Kevätvihannesten intensiivinen maku ja kirkkaat värit yhdistyvät miekkakalojen herkkyyteen annoksessa, joka ilmentää koko Etelä-Italian keittiön olemusta. Rikas ja ravitseva resepti, joka perustuu vain aitoihin raaka-aineisiin, loistava alkuruokana, lisukkeena tai pääruokana.
Sadan mahdollisuuden joukosta, joita miekkakalalla on, ehdotamme teille ehdottomasti parasta vaihtoehtoa korkealaatuisen aperitiivin seuraksi. Rapean kuorensa alla piilottelee pehmeä taikina, joka on valmistettu parhaasta kalasta, ja tarjoatte makua ja hienostuneisuutta vain muutamassa minuutissa.
Palermon gastronomia on täynnä tuotteita, joiden vuoksi kannattaa kulkea kilometrejä maistellakseen niitä. Näiden joukossa erottuu ravazzata, leipätaikinasta valmistettu resepti, joka on täytetty herkullisella ragùlla, ja jota voitte nauttia milloin ja missä tahansa meidän valmistuksemme ansiosta.
Täydellisiä alkupaloiksi, sormiruokina tai monipuolisessa buffetissa, perunacrokettejamme voidaan pitää yhtenä maukkaimmista vaihtoehdoista. Ne on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista ja päällystetty rapealla paneroinnilla, mikä rikastuttaa jokaista hetkeä herkullisella tavalla.
Kalamurekalan valmistaminen vaatii huolellista valintaa parhaista osista, jotta maksimaalinen laatu voidaan taata. Tällä reseptillä olemme huolehtineet kaikista monimutkaisimmista vaiheista, jättäen teille vain tämän herkullisuuden kypsentämisen ja sen nauttimisen ilon.
Toinen ruokalaji, joka ilmentää kaikkia meremme tuoksuja, taitavasti esitettynä yhdellä rakastetuimmista raaka-aineista: miekkakalalla. Herkulliset kääryleet, jotka sisältävät runsaasti herkullisuutta, päällystettynä houkuttelevalla paneroinnilla, nautittavaksi hyvän lisukkeen kanssa.
Sicilian puutarhoista suoraan, parhaat vihannekset ja kasvikset siirtyvät keittiöihimme luodakseen herkullisen, kevyen ja ravitsevan riisivuokan. Valmistettu menetelmillä, jotka säilyttävät ominaisuudet ja laadun, vievät teidät suoraan Etelä-Suomeen.
Kaikki kuvittelevat arancinoa kultaisena riisipallon tai -kartion muotona, joka ensimmäisellä puraisulla paljastaa täytteen, jossa on ragù. Mutta me ajattelimme, että tämän herkun tulisi todella tyydyttää kaikkia makuja. Siksi olemme kehittäneet siitä kasvisversion, jossa on pinaattia ja mozzarellaa.
Fusillit ovat herkullinen pastamuoto, joka sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mutta on myös monipuolinen yksinkertaisten ja perinteisten makureseptien valmistamiseen. Siksi olemme valinneet käyttää niitä valmistuksessamme "boscaiola", yhdistäen luovuutta, herkkyyttä ja aitoutta.
Anelletti on pastamuoto, joka parhaiten edustaa palermolaista gastronomista perinnettä. Ne ovat ihanteellisia ja monikäyttöisiä jokaiseen pääruokaan, ja tarjoamme ne teille aidossa reseptissä, jossa käytetään tomaattikastiketta ja herneitä. Antakaa Sicilian maun valloittaa teidät.
Metsän taika, luonnon tuoksut ja syksyn maut tuovat heti mieleen sienet: ravitsevat ja herkulliset ainekset, jotka muodostavat tämän herkullisen reseptin täytteen. Näin olemme muuntaneet klassisen arancinon uudistuksen voitoksi.
Molisen, Abruzzon ja Apulian tyypilliset cavatelli ovat pääosassa reseptissä, joka yhdistää yhteen annokseen eri puolilta Italiaa parhaat perinteet unohtamatta tietenkään Sisiliaamme, jota edustavat taitavasti munakoisot ja miekkakala.
Arancino tuo heti mieleen lihan, vihannesten, kastikkeen, riisin ja korppujauhon yhdistelmän. Me kuitenkin olemme muokanneet sen todella kevyeksi ja herkulliseksi ehdotukseksi, yhdistäen riisiin vain muutamia valikoituja aineksia. Kuutioitu keitetty kinkku ja venyvä mozzarella ovat tämän reseptin pääosassa.
Ricotta- ja pinaattilasagne, jokaisen keittiön välttämättömyys, ovat klassisten ja kevyiden makujen ystävien suosikkeja. Ne valmistetaan parhaasta munapastasta perinteiden mukaan, ja ne viehättävät ricotan ja pinaatin aitoudella sekä yllättävät jokaisen raaka-aineen tuoreudella.
Herkullinen ja houkutteleva uudistus tunnetusta miekkakalasta, joka on kiistaton päähenkilö monissa Välimeren resepteissä. Olemme miettineet, kuinka voisimme uudistaa perinnettä, joka yhdistää sen keittiöömme, valmistamalla erityisiä lihapullia, jotka on rikastettu kastikkeella, joka on arvojensa mukainen.
