Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (49)

Kattavat palvelut ja laitteet, - laitteet elintarviketeollisuudelle

Kattavat palvelut ja laitteet, - laitteet elintarviketeollisuudelle

Erityislaitteet, tuotannon apuvälineet, putkistojen rakentaminen, kokoonpano Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin mahdollisuudet, joita ei ole täysin hyödynnetty, edustavat jatkuvia haasteita, jopa elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat tukevat ja opastavat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla suunnittelun, insinöörityön, valmistuksen, putkistojen rakentamisen ja kokoonpanon avulla. Lisäksi saat käyttösi KASAGin asiantuntemuksen energian talteenoton (uusiutuvat energialähteet) ja paineastiarakentamisen alueilla. KASAGin kumppanina voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Ruokapakkaukset

Ruokapakkaukset

Korkein puhtaus, tiivistettävyyden varmistaminen ja tehokas logistiikka. Mopac tarjoaa laajan valikoiman standardi- ja räätälöityjä pakkauksia. Korkealaatuiset tuotteet takaavat optimaalisen säilyvyyden, parhaan tiivistettävyyden ja harkitun muotoilun, joka täyttää kaikki logistiset vaatimukset. Tavoitteena on varmistaa elintarvikkeiden säilyvyys. Asiantuntevat asiantuntijat ottavat pakkauksien kehittämisessä ja tuotannossa huomioon kaikki olennaiset tekijät. Vain sopivimmat materiaalit ja teknologiat otetaan käyttöön. Valikoimamme kattaa muun muassa pakkauksia: Jogurtille Margariinille ja voille Keksille ja konvehdeille Mohrenpäille (suklaapäät) Raesokerille ja jälkiruoille Jäätelölle Pikaruokalle ja mukaan otettavalle ruoalle Valmiille aterioille, salaateille, lihalle ja juustolle Käteville elintarvikkeille Catering- ja herkkupakkauksille Kansiin Annoskupeille ja annoslusikoille
Kuivain - Uusi Lausunto Elintarvikkeiden Kuivaamisessa

Kuivain - Uusi Lausunto Elintarvikkeiden Kuivaamisessa

Moderni, modulaarinen, helppo puhdistaa ja perustuu luotettavaan prosessiin. Uusi CEREX-kuivain tarjoaa lukuisia etuja verrattuna olemassa oleviin järjestelmiin.
Diatomiitti - Elintarvikelaatu maataloudelle

Diatomiitti - Elintarvikelaatu maataloudelle

Diacellite Nutri on fossiilista maata, joka on peräisin 5–100 miljoonaa vuotta vanhoista diatomeista. Sitä käytetään varastoitujen viljojen hyönteismyrkkynä, sekä viljakasvien, kuten vehnän, maissin, rypsin, perunan, punajuurien ja muiden torjunnassa tuholaisia vastaan. Hyväksytty käytettäväksi luomutuotannossa. Ei sisällä kemiallisia tai luonnollisia lisäaineita.
Big Bag Tyhjennysasema

Big Bag Tyhjennysasema

Big Bag Tyhjennysasema Kuljetinadapterilla
ruskea vasikanliemike - ilman lisättyä suolaa, gluteeniton

ruskea vasikanliemike - ilman lisättyä suolaa, gluteeniton

Tutustu Lucul SA:n erityisesti herkuttelijoille ja herkuttelijoille suunniteltuun uuteen 100 % luonnollisten pohjien valikoimaan, joka huolehtii terveellisestä ruokavaliosta. Tyylikkäät metalliset pakkauksemme suojaavat gluteenittomia ja lisätyttömiä suoloja sisältäviä pohjiamme. Yli 80 vuoden käsityötaidon yhdistäminen hienovaraiseen perinteiden ja aitouden sekoitukseen on mahdollistanut tämän uuden, runsaan makumaailman kehittämisen, joka tuo makua ja intensiivisyyttä ruokiisi. Inspiroidu uusista makusävyistä!
Astiat ja Säiliöt

Astiat ja Säiliöt

Etsitkö optimaalista keräys- tai sekoitusastiaa arvokkaille nesteillesi?
Akrylonitriili-Butadieeni-Styreeni Kalvo | ALMAPACK ABS - Hajuttomat ja mauttomat ABS-kalvot elintarvikepakkaamiseen

Akrylonitriili-Butadieeni-Styreeni Kalvo | ALMAPACK ABS - Hajuttomat ja mauttomat ABS-kalvot elintarvikepakkaamiseen

