Elintarviketeollisuudessa Mantis'n sumuttimet ja annostelujärjestelmät voivat olla käytössä kaikissa paikoissa, joissa nesteitä on levitettävä tasaisesti ja säästeliäästi. Tämä voisi esimerkiksi olla irrotusaineiden levittäminen leivontapannuille ja astioille tai makuaineiden käyttö.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!
Tarjoamme optimaalisesti säädetyn ruiskutusjärjestelmän myös sinun sovellusalueellesi!
Kastaşin materiaalinkuljetuksen tiivistysratkaisut ovat ratkaisevan tärkeitä logistiikan tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta. Nämä tiivisteet on erityisesti kehitetty vastaamaan materiaalinkuljetuksen haasteisiin tarjoamalla luotettavan tiivistyksen, joka estää materiaalien vuotamisen. Ratkaisumme ovat ihanteellisia erilaisille kuljetusvälineille, mukaan lukien kuljettimet ja kontit, ja ne varmistavat, että materiaalisi saapuvat turvallisesti ja ehjinä perille. Kastaşin kanssa voit luottaa korkeaan laatuun ja luotettavuuteen.
Lisäksi materiaalinkuljetuksen tiivistysratkaisumme on suunniteltu vastaamaan alan erilaisia vaatimuksia. Käytämme edistyksellisiä materiaaleja, jotka eivät ainoastaan kestä pitkään, vaan tarjoavat myös erinomaisen suorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa. Tiivisteemme auttavat vähentämään käyttökustannuksia minimoimalla materiaalihävikkiä ja parantamalla kuljetusprosessiesi tehokkuutta. Luota Kastaşiin löytääksesi parhaat tiivistysratkaisut materiaalinkuljetustarpeisiisi.
Yhteistyökumppanimme kanssa toimitamme lisäaineita elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja rehuteollisuuteen
Alumiinilla pinnoitetut elintarvikevärit
Luonnolliset elintarvikevärit
Värit elintarvikkeille, kosmetiikalle ja lääkkeille
Ensimmäinen valinta elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin. Pigmentittomuutensa vuoksi se on erityisen sopiva elintarviketeollisuuteen ja lääketieteeseen. Se on optimoitu syövyttäville sovelluksille ja siksi se soveltuu myös laajalle käyttöalueelle kemianteollisuudessa. KLINGERtop-chem 2006
omaa erittäin hyvän kestävyyden
voimakkaita emäksiä vastaan ja hyviä
ominaisuuksia keskikorkeissa ja
matalissa lämpötiloissa ja
paineissa.
Mausteet sekoitettu asiakkaiden spesifikaatioiden mukaan. 8 standardiseosta saatavilla
Nesteiset mausteet (keittoihin, kastikkeisiin ja salaatteihin)
Ruskea kakku mauste: Klassinen saksalainen Braunkuchen
Stollen-mauste: Kuuluisa "Dresdner Stollen"
Speculoos-mauste: Klassinen saksalainen mauste
Hunajakakku-mauste: Klassinen saksalainen mauste
Helgoland-mauste: Klassinen saksalainen mauste
Piparkakkumauste: Klassinen saksalainen joulumauste
Valkosipuli: neste, erityisesti salaateille, erittäin tiivistetty essenssi
Sipuli: neste, erityisesti salaateille, erittäin tiivistetty essenssi
Salaattiyrtit: Salaatille
Platinasyöksytetystä silikonista valmistetut tuotteet eivät tuota hajua tai makua muuttavia sivutuotteita.
Näiden tuotteiden valmistus tapahtuu tiukasti elintarviketeollisuuden kaikkia sääntöjä noudattaen.
Riippuen siitä, mitä tuotetta käsittelet, varustamme nauhat kuivurit ja paahtimet sopivalla nauhatyypillä. Nauhan leveydet voivat olla välillä 1.200 ja 3.000 mm. Toiveestasi valmistamme laitteesi korroosionkestävästä tai erityisen korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kuivurina käytettävässä laitteessa tarvittava lämpötila voidaan tuottaa höyryn ja lämmönsiirtimen tai sähköisen ilmanlämmittimen avulla.
Laitteemme lämmitetään suoraan tai epäsuorasti öljyllä, kaasulla tai toiveen mukaan höyryllä tai sähköllä. Konfiguraatiosta riippuen ne tuottavat tuotteelle lämpötiloja 20 °C:sta 250 °C:een. Ilman mekaanista siirtoa voidaan lämmittää ja jäähdyttää samalla tasolla. Koska paahto- tai kuivausilma syötetään vuorotellen ylhäältä ja alhaalta, lopputulos on erityisen tasainen. Tuotteesta, käsittelyajasta ja koosta riippuen laitteillamme on kuivaus- tai paahtokapasiteetti 500:sta 7.000 kg/h.
Jatkuva lämpötila jopa 110 celsiusasteessa varmistaa, että ruoat säilyttävät laatunsa ja makunsa riippumatta toimitusosoitteen etäisyydestä.
Materiaali on hengittävää, ylimääräinen höyry pääsee erityisen eristemateriaalin kautta ulos. Tämän ansiosta laukkuun ei kerry kondenssivettä, ja epämiellyttävät hajut vältetään.
Korkean lämmityslämpötilan ansiosta koko pussin alueella (42 x 42 cm) estetään erilaisten sienten, homeiden ja salmonellan kasvu.
Jääkristallit ovat fyysisesti katsottuna pienin tuotettavissa oleva kylmyyden yksikkö. Niillä on ainutlaatuinen ominaisuus muuttaa tilaansa äkillisesti sulaneesta jäätyneeksi tai päinvastoin.
Mittaustapa: kalorimetrinen
Mittaustaulukko: 0-20 cm/s:stä 0-300 cm/s:ään, portaattomasti säädettävissä
Paine: enintään 100 bar
Keskimääräinen lämpötila:
-20 °C:sta +80 °C:seen (S113)
-20 °C:sta +130 °C:seen (S114)
Flanssihalkaisija: 50,5 tai 64,0 mm
Anturipään pituudet: 47,5 tai 67,0 mm
Käyttöjännite: 18 - 30 V DC
Lisäversiot:
kestävä teollisuusversio ruostumattomasta teräksestä (M)
Saatavilla myös öljypohjaisille medioille.
Valmistajat kliiniselle ravitsemukselle – nämä ovat edut
Olipa kyseessä tasapainoinen ruokavalio tai kohdennettu lisäravinteiden käyttö aliravitsemuksessa: oikean ravinnon kysymys on keskeinen ravitsemuslääketieteellinen rakennuspalikka monien sairauksien hoidossa. Monet potilaat eivät voi saada riittävää ravintoa pelkästään normaalin ruoan avulla. Tässä enteraaliset erityiset lääketieteelliset elintarvikkeet (FSMP) ja SternLifen tasapainotetut ruokavalio valmisteet tulevat kuvaan.
Joustavasti mukautettavissa: ravitsemusfysiologisesti vaikuttavat konseptit
DGEM- ja DGE-suositukset: tieteellisesti perustellut reseptit
Optimaaliseen noudattamiseen: erilaiset annostelumuodot
Munankeltuaisen rasvapitoinen osa tarjoaa monipuolisia toimintoja. Olemme valmiita neuvomaan teitä
Emulgoitavuus ja viskositeetti ovat vain muutamia munankeltuaisen toiminnallisista ominaisuuksista. Olipa kyseessä leivonnaiset, kuten donitsit ja munkit, suklaamousse tai jäätelö - munankeltuainen on monikäyttöinen. Se löytää paikkansa myös monista pastatuotteista.
Tyypillinen: kuumuudenkestävä munankeltuaisjauhe
keltainen: Vakio
Keskity korkeaan volyymiin B2B, valkoiseen etikettiin, sopimuspullotukseen. Joustavat pakkausratkaisut
Karamelliväri (E 150d) tuotetaan FSSC 22000 -sertifioinnin alaisena.