Huolellisten ja tarkkojen sicilianviljelijöidemme työstä syntyy tämän ruoan raaka-aineiden laatu. Täydellinen tasapaino erilaisten ainesosien, herkullisuuden, perinteen ja valtavan aitouden välillä luo makuelämyksen, joka vie teidät suoraan meidän maihimme.
Kuka teistä on käynyt Sisiliassa ilman pysähdystä jossakin sen viehättävistä ravintoloista tai trattorioista? Kaikki ovat varmasti kuulleet näistä kuuluisista täytetyistä sardeista. Kokeilkaa myös meidän käytännöllistä ja modernia versiota: houkuttelevia vartaita, joita voi jakaa sekä seisten että pöydässä.
Rikkaat tarjontanne sarde-cavatelli- ja fenkoli-reseptillä, joka perustuu kotimaamme raaka-aineisiin ja luo yhdistelmän eri puolilta Italiaa peräisin olevista kulinaarisista perinteistä. Valmistettu parhaista raaka-aineista, ne tarjoavat asiakkailleen miellyttävän makumatkan.
Ruoka, joka koostuu klassisista raaka-aineista, yhdistettynä raikkaaseen ja houkuttelevaan valmistukseen. Tämä ruoka, tyypillinen Egadin saarilta, käyttää parasta tonnikalaa, jota rikastuttaa ainutlaatuinen makeahapan sipulin maku. Todellinen sukellus makujen valtaviin meriin.
Sunnuntailounas, joka on täydellinen, juhlaruoka, joka miellyttää kaikkia makuja ja ikäryhmiä. Historiallinen ensimmäinen ruokalaji italialaisessa keittiössä, joka on valmistettu maamme tuotteista ja kärsivällisimmistä menetelmistä, kuten hitaasta ragun kypsentämisestä. Ajaton herkku.
Sardellit, intensiiviset ja houkuttelevat, sekä fenkoli, tuoksuva ja hieman makea, yhdistyvät luodakseen ikimuistoisen reseptin Välimeren keittiöstä. Niiden maku, tyypillinen Sisiliasta, on vaikea löytää alueen ulkopuolelta ja yllättää vieraasi.
Parmigiana, Välimeren klassikko, ei todellakaan voi puuttua valikoimastamme. Kaikista mahdollisista muunnelmista se, jossa se on täytteenä arancinoissa, on ehdottomasti kaikkein omaperäisin. Maukas vaihtoehto klassiselle reseptille yllättää teidät ensimmäisellä puraisulla.
Välimeren herkuista pastellatit ovat ehdottomasti mukana. Kokeile meidän taikinassa paistettua kalaa: herkku, joka tuoksuu mereltä ja kutittaa makuhermoja 100 % sicilialaisella maullaan. Se vie sinut suoraan Sitsiilian katukeittiön juhlallisiin kaduille.
Niille, jotka rakastavat innovatiivisia makuja unohtamatta perinteisiä juuria, olemme kehittäneet reseptin, joka yhdistää meren ja maan maut yhdeksi herkuksi. Meidän Munakoiso- ja Tonnikalacaponata on erinomainen nautittavaksi sellaisenaan tai alkuperäisenä lisukkeena.
Sicilia on saari, joka on täynnä värejä, ja se ilmaisee itseään yhdistelmien ja leikkien kautta luonnon eri antimien välillä. Tällä reseptillä olemme tehneet juuri näin, luoden herkkiä kontrasteja kirsikkatomaattien ja oliivien hienouden sekä tonnin intensiivisyyden välille. Näky on sekä silmille että kielelle.
Ravitsevan ja maukkaan aterian ilo herkkupapujen proteiininugeteilla. Valmistettu korkealaatuisista kasviproteiineista, nämä nuggetit ovat herkullinen vaihtoehto lihalle. Rapean korppujauhojen kuori korostaa herneiden makua, tehden näistä nuggeteista täydellisen vaihtoehdon nopealle, terveelliselle ja herkulliselle aterialle.
Ulkopuolelta se näyttää seesaminsiemenillä koristellulta leivältä. Sen sisällä piilee yllättävä lihapullatäyte. Ravazzate on hyvin yleisiä Palermon ympäristössä, mutta me teemme niistä kuuluisia tarjoamalla niitä valmiina paistettavaksi, jotta voit yllättää vieraasi.
Sardinit, Välimeren erinomaiset tuotteet, saavat uuden muodon näissä pienissä alkupaloissa, joita voidaan tarjoilla aperitiivina tai antipastona. Moderni ja rapea versio klassisesta valmistuksesta näistä arvokkaista merilahjoista, joka yllättää jopa vaativimmatkin makuhermot.
Munakoiso ja tomaatti: yhdistelmä, joka tuo mieleen perheillalliset tai ystävien kokoontumiset aurinkoisina kesäpäivinä. Kaikki tämä on säilytetty valmiissa reseptissä, jossa hallitsevat durumvehnästä valmistetut gnocchit, herkulliseksi alkuruoaksi nautittavaksi milloin vain.