se on näin ollen ensimmäinen monimutkainen antioksidanttilisä markkinoilla, joka antaa ihmiskeholle voimakasta tukea taistelussa vapaita radikaaleja vastaan.
Leipäparannus MAX-WAY
Täydellinen yhdistelmä ainesosia vehnäleivän, sämpylöiden, leipien ja croissanttien parantamiseen.
Leipäparannus kaikille vehnäleiville, sämpylöille, leiville, rullille ja croissantteille.
Lisää merkittävästi leivän tilavuutta.
Parantaa elinikää, rakennetta ja pehmeyttä.
Parantaa murupintojen ominaisuuksia.
Hieno huokoisuus - joustavuus ja vakaus.
Säätää taikinan tarttuvuutta - valkaisu.
Vähentää taikinan tarttumista.
Parantaa kuoren väriä.
Vahvistaa gluteenia ja parantaa taikinan fysikaalisia ominaisuuksia.
Edistää valmiiden tuotteiden tuotantoa suuremmassa tilavuudessa, riippumatta jauhon laadusta.
Saat standardilaatuisia tuotteita jauhosta, jolla on heikentyneet leivontakyvyt. Leipä herää valkoisella murulla ja punertavalla kuorella. Lisää valmiiden tuotteiden tuottoa lisäämällä jauhon vedenimukykyä.
MAX-WAY:tä käytetään taikinankäsittelyn optimointiin.
Parannusaine spagettia, makaroneja, vermicelliä, nuudeleita ja pastaa varten.
Tämä tuote mahdollistaa pastan ja nuudelien valmistamisen "ei-durumvehnäjauhoista". Parannusaineen avulla voidaan käyttää - tavallista vehnäjauhoa, riisiä ja maissia tai sekoitettuja jauhoja. Pasta ja nuudelit ovat samaa laatua kuin perinteinen pasta, joka on valmistettu durumvehnäjauhosta. Valmiin tuotteen hinta laskee yli kolme kertaa. Ei eroa laadussa verrattuna perinteiseen tuotteeseen.
Valmiit tuotteet omaavat hyvin kehittyneen kiillon, värin, lujuuden, hyaliinisen pinnan, ja ne lisäävät tilavuuttaan keitettäessä. Parannusaine lisää veden imeytymistä ja parantaa taikinan ominaisuuksia käsittelyn aikana. Tällä parannusaineella valmistetut tuotteet kypsyvät ilman, että ne tarttuvat toisiinsa, ja niillä on miellyttävä tuoksu ja maku. Valmiit pastatuotteet keitetään lyhyemmässä ajassa eivätkä ne hajoa. Teknologisen prosessin kesto lyhenee ja energiankulutus vähenee. Kuivausaika valmistuslaitoksessa lyhenee.
LEIPÄPEHMENNYTIN BIO-TOP SOFT
LEIPÄPEHMENNYTIN BIO-TOP SOFT LEIPÄPARANTAJANA KAIKENTYYPPISILLE VEHNÄLEIVILLE, SÄMPYLÖILLE, LEIPÄTANGOILLE JA CROISSANTEILLE.
Parannettu murun pehmeys ja rakenne
Tuotantoteknologian yleinen parantaminen
BIO-TOP SOFT pitää leivän pehmeänä ja tuoreena pitkään. Leivonnaisten murun tuoreuden säilyttäminen on tärkeä laatuparametri. Murun tuoreuden menetys, eli vanheneminen, vaikuttaa merkittävästi leipureiden talouteen, sillä vanhentuneet palautukset voivat muodostaa 10-15 % tuotannon määrästä.
BIO-TOP SOFT:lla on erinomaiset tuoreuden säilyttämisominaisuudet, mikä pidentää murun pehmeyttä ja kimmoisuutta varastoinnin aikana.
BIO-TOP SOFT:n käytön keskeiset edut tuoreuden säilyttämisessä ovat:
Merkittävä vanhentuneiden palautusten ja niihin liittyvien kustannusten väheneminen.