Karamelliväri (E 150d): Siirappi, jolla on korkea väripitoisuus ja erinomainen pakastustasapaino erityisen sokerikoostumuksen ansiosta
Keltuainen E 104/E 110: Keltainen
Kirsikkapunainen E123/E 124: Punainen
Vaaleanvihreä E 104/132: Vihreä
Loistava sininen E 133: Sininen
Mansikkapunainen E 104/E 124: Vaaleanpunainen
Munankeltuaisen rasvainen osa tarjoaa monipuolisia toimintoja. Neuvomme teitä
Emulgoitavuus ja viskositeetti ovat vain muutamia toiminnallisia ominaisuuksia, joita munankeltuaisella on. Monipuolisesti käytettävissä majoneesissa, kastikkeissa, hollandaise-kastikkeessa.
Munatyyppinen: kuumuudenkestävä munankeltuaisjauhe
keltainen: suolan ja glukoosin kanssa
Monipuolinen toiminnallisuus gelin paksuuden ja monikäyttöisyyden kautta.
Mikään muu ruoka ei sisällä niin monia erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuin kanan muna. Luonnon superruoka.
Monipuolinen toiminnallisuus vaahdotuskyvyn ja geeli-voimakkuuden kautta
Proteiinien käyttömahdollisuudet ovat äärimmäisen monipuolisia. Olipa kyse täytteestä, vaahdosta, marengista, stabilisaattorista tai rakenteen muodostajasta lihankorvikkeissa. Olemme iloisia voidessamme neuvoa teitä.
Suolaus ja pinnoitus tapahtuvat samanaikaisesti pystysuorassa kuljetuksessa. Kiillotettu ruostumaton teräksinen spiraali vähentää tuotteen tarttumista sen pinnalle. Hyvä sekoittuminen takaa tasaisen ulkonäön ja miellyttävän makujakauman tuotteessa. Siirrettävää laitteistoa voidaan käyttää riippumatta paahtimesta ennen tai jälkeen paahtamisen. Parametreja, kuten suolan ja öljyn määrä, spiraalin kallistus sekä spiraalin pyörimisnopeus, voidaan säätää tarkasti modernin ohjauksen avulla.
Laitteidemme kapasiteetti on jopa 2.500 kg/h (pistachioita, manteleita, cashew-pähkinöitä jne.). Moduulirakenteensa ansiosta ne ovat pieniä, kompakteja ja äärimmäisen joustavasti käytettävissä. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tarvitsevat toimintaan vain 32 A CEE-pistorasian ja ¾” vesiliitännän. Suolaus- ja pinnoituslaitteillamme on integroitu Cleaning-In-Place -järjestelmä helppoa puhdistusta varten.
bio Moringa-jauhe, laatumme on erinomainen, koska meillä on erittäin alhainen itämisrasitus ilman desinfiointia.
Premium bio Moringa -jauhe tai lehdet tai kukat
erinomainen laatu, kuten Matcha.
Tietenkin kaikki "riskiparametrit ovat raja-arvojen alapuolella!", kuten nikotiini, ETO jne.
COA asiakkaan kustannuksella
Aasia: 20 kg pakkaukset
Kaikki taiteen baarit
Jos mietit: Mitä tyyppisiä proteiinipatukoita voin odottaa sopimusvalmistajalta? Vastaus on meillä: lähes kaikki, mitä voit toivoa.
Tarvitsetko vegaanisia vaihtoehtoja ilman suklaakuorrutusta tai täysin klassisia proteiinipatukoita? Haluatko, että ne ovat rapeita vai kermaisia? Entä erittäin korkea proteiinipitoisuus jopa 65 %? Tai ehkä terveellisiä elämäntapa-, superfood- tai luomuraaka-aineita? Meillä on sitä, mitä asiakkaasi haluavat, ja löydämme sopivat patukkavariantit ja reseptit valikoimaasi.
Luomu: Luomuraaka-aineet mahdollisia
Vegaani: Puhtaasti vegaaniset vaihtoehdot mukaan lukien kuorrutus
Clean Label: Lyhyt raaka-aineluettelo
Luonnollinen: Luonnolliset ainesosat
Jopa 65 % proteiinipitoisuus: Korkea proteiinipitoisuus
Vitamiinit & mineraalit: Toiminnalliset ainesosat
Extra rapea: Erilaiset päällysteet
Extra kermaisa: Monipuoliset täytekerma