Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.
KASAGin asiantuntijat ovat teollisten keittosysteemien asiantuntijoita, jotka keskittyvät keittokattiloiden valmistukseen sekä hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, vihannesten ja kastikkeiden tuotantoon. Keittimet, jäähdyttimet, kondensaattorit, putkistot ja venttiilit on suunniteltu aseptisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Bakteerisaastumisen tai ristiin saastumisen estäminen on erittäin tärkeää. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakerimekaanisilla tiivisteillä ja toiminnallisella CIP-järjestelmällä (Cleaning In Place).
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseemme yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Dynaamisessa markkinaympäristössä uudisrakentaminen, muutostyöt, tuotannon laajentaminen ja prosessien optimoinnin jatkuvasti hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat tukevat ja opastavat teitä kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissanne elintarviketekniikassa, mukaan lukien suunnittelu, insinöörityö, valmistus, putkistotyöt ja asennus. Lisäksi KASAGin asiantuntemus on käytettävissänne energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliötekniikan alueilla.
KASAGin kumppanina voitte luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Uusien rakennusten, muutosten ja tuotannon laajennusten osalta tarjoamme alueellisen elintarviketeollisuuden tarpeisiin laajoja palveluja jäykkien putkien rakentamisessa ja asennuksessa, yhdistettynä erikoislaitteiden rakentamiseen.
KASAG-juuston sekoitin erottuu homogeenisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä.
Pohja sekä vaippa ovat jäähdytettyjä ja varustettu tiiviillä hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-tuorejuustosekoitin on helppo siirtää käsinosturilla.
KASAG-säiliö sulatettaville juustoille on varustettu ankkuroidulla sekoittimella, jossa on raappa. Se on varustettu pumpulla ulostulossa.
Ohmisen lämmitys on jatkuva, hellä prosessi tuotteille, erityisesti hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin kypsennysmenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä energiatehokkuuden ja tuotteita kunnioittavien keskeytyksellisten kypsennysprosessien tueksi
Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö tuo merkittävää etua energiatehokkuudessa ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessisuorituksen verrattuna suoran höyryn käyttöön lämmitysfluidina. Vesilämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät tarjoavat optimaaliset olosuhteet erityisesti vaakasekoittimille.
Glukoosikontti varusteilla
glukoosin (rypälesokerin) käsittelyyn
Liikkuva KASAG-glukoosikontti on vakuuminkestävä ja varustettu tasosensorilla ja pumpulla.
Taikinarumpu murskaimella
leipomoteollisuudelle
Taikinarumpu murskaimella on erityisesti suunniteltu pikkuleipäteollisuutta varten.
KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneet keittokattiloiden ja teollisten keittojärjestelmien rakentamiseen hedelmäpohjaisten tuotteiden, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen. Kokonaisjärjestelmät, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, kondensoitimen, putkistot ja venttiilit, rakennetaan nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti aseptisessa toteutuksessa. Tuotteen saastumisen välttäminen mikrobiologisista tai ristiin saastumisista on keskeistä. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakeri- ja liukurenkaantiivisteillä sekä toimivalla CIP-laitteistolla (Cleaning In Place).
Mukautamme jokaisen asiakkaan tarpeet, rakennamme heille yksilöllisiä tai modulaarisesti suunniteltuja järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Ohmisen lämmitys I Automaattinen sulku I Kuuma vesi - Ohmisen lämmitys on huolellinen ja jatkuva prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin kypsennysprosesseihin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkauksensa alueella.
Automaattinen nopea sulku on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden tuominen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat prosessietuja ja vapauttavat operaattorin raskailta ja intensiivisiltä töiltä.
Astioiden kallistusasema turvalliseen käsittelyyn
KASAGin kaksoiskallistusasema integroituine punnituskennoineen varmistaa astioiden yksinkertaisen käsittelyn, jotta astioissa olisi mahdollisimman vähän jäämiä.
KASAG-hillokeuuni käytetään teollisilla uunikeittolinjoilla hillojen ja hyytelöiden valmistukseen. Hillo tai hyytelö siirretään pumpun avulla kuumiin jäykkiin putkiin. Staattiset sekoittimet varmistavat erinomaisen lämmönsiirron ja erittäin lyhyet prosessiajat.
