Joustava, korkean esteen kalvo, joka hitsautuu suoraan rPET-astiaan. Erittäin ohut kalvo, jonka tiheys on <1, mikä tekee siitä erittäin kestävän.
Tämän ohuen kalvon tarkoitus on varmistaa, että yläkalvo nousee pintaan upotus-kelluntaaltaassa, kun taas PET laskeutuu pohjaan.
Tällä tavoin PET-hiutaleet eivät saastu.
Ominaisuudet:
Korkea hapen este. Vedenpitävä.
Hapen ja aromin este. Vedenpitävä.
Valkoinen tai läpinäkyvä.
Sopii tuotteille, jotka vaativat MAP:ia.
Sovellukset:
Kylmät leikkeleet, juusto, valmiit ateriat, kastikkeet, nesteet.
Jos haluat valmistaa pizzat mieleiseksesi, teemme sen helpoksi. Pizzapohjamme on vaivattu ensiluokkaisesta jauhosta, ja meillä on erilaisia kokoja ja paksuuksia, jotta pizzasi olisi ainutlaatuinen.
KATEGORIA:Pizzat
elintarviketurvallinen raaka-aine, joka on valmistettu tyhjistä PET-pakkauksista, jotka on kerätty ja valmisteltu kierrätystä varten
Thermoformattava rPET-monikerroslaminaattimme on valmistettu 100 %:sti kuluttajilta kerätystä kierrätysmateriaalista (PCR).
Tästä yli 50 % on kierrätettyä materiaalia tarjottimista, ja se on 100 %:sti kierrätettävää.
Tämä helpottaa sen luokittelua ja kierrätystä siellä, missä infrastruktuuri on olemassa. Sen erinomainen läpinäkyvyys on verrattavissa neitsytmuovista valmistettuihin tuotteisiin, ja sen erityiset mekaaniset ominaisuudet varmistavat, että se kestää kaikki iskut pakkausprosessin aikana.
SP GROUP rPET on täysin soveltuva elintarvikekäyttöön ja sillä on EFSA-sertifikaatti nro 2017/4843.
Ominaisuudet:
Erittäin läpinäkyvä, thermoformattava.
Sovellukset:
Tarjottimet monille tuotteille, mukaan lukien: kakut, keksit, salaatit ja tuoreet hedelmät ja vihannekset, sekä muut ei-elintarviketuotteet: hajuvedet, kosmetiikka ja läpipainopakkaukset.
RST B ECO, uusi lämpömuovattava pohjamateriaali, on kierrätettävä polypropeenipohjainen materiaali, joka soveltuu lämpökäsittelyihin, kuten retorttikäsittelyyn. Materiaali on suunniteltu vakuumipakkausta varten ja se on luotu täyttämään EU:n kiertotalousohjeet.
Tämä materiaali kuuluu ECO-tuoteperheeseemme, joka koostuu SP Groupin kierrätettävistä, monomateriaalipakkauksista.
RST B ECO -pohjamateriaalin ja PP HB ECOTOP -joustonauhan yhdistelmä on täysin kierrätettävä ratkaisu vakuumipakkaamiseen, sillä yli 90 % siitä on polypropeenia. Jäljelle jäävät materiaalit eivät häiritse kierrätysprosessia.
Ominaisuudet:
Korkean esteen materiaali, joka soveltuu retorttikäsittelyyn. Korkea puhkeamis- ja repeytymiskestävyys.
Sovellukset:
Tämä materiaali on ihanteellinen elintarvikkeille, jotka tarvitsevat sterilointia ja vakuumipakkausta. Se on täydellinen esivalmistetuille, vakuumipakatuille hedelmä- ja vihannesvalmisteille, kuten maissi, punajuuri jne.
Yksinkertaisia tai täytettyjä suklaalla tai kermakaramellilla paistettavaksi.