VÄRI valkoinen, opaalinvärinen tai värillinen. KEMISET OMINAISUUDET Kosketus rasvan ja öljyn kanssa: hyvin soveltuva, naarmunkestävä. KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET Voipakkaus Astiat Tekniset sovellukset. TOIMINNALLISUUS Erittäin hyvät syvävetominaisuudet. YMPÄRISTÖ Tämä materiaali on kierrätettävä PCR (kuluttajilta kerätty kierrätetty muovi) PIR (teollisuudelta kerätty kierrätetty muovi).
Laitteiden rakentaminen, säiliöiden rakentaminen elintarviketeollisuudelle

Laitteiden rakentaminen, säiliöiden rakentaminen elintarviketeollisuudelle

Räätälöidyt ratkaisut elintarviketeollisuudelle: - Automaattiset miehenluukut, - Laitteet, erikoisrakenteet, - Astiat, sekoitusastiat, sekoittimet
Rasvan sulattaja ja rasvaöljyasema - rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvan sulattaja ja rasvaöljyasema - rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvakeitin KASAGin rasvakeittimet ovat kompakte laitteita, jotka on suunniteltu palmuydinrasvan, palmuöljyn, kookosrasvan ja voirasvan sulattamiseen. Näin saatu nestemäinen rasva pidetään halutussa lämpötilassa keräysastiassa tuotantoprosessia varten. KASAG suunnittelee koon ja rakenteen asiakkaan vaatimusten mukaan. Rasva-öljyasema KASAGin rasva-öljyasema on laajennus rasvakeittimelle ja sitä käytetään ainesosien sekoittamiseen nestemäiseen rasvaan. Laitteet ovat perustason rungolla, jossa on tasoitusjalat. Kaikki komponentit on asennettu valmiiksi liitettäväksi. Kuuman veden valmistus ja säätö tapahtuu lämpötilansäätölaitteen avulla tai liittämällä olemassa olevaan kuuman veden verkkoon.
Rasvan sulatuspata ja rasva-öljyasema - Rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvan sulatuspata ja rasva-öljyasema - Rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvakeitin KASAGin rasvakeittimet ovat kompakteja laitteita, jotka sulattavat rasvapalaset palmuöljyyn, kookosöljyyn ja tiivistettyyn voihin. Keräimessä saatu neste pidetään halutussa lämpötilassa vastaavaa tuotantoprosessia varten. KASAG määrittelee koon ja mitoituksen asiakkaan vaatimusten mukaan. Rasva/öljyasema KASAGin rasva/öljyasema on laajennus rasvakeittimelle ja se palvelee nesteen lisäaineiden lisäämistä. Laitteet on asennettu säädettävillä jaloilla varustetulle perustalle. Kaikki osat on asennettu liitännöille valmiiksi. Kuuman veden käsittely ja säätö toteutetaan lämpötilan ylläpitolaiteen avulla tai liittämällä olemassa olevaan kuuman veden verkostoon.
Prosessikontit ja säiliöt - kemian ja elintarviketeollisuudelle

Prosessikontit ja säiliöt - kemian ja elintarviketeollisuudelle

Vesivaarallisille tai niiden käsittelylle haitallisille nesteille varastoinnin tehtävä on hoidettava vastuullisesti. Vastavien prosessikonttien, säiliöiden, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon erilaisia tekijöitä. Ne suunnitellaan säädösten, kuten PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten Baselin kemikaalistandardi BN76, mukaan ja valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessikontit ja säiliöt sisältävät puoliputkikeloja, takkeja tai laserhitsattuja rakenteita (tyynylevyt) lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön. KASAG on asiantunteva paikka, jos etsit korvausta, muutosta, laajennusta tai täydellisten säiliölaitosten uudistamista. Jaamme vastuusi.
Rasvan sulatusjärjestelmät ja rasvaöljyasema - kiinteiden rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvan sulatusjärjestelmät ja rasvaöljyasema - kiinteiden rasvapalojen sulattamiseen elintarviketeollisuudessa

Rasvan sulatusjärjestelmät KASAGin rasvan sulatusjärjestelmät ovat kompakteja järjestelmiä, jotka on suunniteltu palmuydinrasvan, palmuöljyn, kookosrasvan ja tiivistetyn voin rasvapalojen sulattamiseen. Näin saatu nestemäinen rasva pidetään keräysastiassa tietyssä lämpötilassa, jotta sitä voidaan käyttää vastaavassa tuotantoprosessissa. KASAG määrittää koon ja muotoilun asiakkaan vaatimusten mukaan. Rasvaöljyasema KASAGin rasvaöljyasema on laajennus rasvamelttimelle ja sitä käytetään ainesosien sekoittamiseen nestemäiseen rasvaan. Laitteet asennetaan tukirakenteelle, jossa on tasoitusjalat. Kaikki rakennetut komponentit ovat valmiita liitettäväksi. Kuumavesikäsittely ja säätö tapahtuu temperointiyksikön tai olemassa olevan kuumavesiverkoston kautta.
Prosessi- ja Varastotankit - Kemian ja Elintarviketeollisuudelle