Suklaan lämmityslaitteisto
KASAG-lämmityslaitteistoa käytetään suklaan lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, homogeenisuuden säilyttämiseen ja suklaata sisältävien tuotantoprosessien optimointiin.
KASAG-käsinekaappi on tarkoitettu käsittelyjen ja tarkastusten suorittamiseen steriilien prosessien aikana. Käsinekaapissa, jossa on syöttöaukko, on tärisevä siivilä, ja sitä käytetään jauhemaisten tuotteiden täyttämiseen säkkeihin.
KASAG-säkkikaasutuskammiota käytetään tuotteiden steriiliin sulkemiseen säkkeihin. Kammiosta poistetaan ilma (tyhjiö) ja sen jälkeen se täytetään typellä. Laite täyttää tiukimmat hygieniavaatimukset. Ripustus voidaan helposti säätää säkin koon mukaan.
Tyypilliset ominaisuudet:
• vähäinen leikkaus säästää massaa
erittäin toimintavarma
• jopa ATEX-mallissa ilman prosessiteknisiä vaatimuksia käytettävissä
• rajoittamaton kuiva käyttömahdollisuus
Ilmakäyttöisiä kalvopumppuja käytetään kaikkialla, missä tuotteita on siirrettävä helposti ja hellävaraisesti. Pumppujen toimintaperiaate mahdollistaa vähäleikkaisen siirron ohuista erittäin viskoosiin aineisiin. Optimaalisessa massassa vähäinen leikkaus säästää massaa ja kiinteitä aineita suspensioissa.
Rakenne on erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen tai ohjattava, ja sitä voidaan käyttää jopa ATEX-mallissa ilman prosessiteknisiä vaatimuksia. Tämän seurauksena prosessit ovat säiliöiden tyhjentäminen ilman valvontaa, esivalmisteiden täyttäminen, yksinkertaiset siirrot aina annostelutehtäviin saakka.
Siirtonopeus: 0 - 54'000 l/h
Paineet: jopa 16 bar
Lämpötilat: jopa 110 °C
Tyypilliset ominaisuudet:
• Laaja viskositeettialue
• Hellävarainen, matalan leikkauksen siirto
• Maksimaalinen imukyky
• Kuivakäynnin kestävä
• Käännettävä
• Pitkät käyttöajat ja helppo huolto
Letkuleikkuripumput on suunniteltu kestävään käyttöön. Ne soveltuvat matala- ja korkeaviskositeettisten, viskoosisten, herkkiä, leikkausherkkiä, aggressiivisia, hankaavia, puhtaita tai kiinteitä aineita sisältävien siirtomateriaalien käsittelyyn. Liikkuvien osien, kuten tiivisteiden, puuttuminen luo ainutlaatuisen eristyksen pumpun ja siirtomateriaalin välille ja vähentää huollosta johtuvia seisokkiaikoja minimiin.
Siirtokapasiteetti: 0 - 130'000 l/h
Paineet: jopa 15 bar
Lämpötilat: jopa noin 80 °C
Uusi CEREX-leivänpaahdin on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja prosessiturvalliseksi.
Uuden muotoilunsa ja monikerroksisen eristyksen ansiosta tämä leivänpaahdin tarjoaa optimaalista tehokkuutta ja luotettavuutta. Uuden putkilevyn poistojärjestelmän avulla kaikki putkipohjat voidaan poistaa ja asentaa uudelleen ulkopuolelta. Tämä helpottaa puhdistusta ja vähentää seisokkiaikoja.
Yksityiskohdat:
- Jopa 2000 kg / h
- Lämpötilat 230-300 °C
- Saatavana yksittäisenä tai kaksivyöhykkeenä
- Moderni muotoilu
- Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
- Tehokas hiukkasten poistojärjestelmä (PRS)
- Uusi monikerroksinen eristys kylmille pinnoille ja vähennetyt lämpöhäviöt
Moderni, modulaarinen, helppo puhdistaa ja perustuu luotettavaan prosessiin. CEREX-pähkinäpaahdinkoneet tarjoavat lukuisia etuja verrattuna olemassa oleviin koneisiin.