Kahdessa koossa: 13 cm ja Mini churros 7 cm 33 Yksikköä/Kilo – 58/60 yksikköä kiloa kohti
KATEGORIA: Churros
FSOL on materiaali, joka tarjoaa korkean esteen ja soveltuu käytettäväksi vaakasuorissa koneissa. Siinä on hyvä kuumaliimauskyky, matala hitsauslämpötila ja se soveltuu pastöroinnin lämpökäsittelyyn.
makujen säilyttäminen
este hapelle
nestetiiviys
PE ECO on polyeteenipohjainen kompleksi. Se on 100 % kierrätettävä mono-materiaali, mikä tarkoittaa, että se voi korvata ei-kierrätettäviä rakenteita.
Tämä materiaali on kehitetty SP Groupin toimesta vastaamaan Euroopan komission asettamia ohjeita pakkausten kierrätettävyyden lisäämiseksi. PE ECO on lisätty Eco Range -valikoimaamme, joka sisältää kaikki SP Groupin kierrätettävät ja mono-materiaalipakkausratkaisut.
Ominaisuudet:
Se erottuu läpinäkyvyydestään ja kyvystään kestää lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia, kuuma täyttö ja mikroaaltokäsittely.
Sovellukset:
Markkinasovellukset tälle materiaalille: Prosessoidut liha- ja maitotuotteet, kuten kuivattuja makkaratuotteita ja juustoa, pakastettu kala ja äyriäiset, kuivatut hedelmät ja muut kuivatut elintarvikkeet, aina mausteista ja superfoodeista viljoihin ja palkokasveihin. Se on myös hyvä vaihtoehto monille tuotteille elintarvikkeiden ulkopuolella, esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian tuotteet, geelit ja shampoot sekä puhdistustuotteet, muiden muassa.
Kierrätettävä PE HB ECO on polyeteenipohjainen monimutkainen materiaali, jolla on korkean esteen ominaisuudet, ja joka voi korvata ei-kierrätettäviä rakenteita.
Tämä materiaali on kehitetty SP Groupin toimesta vastaamaan Euroopan komission asettamia ohjeita pakkausten kierrätettävyyden lisäämiseksi. PE HB ECO on lisätty Eco Range -valikoimaamme, joka sisältää kaikki SP Groupin kierrätettävät ja mono-materiaalipakkausratkaisut.
Ominaisuudet:
Se erottuu läpinäkyvyydellään, korkeilla esteominaisuuksillaan ja kyvyllään kestää lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia, kuuma täyttö ja mikroaaltokäsittely.
Sovellukset:
Tämän materiaalin markkinasovelluksia: Kastikkeet tai tuotteet, jotka sisältävät kastiketta tai muuta nestettä, riisipohjaiset tai muut palkokasvipohjaiset esivalmistetut ruoat, ravintolisät ja superfoodit, kuten chia-siemenet, unikonsiemenet jne., kuivatut hedelmät ja pähkinät sekä muut kuivatut ruoat, muiden muassa. Ei-elintarvikkeiden sektorilla se soveltuu myös geeleille, henkilökohtaiselle hygieniatuotteille ja kauneustuotteille, muiden muassa.
RAVIOLI, joka on valmistettu parhaista tuoreista raaka-aineista, aina kotitekoista, alkuperäisten reseptien mukaan.
Täytteet luonnollisista ainesosista, tarjoamme laajan valikoiman makuja, mutta jos etsit 100 % kotitekoista pastaa ilman täytettä, löydät sen myös täältä.
Munalla tai pinaatin maulla ja värillä, pastamme ei jätä ketään kylmäksi.
KATEGORIA: Pasta
NATURTRAY on laminaatti, joka yhdistää paperin ja jäykän kalvon. Suunniteltu käytettäväksi pohjaverkkona, se on muovattavissa jopa 15 mm paksuuteen.
Se on saatavilla laajassa valikoimassa paperipintoja, ja sitä voidaan painaa flexografiassa, offset- ja digitekniikoilla, ja se mahdollistaa painon ja mikron räätälöinnin.
Ominaisuudet:
Korkea esteet ja saatavilla myös ilman estettä. Jäykkyys, kestävyys ja MAP.
Irrotettavuutta voidaan lisätä.
Sovellukset:
Tarjottimet monille tuotteille, mukaan lukien leikattu liha, viipaloitu juusto ja viipaloidut lihat.