Säilytetty murun pehmeys: BIO-TOP SOFT ylläpitää murun pehmeyttä.
Säilytetty murun kimmoisuus: BIO-TOP SOFT säilyttää murun kimmoisuuden, mikä parantaa suun tuntumaa varastoidussa leivässä.
Luonnollinen hunaja Yrtit - Popovit, Kalofer - Popov-perheen monikukkahunaja kerätään kesä- ja heinäkuussa akasiapölytyksen jälkeen. Tänä vuodenaikana mehiläistarhauksen biologisella alueella kukkii monenlaisia villiyrttejä. Popov-perheen yrttihunaja on voimakkaan makuista, sen väri on punertava ja siinä on melko intensiivinen aromi. Tunnetta on muun muassa aasiapihka, lime, laventeli, villi korianteri ja muita yrttejä.
Tarjoamme teille orgaanista hunajaa - Yrtit
100 % luomuhunajaa, joka on saatu keskipakoistamalla;
Tuote säilytetään erityisessä tilassa lämpötilassa 15–25 °C ilman auringonvaloa;
Vastaa kaikkia BAABH:n vaatimuksia (asetus nro 26 vuodelta 2010);
Sertifioitu Balkan Biosert;
Pakkaukset:
0,410 kg.
Biologinen mesimäntyhunaja Manova - Popovi, Kalofer - Mehiläistarhamme Manova-hunaja on erityinen hunajatyyppi, joka ei synny kukkien nektarista, vaan makeasta mehusta, jota erittyy tammen silmuista ja lehdistä, nimeltään mana tai hunajaruoste. Sieltä tulee myös hunajan nimi. Manova-hunaja kerätään kesällä - heinä-elokuussa, jolloin on kuuminta. Vain silloin tammi erittää hunajaruostetta. Mehiläiset keräävät sitä ja tekevät siitä paksua, tummaa hunajaa, jossa on alhainen vesipitoisuus. Väri on tummempi kuin nektarihunajamme ja siinä on punertava sävy. Maku on voimakkaampi (hieman karvas), ja siinä on erittäin miellyttävä tammen/puun aromi. Voit myös aistia kevyen maun villistä timjamista ja mintusta.
Huomio: Hunaja voi olla nestemäistä tai kiteytynyttä /sokerisoitunutta/. Kiteytyminen
Marinoimme kanan reisi- ja rintafileet erityisellä seoksella ja jätämme ne kahdeksi päiväksi. Leikkaamme ohuiksi viipaleiksi ja pujotamme vartaisiin. Kypsennämme ne ja pakkaamme riisin kanssa, joka on kuuluisa maku Turkin keittiössä. Voit vain lämmittää sen mikroaaltouunissa tai pannulla ja nauttia siitä.
Munankorvikkeet
Meidän munankorvikevalikoimamme on erinomainen, täysin luonnollinen munankorvike kaikentyyppisille leiville, illallispyöryköille, kahvikakuile, koville leiville, makeille leiville, hiivalla kohotetuille donitseille, valmiiksi paistettaville leiville ja useimmille kekseille.
Tarjoamme seitsemää erilaista ''Vegaanista leipää''.
Munia löytyy melkein joka puolelta, tai ainakin tämä on ensimmäinen vaikutelma ihmisistä, jotka syistä tai toisista pitäisi välttää niitä.
Munien korvaaminen ruoassa, jossa ne ovat keskiössä (omeletti tai munakokkeli), on vaikeaa, mutta on silti ruokia, jotka onnistuvat tehtävässä leivonnassa, salaateissa, pannukakuissa, leivässä ja muussa.
Munalle allergiset
Munat koostuvat erilaisista proteiineista. Vaikka useimmat ihmiset ovat allergisia proteiinille, on myös niitä, jotka ovat allergisia munankeltuaisille. On suositeltavaa välttää molempia.
Munien välttämiseen tarkoitettua ruokavaliota voidaan helposti muuttaa munankorvike tuotteilla.
Nämä "vegaaniset munat" eivät aiheuta sivuvaikutuksia ihmisille, jotka eivät voi nauttia munia.