Super-säkit / Big-Bagit käytetään yleisesti materiaalin kuljetukseen.
500 kg kuormitus per asema - korkeussäätölaite
Kettinki ja ketjupussi
Vaihtoventtiili asemasta 1 asemaan 2 kaksoisasemalle
Vaihtoehto: Punnitusjärjestelmä täyttämiseen, metallinilmaisin
Ei pölypäästöjä
Ei hävitettyä tai pidätettyä tuotetta
CEREX käyttää erityisesti kehitettyä Tumbler-suodattimia
Tuote jakautuu nopeasti suodatinlavoille. Tämä vähentää painetta alimpaan tuotteeseen, joka on kosketuksessa suodatinpinnan kanssa, ja minimoi siten kulumista.
Jokaisella hiukkasella on sama oleskeluaika
Suodatin liikuttaa tuotetta kaikissa kolmessa ulottuvuudessa
Heittotoiminnot ovat säädettävissä
Oleskeluaikoja voidaan muuttaa vaivattomasti
Rakennuksesi mekaaniset kuormitukset minimoidaan
Suodattimet puhdistuvat jatkuvasti suurikokoisilla palloilla
Suodatin on suunniteltu siten, ettei siinä ole jäämätuotteita
Täysin suljettu muotoilu estää pölyn pääsyn ilmaan
Lavat ovat vaihdettavissa
Useita lavoja on mahdollista käyttää murtumissa
CEREX-säiliöt on suunniteltu erityisesti pinnoitetuille tuotteille.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö, esim. pinnoitetulle tuotteelle
Tilavuus noin 2700 litraa
Koko noin 1070 x 1260 x 2320 mm korkea
Säiliö ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista (elintarvikelaatu)
Täyttöaukko ylhäällä avattavalla ovella ruostumattomasta teräksestä, liimattu tiiviste, pidetään paikoillaan oman painonsa avulla
Vapautus sivuovesta ruostumattomasta teräksestä, noin 870 x 370 mm, helppo puhdistaa, lukolla ja tiivistysliimalla
Patentoitu Bichsel-järjestelmä mahdollistaa tuotteesi tasaisen höyrylämmityksen.
Sen astia-geometria ja höyrynottoprosessi mahdollistavat astian täyttämisen suuremmalla materiaalimäärällä ilman laadun heikkenemistä. Tämän ansiosta kolme CEREX-keitintä voivat saavuttaa suuremman tuottavuuden kuin neljä tai useampi perinteisen rakenteen keitin.
Yksityiskohdat:
Tilavuus: 2700 litraa
Paine: jopa 4,5 bar
Kapasiteetti: jopa 500 kg / h
Paineohjattu tai paine- / lämpötilasäädetty
Prosessiin optimoitu astia-geometria
Kansi, jossa on optimoitu sisägeometria kuollut alueen välttämiseksi
Eri sekoitus- ja keittojaksoja voidaan ohjelmoida
Helppo puhdistaa
Eristeellä tai ilman.
CEREX on suunnitellut pinnoitusrumpunsa siten, että tuotevuode voidaan muotoilla tarkkojen spesifikaatioiden perusteella. Tämä optimoi pinnoitus tulokset minimoidulla kulumisella.
- 1200 mm:n halkaisija tarjoaa joustavuutta kaikkien viljatyyppien pinnoittamiseen
- Eristetty kansi suojaa lämmitysalueelta
- Helppo käyttö
- Nopea ja helppo huolto
- Sujuva toiminta
- Sopii vähäsokeriseen pinnoitukseen
- Erityisesti suunnitellut mukautuvat suuttimet takaavat täydellisen hallinnan lannan lisäämisessä
- Lämmitetyt lohkot sisäisillä putkistoilla
- Lämmitetyt suuttimet
- Yksilölliset suutinkoot ja kulmat
- Jokainen suutin voidaan valita ohjauspaneelista
- Helppo puhdistaa
- Kaikki lohkot ovat modulaarisia ja konfiguroitavia