Prosessi- ja Varastotankit - Kemian ja Elintarviketeollisuudelle

Vesille haitallisten nesteiden varastointi tai käsittely ovat vastuullisia tehtäviä. Prosessitankkien, varastotankkien ja vastaavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon monia erilaisia tekijöitä. Ne mitoitetaan viitearvojen mukaan, esim. PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten kemiallisten standardien "Basler Chemienorm" BN76, mukaan, ja ne toteutetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessitankeissa ja varastotankeissa on puoliputkista valmistettuja lämmitys- ja jäähdytysputkia, vaippoja tai laserhitsattuja rakenteita (Pillow Plates). KASAG on asiantunteva kumppanisi säiliöiden täydellisten järjestelmien vaihtamisessa, muuntamisessa, laajentamisessa tai uudisrakentamisessa. Jaamme vastuusi.
Laajennetut palvelutarjoukset ja laitteet elintarviketeollisuudelle, erityislaitteet, tuotannon apuvälineet,

Laajennetut palvelutarjoukset ja laitteet elintarviketeollisuudelle, erityislaitteet, tuotannon apuvälineet,

kova putkistojen rakentaminen, asennus Dynaamisessa markkinaympäristössä uudet rakennukset, muutokset, tuotannon laajennukset ja prosessien optimoinnin täysin hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita, myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat auttavat ja tukevat sinua kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissasi elintarviketeknologian alalla, mukaan lukien suunnittelu, kehitys, tuotanto, kova putkistojen rakentaminen ja asennus. Lisäksi saat hyötyä KASAGin asiantuntemuksesta energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliöiden rakentamisen aloilla. KASAGin ollessa kumppanisi voit luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.
Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Prosessisäiliö - Kemian ja Elintarviketeollisuudelle

Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Prosessisäiliö - Kemian ja Elintarviketeollisuudelle

Vesivaarallisten nesteiden varastointi tai niiden käsittely on vastuullinen tehtävä. Sopivien prosessitankkien, varastotankkien ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentamisessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Ne suunnitellaan sääntöjen, kuten PED (AD-2000, SVTI, EN13445) tai erityisten standardien, kuten Baselin kemianormin BN76, mukaan ja valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Prosessitankeissa ja varastotankeissa on puoli-putkikierukoita, kaksoisseiniä tai laserhitsattuja rakenteita (Pillow Plates) lämmitys- ja jäähdytystarkoituksiin. KASAG on asiantunteva kumppani täydellisten säiliöjärjestelmien korvaamiseen, muuntamiseen, laajentamiseen tai uudelleenrakentamiseen. Otamme vastuusi yhdessä.
Sekoittamisteknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Sekoittamisteknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Hedelmätarvikkeiden, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden valmistamiseksi käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoitusjärjestelmiä. Sekoitinlaitteet ovat elintärkeitä korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi. Pääasiallinen tavoite on varmistaa tasainen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen soveltamalla mahdollisimman alhaista leikkausvoimaa tuotteen paloihin. Tämän ansiosta voidaan toteuttaa lyhyitä prosessiaikoja yhdessä laadukkaiden prosessilaitteiden kanssa, ja KASAGilla on sinulle ihanteellinen sekoitusteknologia. Vaakasuorissa sekoittimissa KASAGilla on myös erityinen laakeri ja mekaaninen tiiviste, jotka ovat olleet käytössä monien vuosien ajan. Kehitämme jatkuvasti sekoitusjärjestelmäämme sekä laakereita ja mekaanisia tiivisteitä saavuttaaksemme optimaalisen tuotelaadun ja mahdollistaa sujuvan toiminnan.
Kasvinosat, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys, kuumavesimoduuli, automaattinen manway

Kasvinosat, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys, kuumavesimoduuli, automaattinen manway