Rclosing Efficient on joustava, korkean esteen laminaatti, jonka ominaisuudet mahdollistavat uudelleensulkemisen. Sitä käytetään pääasiassa APET EFFICIENT -materiaalistamme valmistettujen tarjottimien kannena. Laminaatti erottuu muista kestävämpänä, koska se on ohuempi eikä sisällä kloorituotteita. Kolmoiskompleksina se on saatavilla 75 mikronista alkaen.
Rclosing Efficient varmistaa, että kansi laskeutuu sujuvasti ja tiukasti tarjottimelle, jolloin pakkaus voidaan sulkea uudelleen ja säilyvyysaika pitenee määritellyn kulutusaikajakson aikana. Aikaisemmista avauksista poiketen se varmistaa, että uudelleensulkeminen on tasalaatuista.
Sitä voidaan valmistaa läpinäkyvistä, valkoisista ja metallisista komplekseista.
Kuten muutkin materiaalit SOL-valikoimassa, VSOL tarjoaa korkean esteen vaadituilla ominaisuuksilla, mutta sisältää parannuksia, jotta sitä voidaan käyttää pystypakkauskoneissa. Se omaa hyvän kuumakiinnityksen ja matalan hitsauslämpötilan.
Ominaisuudet:
Se tarjoaa korkean aromi- ja happiesteen ja on vedenpitävä. Se kestää myös lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia.
Sovellukset:
Pähkinät, riisi, sokeri, suola, lemmikkieläinten ruoka, muiden muassa.
Monikerroksinen korkeabarrierifilmi, joka yhdistää maksimaalisen laadun erittäin ohueen kalvoon. Se voidaan tarvittaessa hitsata polyeteeniin ja polypropeeniin.
Se varmistaa vähentyneen sähkönkulutuksen alhaisemman sulamislämpötilan ansiosta.
SOL on coextrusion-materiaali, joka on parempi kuin muut klooribarriäärimateriaalit.
Ominaisuudet:
Se tarjoaa korkean aromi- ja happibarriäärin ja on vedenpitävä. Sopii suojakaasuille. Se kestää myös lämpökäsittelyjä, kuten pastörointia.
Sovellukset:
Viipaloidut leikkeleet ja juusto, valmiit ateriat, kastikkeet, nesteet.
Kraftpaperilaminaatti SOL-materiaalin kanssa, joka tarjoaa korkean esteen. Kompleksi voidaan myös valmistaa muista materiaaleista. Erityisen sopiva kansille. Muita paperipinnoitteita on myös saatavilla.
Ominaisuudet:
Happi- ja aromieste. Vesitiivis. Pituussuuntainen ikkuna voidaan lisätä, jotta elintarvike näkyy sisällä.
Sovellukset:
Makkarat, juusto, leivonnaiset.
Perinteisellä italialaisella reseptillä valmistamme erilaisia valmiita pizzoja. Aina parasta laatua, tarjoamme erilaisia kokoja ja makuja.
Margherita
4 Juustoa
Paprika
Marinara (tonnikala ja sipuli)
BBQ-naudanliha
Kinkku ja sienet
Kinkku ja juusto
Pinchito
Vihannes
Muokkaamme myös makuja asiakkaan toiveiden mukaan.
KATEGORIA: Pizzat
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen "Callos" valmistukseen. Muoto: Purkki 1.000g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen.
Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Es el rizoma sano, limpio y desecado de la Curcuma longa o Curcuma zedoaria. Especia de sabor suave y resinoso e intenso color amarillo. Aunque hay diversos orígenes, en la actualidad comercializamos la procedente de India. Formatos: bote180g, tarro 750g, bolsa 1kg, caja 6Kg, saco 25kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, "BURGER MEAT", jossa on vähintään 4 % kasviksia ja/tai viljoja.
Muoto: Purkki 1.200g, pussi 4Kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu "PINCHO MORUNO" -nimisen Lihanvalmistuksen valmistamiseen.
Muoto: Purkki 1 kg, pussi 4 kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg