Olipa kyseessä leivonnaiset, makeiset, proteiinipatukat tai valmisruoat – aromimme antavat tuotteillesi halutun makuvivahteen. Kumppanina tuemme prosessia tuotteen ideasta markkinoille valmiiseen lopputuotteeseen ja tarjoamme mielellämme asiantuntevaa neuvontaa aromi- ja sovellusteknisten sekä sääntelyasiantuntemuksemme avulla.
Erilaiset aromit, uutteet, yhdisteet ja mausteet nestemäisessä, viskoosissa tai kuivassa muodossa täyttävät sekä yksilölliset markkinatarpeet että tekniset vaatimukset erityisissä käyttökohteissasi.
Koska luonnollisuuden merkitys kuluttajille kasvaa jatkuvasti, olemme laajentaneet valikoimaamme monilla bioturvallisilla aromeilla, jotka täyttävät nykyiset säädökset.
(Automaattinen muovikotelosuljin elintarvikkeille - sisältäen MAP- ja SKIN-pakkaukset)
Automaattinen muovikotelosuljin TSS145 on saatavilla myös SKIN-versiona. Se on varustettu kolmella latauspaikalla ja ketjuvetoisella mekanismilla. Kätevä ja intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa tiivistysprosessien yksinkertaistamisen ja nopeuttamisen, mikä takaa maksimaalisen tuoreuden tuotteille. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun SKIN-pakkauksen vaatimukset edellyttävät korkeaa tuottavuutta.
Mitat: 3.200 mm x 877 mm x 1.535 mm
Paino: noin 300 kg
Kotelon korkeus: min. 15 mm / max. 100 mm
Tiivistystyökalun koko: 390 mm x 280 mm
Maksimi kalvon koko: Ø 240 mm x 480 mm
Syklit minuutissa: 3 - 8
Ilman kulutus: 33 Nl/c
Pneumaattinen syöttö: 6 - 8 bar
Kaasun syöttö: 1,5 / 0,9 bar
Teho: 4,7 kW
Sähkönsyöttö: 380 V 3 P + N + T
Kikherneiden alkuperä ja historia
Kikherne tunnetaan myös nimellä garbanzo-papu. Kikherne on erittäin suosittu, erityisesti Välimeren alueella, missä sitä käytetään erilaisissa ruoissa. Monia anatolian ruokia voidaan valmistaa kikherneistä, kuten hummusta, falafelia, sipsejä ja chipsejä. Nykyään Turkissa viljellään edelleen paljon kikherneitä, mutta 70 % maailman tuotannosta on Intian käsissä.
Kikherneiden viljely
Pavut kerätään, kun palkot halkeavat, ja ne asetetaan kuivumaan. Jos on sadetta, kikherneet tuodaan hyvin ilmastoituun huoneeseen kuivausprosessin loppuun saattamiseksi.
Terveelliset ominaisuudet, kikherneet ja käyttötarkoitukset
Kikherneet ovat runsaita proteiinia, kuitua ja mineraaleja, ja ne aiheuttavat vähemmän kaasua kuin muut pavut. Niillä on hienoinen makea maku. Kikherneet tunnetaan pääraaka-aineena hummuksessa ja falafelissa, mutta ne voivat myös toimia vihanneksena lämpimässä aterialla tai pohjana salaatissa. Intiassa niitä käytetään usein curryssä.
Patty-paperi hampurilaisten valmistukseen
Ihanteellinen hieno vahapaperi, joka on pinnoitteensa ansiosta erityisen sopiva pattyjen valmistukseen. Korkea rasvapitoisuus ja muotoutuvuus tekevät siitä erityisen soveltuvan hampurilaispuristimille. Paperi asetetaan yksinkertaisesti puristimeen, estäen hampurilaisten tarttumisen puristimeen.
Oletteko kiinnostuneita tuotteistamme... kysykää meiltä vain henkilökohtaista tarjoustanne.
Buckton Scott on orgaanisen kofeiinin toimittajasi, saatavilla heti. Meidän orgaaninen kofeiinimme sopii erinomaisesti juoma-, elintarvike-, ravintolisä- ja kosmetiikkateollisuuteen.
Mahdollisimman luonnollisten raaka-aineiden käyttämiseksi elintarvikkeissa monet sovellusalueet harkitsevat uutteita.
Luonnollisuuden lisäksi uutteiden pitoisuus on tärkeä tekijä joillekin elintarviketuottajille, sillä suurten tuotantomäärien aromatisoimiseen riittää jo pieni annostelu uutetta.
Värit ja värjäävät elintarvikkeet ovat keskeisiä raaka-aineita elintarvike- ja juomateollisuudessa. Meillä on synteettisiä värejä, luonnollisia värejä ja värjääviä elintarvikkeita. Tutustu värien maailmaamme ja löydä sopiva tuotteesi!
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola uutetaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sitten. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräshakkurin avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää monia mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnollisen autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0 % sulfaatti
0,006 % kalium
Meidän hedelmäjauheemme koostuvat 100 % hedelmistä, mikä on täysin linjassa luonnollisuuden ja terveyden trendin kanssa.
Kiitos hellävaraisesta käsittelystä pakastussulatusprosessin avulla, monet hedelmien arvokkaat komponentit voidaan säilyttää. Ravintoarvoiltaan arvokkaiden ainesosien, kuten vitamiinien ja mineraalien, lisäksi hedelmien täysi maku sekä luonnolliset värit säilyvät.
Himalajan Kristallisuolan alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai nestemäisiä aineita, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa, joka tulee Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Lämpötilan ollessa noin 40 astetta siellä ei käytännössä ole sademäärää, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagranuloiden käyttö
- Jopa 100 % luonnollista, käsin jalostettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Sopii myös kylpysuolaksi.
Halietsuolan historia
Halietsuola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajan vuoristosta, ja sitä kaivetaan perinteisesti käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen saatossa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Haliet koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Haliet-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokasta, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kauneudenhoitotuotteena.
Himalaja Halietsuolan tuotantoprosessi
Tämä Himalajan halietsuola tulee Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin sanotussa Suolajonossa. Kappaleet valitaan paikan päällä laadun mukaan. Tämän jälkeen Himalajansuola jauhetaan ja pakataan välittömästi, jolloin se on lisäaineista vapaata. Se on timant...
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisten ruokien päällä.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm
Saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm VehGro:lta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet k…
Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista.
Vaalean agavesiirapin tuotanto
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen tuloksena on vaaleasta tumman meripihkan väriseen siirappiin.
Agavesiirapin vaaleat käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaanien toimesta) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkän makuisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirappi on runsas fruktoosin lähde, jolla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että kehosi käsittelee sitä hitaasti. Näin ollen agavesiirapin nauttiminen ei aiheuta verensokerisi nopeita vaihteluita. Kuitenkin liiallinen fruktoosin kulutus ei ole kovin terveellistä, joten käytä sitä kohtuudella.
Alkuperä
Meidän schwabialaista savisuolaa valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabian Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Suurella rakkaudella ja kokemuksella perinteisesti kerätty merisuola savustetaan 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:een. Näin syntyy schwabialaista savusuolaa. Lopputuloksena on savustettu schwabialainen suola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Maksimissaan 150 kg voidaan savustaa per savustusjakso. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laite on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki jäämät, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta antaa intensiivisen savuaromin. Schwabialainen savusuola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin schwabialaisiin ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savusuolamme on luonnontuote. Luonnolliset vaihtelut...
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen pöytäsuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt...
Alkuperä ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti, joka on peräisin Pakistanista. Tämä suola on luonnollista ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, jota käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on saatu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aineen on oltava 24 tuntia kuumennettuna uunissa, samalla kun se on yhdessä hiilen kanssa suljetussa keramiikkasäiliössä. Tänä 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tätä arvostetaan suuresti, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa käytetään...
Alkuperä Keltainen merisuola
Keltainen merisuola kaivetaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin mineraalirikasta ja sisältää magnesiumia. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla.
Tuotantoprosessi Keltainen merisuola
Uuttamisen jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen.
Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaalla. Se stimuloi mahalaukun happoasiantuntemusta. Mahalaukkuhappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt tarpeeksi terveellisiä rasvoja joka päivä.
Resurssit ja historia
Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti Pakistanista. Tämä suola on luonnollisesti puhdasta ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, ja se käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus.
Perinteisesti tätä suolaa on kaivettu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aine on kuumennettava keittimessä 24 tunnin ajan suljetussa saviastiaassa yhdessä hiilen kanssa. Näiden 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille sen tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään.
Maku ja käyttö
Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tämä on erittäin toivottavaa, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa suositellaan erityisesti vihannesten ja eksoottisten hedelmien kanssa, mutta myös f...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Himalajan Kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Kookosöljyn alkuperä ja historia
Extra virgin kookosöljyllä on rasvainen rakenne. Luomukookosöljyn vertaaminen toiseen luonnontuotteeseen on lähes mahdotonta. Joskus tuoksu jäljitellään keinotekoisesti (ja kemiallisesti), mutta mikään ei voita alkuperäistä.
Tuotantoprosessi, Sadonkorjuu ja Kookosöljyn käsittely
Kylmäpuristettu kookosöljy saadaan suoraan pähkinästä. Kookosöljyllä on valkoinen väri ja melko salaperäinen tuoksu.
Kookosöljyn terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Extra virgin kookosöljy on erityisen suosittu, ja siihen on selkeät syyt. Lyhyessä ajassa extra virgin kookosöljy on noussut yhdeksi maailman suosituimmista öljyistä. Luomukookosöljyä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla: ruoanlaitossa tai esimerkiksi ihanan rentouttavana hierontaöljynä. Kookosöljyn rasvalla on aivan erilainen rakenne ja koostumus kuin rasvalla, jota löytyy uppopaistetuista välipaloista tai maitotuotteista ja lihasta. Kook...
Himalajan Kristallisuolan alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia on tehty. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöillä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, on louhittu kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on...
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...