Ohmikku lämmitys on hellävarainen, jatkuva prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti tuotteille, joiden halutaan säilyttävän kokkareisuutensa, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkön avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan yli, vaan tasaisesti koko poikkileikkaukselta. Kuuma-kylmävesijärjestelmien käyttö on erittäin hyödyllistä energiatehokkuuden lisäämiseksi sekä prosessinohjaamisen parantamiseksi suoran höyryn käytön osalta lämmönsiirtovälineenä. Erityisesti vaakasuorissa sekoitusjärjestelmissä kuuma-kylmävesijärjestelmät tarjoavat optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun saavuttamiseksi ja tuotteiden kokkareisuuden säilyttämiseksi. Automaattinen napsautuslukittava miehitystie on erinomaisesti soveltuva helpottamaan usein toistuvia avaus- ja sulkemisprosesseja. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi on kriittistä lisätä lisäaineita keittojärjestelmiin.
Järjestelmäkomponentit, elintarviketeknologia

Järjestelmäkomponentit, elintarviketeknologia

Sekä kokonaisvaltaiset tuotantolinjat että erityiset prosessit tarvitsevat höyry-energia-moduulin, kuuma ja kylmä vesi -järjestelmät, aromalisäykset, steriilin ilman valmistuksen, pektiinin valmistuksen, nostolaitteet, täyttöhön, laatuvarmistuslaitteet, täytön, CIP-järjestelmän ja ohjauslaitteet. KASAG rakentaa sinulle yksilöllisen Batch-keittosysteemin; kaikki haluamasi erityiset komponentit hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, hillon, marmeladin, vihannesten, kastikkeiden, kompotin ja hyytelön tuotantoa varten.
Kreemi I Juustosekoitin - sulatetun juuston valmistukseen I juustomassan sekoittamiseen

Kreemi I Juustosekoitin - sulatetun juuston valmistukseen I juustomassan sekoittamiseen

Kermakone, jossa on pohjasekoitin/ankkurisekoitin ja raappaaja, rakennettu kehykseen, jossa on vaa'ankennot. Käyttökapasiteetti, käyttövaatimukset asiakkaan toiveiden mukaan. KASAG-juustosekoittimessa kapasiteetti voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan. Juustomassan sekoittaminen tapahtuu kahden vastakkaissuuntaisen kuljettimen avulla.
Sterilointiastia, Sekoitusastia - mobiilina asemana

Sterilointiastia, Sekoitusastia - mobiilina asemana

KASAG-sterilointisäiliöitä ja sekoitussäiliöitä käytetään elintarviketeollisuudessa tuotteiden valmistamiseen ja sekoittamiseen. Säiliö on varustettu sekoittimella ja kaksoisseinällä lämmitystä ja jäähdytystä varten. Täysin koottu kehykseen, jossa on ohjauskotelo ja vaa'ankennot.
Sekoittimien teknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Sekoittimien teknologia - teollisiin keitto- ja jäähdytyslaitteisiin

Hedelmä-, vihannes-, hillo-, marmeladi-, hyytelö- ja kastikeperusteiden tuotannossa käytetään vaakasuuntaisia tai pystysuuntaisia sekoittimia. Erinomaisten tuotantolaatujen saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Näiden laitteiden tavoitteena on homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen tuotannon osien välillä mahdollisimman pienillä leikkauksilla. Tällä tavoin saavutetaan myös lyhyemmät tuotantoajat yhdistettynä korkealaatuisiin käsittelysäiliöihin, joten KASAG:lla on optimaalinen sekoittimien teknologia. KASAG:lla on myös vaakasuuntaisille sekoittimille erityinen liukurenkaalla varustettu laakeritiiviste, joka on vuosien varrella osoittautunut parhaaksi. Yritys jatkaa sekoittimien ja liukurenkaalla varustettujen laakeritiivisteiden kehittämistä optimaalisen tuotantolaadun ja häiriöttömän toiminnan saavuttamiseksi.
Astian Kallistusasema - turvalliseen käsittelyyn

Astian Kallistusasema - turvalliseen käsittelyyn

KASAG:n kaksoiskallistusasema integroituine punnituskennoineen takaa säiliöiden helpon käsittelyn. Tämä minimoi säiliöön jäävän jäännöstuotteen.
Glukoositankki I Taikinatrumpu murskaimella - glukoosin (dekstroosin) valmistukseen I leipomoalalle

Glukoositankki I Taikinatrumpu murskaimella - glukoosin (dekstroosin) valmistukseen I leipomoalalle

Glukoosikannu varusteilla glukoosin (dekstroosin) valmistukseen KASAG:n mobiili glukoosikannu kestää alipainetta ja on varustettu tason mittausanturilla sekä pumpulla. Taikina-astia murskaimella leivontateollisuudelle Taikina-astia murskaimella on suunniteltu erityisesti keksiteollisuutta varten.
Eräkeittosysteemit hillolle, marmeladille, kompottia ja hyytelöä varten - Parasta laatua varten

Eräkeittosysteemit hillolle, marmeladille, kompottia ja hyytelöä varten - Parasta laatua varten

KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden valmistukseen sekä hillojen, marmeladien, kompotin ja hyytelöiden tuotantoon liittyviin teollisiin keittosysteemeihin. Korkeat tuotevaatimukset, pektiinin valmistukseen liittyvät erityisvaatimukset, optimaalinen osakoko ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Quark-sekoitin I Puskuriastia Sulatetulle Juustolle - Optimaaliseen Quarkin Tuotantoon I Sulatetulle Juustolle

Quark-sekoitin I Puskuriastia Sulatetulle Juustolle - Optimaaliseen Quarkin Tuotantoon I Sulatetulle Juustolle

KASAG-rahkamikseri erottuu tasaisella ja hellävaraisella sekoituksella erilaisista ainesosista. Se koostuu säiliöstä, koaksiaalisesta sekoittimesta ja asiakaskohtaisista liitännöistä. Pohja ja vaippa on jäähdytetty ja varustettu tiiviisti hitsatulla eristysvaipalla. KASAG-rahkamikseri on helppo siirtää lavahaarukkatrukilla. KASAG-sulatusjuustopuskuri on varustettu ankkurisekoittimella, jossa on raappaaja, ja se on varustettu pumpulla purkuaukolla.
Laitteiston komponentit Elintarviketeknologia - Ohmista lämmitystä, Kuuma-Kylmävesijärjestelmät, Automaattinen Miestenaukko - Täyttöaukko

Laitteiston komponentit Elintarviketeknologia - Ohmista lämmitystä, Kuuma-Kylmävesijärjestelmät, Automaattinen Miestenaukko - Täyttöaukko

Ohmisen lämmitys on hellävarainen, jatkuva menetelmä tuotteiden lämmittämiseen, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta. Kuuma- ja kylmävesijärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö on suuri etu energiatehokkuuden kannalta ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessinhallinnan verrattuna suoraan höyryn käyttöön lämmönlähteenä. Kuuma- ja kylmävesijärjestelmät tarjoavat erityisesti vaakasuorille sekoittimille optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun ja paloisuuden säilyttämiseksi. Automaattinen pikakiinnitys-aukko on erinomaisesti soveltuva usein toistuviin avaus- ja sulkemistoimiin.
Järjestelmän komponentit, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys I Kuuman veden moduuli I Automaattinen kansi

Järjestelmän komponentit, elintarviketeknologia - Ohminen lämmitys I Kuuman veden moduuli I Automaattinen kansi

Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan. Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä. Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.
Hedelmävalmistus, vihannekset, kastikkeet - Eräkeittosysteemit Aseptinen muotoilu

Hedelmävalmistus, vihannekset, kastikkeet - Eräkeittosysteemit Aseptinen muotoilu

KASAGin asiantuntijat ovat teollisten keittosysteemien asiantuntijoita, jotka keskittyvät keittokattiloiden valmistukseen sekä hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, vihannesten ja kastikkeiden tuotantoon. Keittimet, jäähdyttimet, kondensaattorit, putkistot ja venttiilit on suunniteltu aseptisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Bakteerisaastumisen tai ristiin saastumisen estäminen on erittäin tärkeää. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakerimekaanisilla tiivisteillä ja toiminnallisella CIP-järjestelmällä (Cleaning In Place). Keskitymme jokaiseen asiakkaaseemme yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Palvelut ja Laitteet Elintarviketeollisuudelle - Erityislaitteet, Tuotantotukivälineet, Putkistojen Rakentaminen, Asennus

Palvelut ja Laitteet Elintarviketeollisuudelle - Erityislaitteet, Tuotantotukivälineet, Putkistojen Rakentaminen, Asennus

Dynaamisessa markkinaympäristössä uudisrakentaminen, muutostyöt, tuotannon laajentaminen ja prosessien optimoinnin jatkuvasti hyödyntämätön potentiaali ovat jatkuvia haasteita myös elintarviketeollisuudessa. KASAGin asiantuntijat tukevat ja opastavat teitä kaikissa investointi- ja ylläpitoprojekteissanne elintarviketekniikassa, mukaan lukien suunnittelu, insinöörityö, valmistus, putkistotyöt ja asennus. Lisäksi KASAGin asiantuntemus on käytettävissänne energian talteenoton (uusiutuvat energiat) ja säiliötekniikan alueilla. KASAGin kumppanina voitte luottaa paikallisiin asiantuntijoihin.